• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    Hallihallå?
    Vilket datum blir det RUL då, Nenne?

    Här har natten varit skräckfri! Fast Hektor vaknade vid halv tio och var uppe trekvart med oss men då var han vaken och glad och satt och hånglade med bebisen på Vi Föräldrars omslag.

    Helgen: Ska till makens föräldrar i en annan stad. Hoppas inte Livia blir bilsjuk. På söndag fyller min äldsta brorsdotter 17 så det är någon typ av "kalas".

  • fru AM

    Det var oerhört klokt sagt, Lappis! Ber att få citera dig när jag pratar med min väninna om detta nästa gång (hon försöker bli gravid, utan man, 42 år gammal. Det går inte så bra.)


    Lapinette skrev 2010-02-05 11:13:10 följande:
    Nej, det går inte att gå omkring och vara bitter resten av livet. Någonstans utmed vägen måste man ju gilla läget och acceptera att så här är det och blir det. Jag är envis och som sagt van vid att få det jag vill ha, bara man jobbar hårt så går det, men när man har stångat huvudet i väggen en så där 30 gånger och man har provat allt så får man faktiskt ge upp. Livet är allt för dyrbart för en massa bitterhet.
  • fru AM

    Min förvirrade Hektor somnade före lunch och har nu sovit drygt 1,5 timme ... hur ska det gå inatt!?

  • fru AM

    Liten med Mindre skrev 2010-02-05 12:49:59 följande:


    AM - du får sätta lite sovdiciplin på unge herr Hektor, så att han inte sover i tid och otid. En kortare förmiddagslur och en längre lur efter lunch borde kanske passa.
    Det är ju den disciplinen vi har! Men idag passade han på att tjyvsomna i vagnen medan jag plöjde fram bland snödrivorna Hela eftermiddagen och kvällen lär bli kajko nu!
  • fru AM

    Hon har redan varit i Danmark ... Tror tyvärr hon har åldern mot sig (hon har dåliga FSH-(eller vad de hette) värden också. Tror i o f s att hon skulle kunna bli gravid ändå men det skulle nog underlätta med en sexpartner och mycket humpa ...

    Nenne: beställ på nätet!

    Hektor sover fortfarande ... eller så har han smugit ut på stan... Letar kanske efter den där läckra omslagsbebisen från i natt ...


    Lapinette skrev 2010-02-05 13:06:21 följande:
    [citat
    AM - det som gäller för henne är att åka till Danmark och fixa spermadonator. Några andra heta tips har jag inte. Jag har några väninnor som gärna vill ha barn som är i samma sits som din väninna men de är några år yngre, typ 37 år. Tiden tickar iväg, tick-tack-tick-tack ... fasen var läskigt! Är så jädra tacksam att jag inte står här alldeles själv utan har min underbara make vid min sida.
    [/citat]
  • fru AM

    Ja - har tipsat henne om det, men var också osäker på singelmöjligheten. Tycker hennes bögkompisar borde börja ställa upp nu ...


    Lapinette skrev 2010-02-05 13:23:04 följande:
    AM - näst tips då är ju äggdonation utomlands. Vet dock inte om man kan göra det som singel?
  • fru AM

    Hon har bara varit ett par ggr i Danmark än. Pengarna börjar tryta tyvärr, så adoption är inte att tänka på.

    Byter ämne:
    Tyvärr har jag inga recept med äppelkompott. Eller kronärtskockor. Bara tipset att inte mixa de två i ett recept ...

    Oj nu tror jag Mumien vaknade!


    BrudSommar2006 skrev 2010-02-05 13:26:02 följande:
    Men hur många gånger har hon varit i Danmark, det finns väl risk att man får köra på ett antal gånger innan det lyckas? Kanske blir billigare att prova det än äggdonation? Har hon ställt sig i adoptionskö förresten, det finns ju några länder man får adoptera från som singel, min kollega adopterade som singel fast nu har hon hunnit träffa någon innan hon fått hem barnet. Eller förresten, nu har hon nog hunnit få hem barnet, hon skulle ju dit för domstolsförhandling bara veckan efter att jag slutade.
  • fru AM

    Jag tänkte på Frejis som ju lyckades på egen hand (ja, hennes man var ju med på ett hörn också ) trots högt värde. Missförstå mig rätt: det torde vara större chans (och roligare?) i alla fall, om man nu har åldern och värdet emot sig, att ha en ihärdig sexpartner. Sedan vet man ju aldrig hur/om det tar ändå.


    nennesjuttioåtta skrev 2010-02-05 13:31:38 följande:
    AMibland funkar inte ens en sexpartner och humpa mycket, även om jag hade lågt FSH . Hoppas hon lyckas till slut ändå! Kan man göra äggdonation med donerade spermier?
  • fru AM

    Inser att jag är både äldst och längst i tråden. Med andra ord STÖRST! Haha era små juniorer! Gammal vet bäst - nu kan ingen säga emot mig mer nånsin! Och eftersom jag är störst så får ni se upp så jag inte blir arg ...

  • fru AM

    Liten med Mindre skrev 2010-02-05 14:10:13 följande:


    Mmmm...grymt god tiramisu som kollegan gjort. Inte blöt o kläggig, och inte märkbar sprit o kaffesmak. Super helt enkelt!Måste nog få recept. Tror till o med maken skulle gilla denna.
    Får du receptet så kan du väl inboxa mig? Tack!
Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge