• fru AM

    Vi fortsätter blanda och ge

    När nu dessutom den norska handbollsbruden trätt fram som hans one-night-stand ... 

  • fru AM

    Ang prinsessbröllopet så undrar jag om de ens tänkt efter vad brudöverlämning kan tänkas stå för ... Men de är väl inte så analytiska. 

  • fru AM

    På ett sätt kan jag ändå förstå att det skulle kunna vara en viktig gest för V&D eftersom kungaparet väl varit emot honom som svärson ... men det är det enda jag förstår i det här fallet.

  • fru AM

    Lycka till på undersökningen Nenne!!


     


    Vita bönor i tomatsås på smörad toast ... {#lang_emotions_tongue_out}

  • fru AM

    Nej nu måste jag masa mig ut och handla och hämta Livia. Har inte varit ute än idag men varför liksom? Gråttgråttgrått och förmodligen svinkallt. Idag blir det nog gummistövlarna med pälskant.

  • fru AM
    Telis skrev 2010-04-22 15:11:12 följande:
    Förresten, mitt inlägg i debatten om blöjor: Jag håller med om att Pampers är mjukare än Libero men jag tycker att dom känns sladdriga och dom få gånger som en blöja har läckt har det alltid varit Pampers. Mao föredrar jag Libero.
    Jag håller SÅ med!

    Dagens utevistelse var förövrigt lika obehaglig som väntat. Burr! Det blir bara en snabb promenad till o från gymmet sen. Sen får det vara nog.

  • fru AM

    Någon som testat Huggies? Eller Coops egna (försöker konsekvent och av princip undvika alla deras egna produkter men det kanske är dumt)?

  • fru AM

    Minns att jag hade coops ekoblöjor till Storsonen för över tio år sedan - de var OK, inte mer - men det har säkert hänt massor på den fronten på så lång tid.

  • fru AM

    TAck vare Lappis festidé fick jag nu infallet att kolla upp Östermalmshallen som festställe för MIN ev fest. Tack Lappis!!!

  • fru AM
    Lapinette skrev 2010-04-22 16:44:50 följande:
    AM - du ska alltid dra till med något värre !
    Inte värre - bara närmre. För mig.
  • fru AM

    Porchez: är ni vänner på riktigt ser jag inget fel med att du ringer honom och gråter ut!


    Nu är det dags för mig att ta en lång dusch efter fullständigt misslyckad 5minutersmetod på Hektor (efter 30 min skrek han så mycket att han spydde ner sig) samt 35 minuters stressig träning.


    Sedan te i tv-soffan. 


     


    Tjoflöjt så länge!


    Förresten: Nenne: skönt att det inte var något farligt, det där klonket. Dina magmuskler delade alltså på sig och bukhinnan är tunn. Då vet du det och kan ta det lugnt med mycket gott samvete. 

  • fru AM

    Du är för skön Cicci! Kör ditt eget race!


    Jag har inte deklarerat själv på 10 år, det är för komplicerat nuförtiden på grund av arv och grejer så du behöver inte känna dig dum. Räkningar betalar jag dock helst själv - maken skjuter gärna upp sånt in i det sista tills när påminnelserna kommer och då blir jag så nervös.


    Vi får se hur vi gör med 5minutersmetoden framöver - det har ju gått bra hittills men idag var han så olycklig. Somnade snyftande i min famn efter byte av lakan och pyjamas


    Nattinatti ses imorgon!


     

  • fru AM

    Telis: vad tråkigt  med kompisens bröstcancer! Tror Delicard är en bra idé - så kan hon välja lite av varje och få det hemkört. En upplevelse som jag annars brukar rekommendera kanske är lite för ansträngande för henne ... En konkurrent till Delicard är annars Supékort som jag fått själv och där kan man välja även på andra saker än mat.


    Den här släktingen jag hälsade på i Göteborg. Har insett att jag är hans enda levande, ej senila, släkting - förutom att vi inte är blodssläkt alltså. Min bror finns ju förstås men han bryr sig inte. Bonusfarfar har ett grannpar som han hälsar på varje dag och de sa när jag var nere att om han inte dyker upp en dag så vet vi att det har hänt något ... Får lite ångest av detta nu men jag ska se till att ringa honom åtminstone en gång i veckan och kanske försöka övertala denna stolta gamling till att ta emot hjälp från kommunen i form av matutkörning och lite städning (vilket också implicit innebär kontakt med omvärlden). Hittills har han klarat sig helt själv i stora villan och kört bil(!) för att handla Samtidigt misstänker jag att om han börjar ta emot hjälp så kommer han förmodligen börja tackla av ... Ett dilemma.

  • fru AM

    Lappis: har tyvärr ingen deklarationsexpert att rekommendera. Min advokat sköter min deklaration men det beror mest på att han erbjudit sig och på att han har koll på bolagets alla siffror "sedan urminnes tider".

  • fru AM

    Såja. Nu är jag lugn!


     


    Sitter o väntar med fikat färdigt på svärföräldrar som absolut ville komma INNAN jag hämtar Livia på dagis. De ska fira Hektor (i förväg) med present och ville ha lite tid ensamma med honom ... Jaha - men så kom i tid då! Ett hade de sagt.

  • fru AM

    En fullt SÅ arg gubbe är de kanske inte värda men hittade ingen mildare ...

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge