• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • veromartin

    Hej..Skrev här för ett par dagar sedan..
    Skulle vilja lägga till oss på Listan..
    Jag o min blivande gifter oss den 29/5..

    Känns som alla har kommit såå långt i sitt planerande..uch blir lite stressad..men men det fixar sig..vi har inte börjat med inbjudningarna än..är det nån mer som inte fått iväg dem??

  • CiaLovesAndreas

    veromartin,
    Vi kommer troligtvis inte skicka våra inbjudningskort förrän i januari.

  • May2010

    anysuit.se

    verkar faktiskt jätte fina och man kan välja bland massa olika tyger och snitt!


    snuttfia skrev 2009-12-06 22:25:37 följande:
    Vart har du hittat det? Låter ju superbra :) Jag ska också beställa från kina, ska bara bestämma mig först. Jag velar hit och dit hela tiden...Tack för alla snälla ord om min tärna förresten. Hon är hemma på helgpermis från sjukhuset men ska tillbaks imorgon. Hoppas jag får komma och hälsa på henne till veckan :) Hon har inte blivt bättre men inte sämre heller så det är ju lite bra iaf...
  • EmMagnus

    Välkommen hit!
    Vi tänker inte skicka inbjudningarna förrän i början av mars, vi gifter oss 15 maj. De flesta vet om att vi gifter oss då, så vi tycker att det räcker med ungefär två månader innan.


    veromartin skrev 2009-12-06 23:39:01 följande:
    Hej..Skrev här för ett par dagar sedan..Skulle vilja lägga till oss på Listan..Jag o min blivande gifter oss den 29/5..Känns som alla har kommit såå långt i sitt planerande..uch blir lite stressad..men men det fixar sig..vi har inte börjat med inbjudningarna än..är det nån mer som inte fått iväg dem??
  • Martinaa
    veromartin skrev 2009-12-06 23:39:01 följande:
    Hej..Skrev här för ett par dagar sedan..Skulle vilja lägga till oss på Listan..Jag o min blivande gifter oss den 29/5... Känns som alla har kommit såå långt i sitt planerande.. usch blir lite stressad.. men men det fixar sig.. vi har inte börjat med inbjudningarna än.. är det nån mer som inte fått iväg dem??
    Jajemän, du är redan upplagd! :)

    Lugn, känn dig inte stressad än! Än har du gott om tid. Vi har inte skickat våra inbjudningar än, men det ska vi inte göra förrän typ februari. Däremot kan ni börja kika på hur ni vill att era kort ska se ut. Ska du göra egna eller köpa färdiga? Ska man göra egna så kan det ta längre tid än man räknat med, så det kan vara bra att vara ute i tid där.
  • Ananias

    cialoveandreas-så ska vi göra med--de flesta träffar vi nu under dec och ger dom då..resten får inbjudan med julkorten=)

  • Hannaibröllopstankar

    Jag vill med hänga på.... :)

    Hanna, gifter mig kyrkligt i skogen den 29 Maj Skåne

  • Martinaa
    Hannaibröllopstankar skrev 2009-12-07 22:14:44 följande:
    Jag vill med hänga på.... :)Hanna, gifter mig kyrkligt i skogen den 29 Maj Skåne
    Välkommen hit! Du är upplagd på listan nu!

    Idag har jag och sambon varit tillsammans i 2,5 år. Tänk, när vi firar tre år ihop kommer vi vara man och fru!
  • Hannaibröllopstankar

    Tack Martinaa!

    Hur långt har ni andra kommit i era planer?

    Min sambo friade för drygt 3 veckor sedan så vi har inte hunnit så långt än.

    En gästgivargård är bokad och vi gifter oss där i skogen med en präst och provisorisk altargång. Solosång och instrument i skogen osv. Tänkte skicka ut inbjudningarna i januari. Har inte börjat fundera på klänning än.... är det kanske läge redan nu?

  • veromartin

    Vi har kollat på olika inbjudningskort.Vi ska göra dem själva..det kommer nog ta tid men som sagt vi har nog tid på oss..Funderar på om vi ska skicka de i januari/februari..skönt att höra att det finns fler som inte kommit så långt :)

    Nu i helgen beställde jag såpbubblor,ringkudde,rispåsar och lite små dekorationer..känns skönt att dela upp kostnaderna lite..det är fördelen med att vara ute i god tid..

    Någon av Er som ska ha näbbar??

Svar på tråden MAJ 2010 del 4