• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • SofieochJamie

    Jag ska också ha grönt och ska beställa tärnklänningarna från Millys när jag beställer min brudklänning. Då kan man först kolla på tygprover och sen sy upp en klänning för ca 500kr.

  • jaao
    Hannaibröllopstankar skrev 2009-12-14 22:56:18 följande:
    Jag tar nog oxå paus över helgerna... Har stannat upp lite nu känner jag. Prästen och lokalen (inkl mat osv) är iallafall bokad. Ska beställa inbjudningskort som ska skickas ut i mitten av januari. Funderar på att beställa klänning från Kina, värt att chansa för ett par tusenlappar.. i värsta fall får man köpa eller hyra en här hemma.En sak undrar jag dock, om alla nu ska pausa och äta gott över helgerna... Kommer vi i våra klänningar i maj då?
    Pausa, nä aldrig...har ett bmi på 17 så om jag äter duktigt kanske de inte behöver sy in min klänning sedan. Var tvungen att beställa en 36:a för att få längden så den är förstor annars...
  • snuttfia

    Jag har beställt från snart varenda ställe jag hittat ;) Calligraphen (där får man beställa tre), Vistaprint (där fick jag tre gratis packar med 10 med min egen text på, men frakten är dyr), kortdesign och nu har jag beställt från Spira. 8 blev det ju :-O Jag ÄR en bridezilla...

    Kolla lightinthebox.com där har de fina tärnklänningar i vilken färg man vill har jag för mig. Bra priser också och av kommentarerna på deras sida att dömma så är det bra kvalitet också, men man vet ju inte om de släpper fram de negativa kommentarerna iof... Min tärna ska också ha grönt :)


    Hannaibröllopstankar skrev 2009-12-15 10:52:36 följande:
    Jag trodde bara att man kunde beställa ett kort.... Då ska jag genast in och beställa något mer, var beställer du Snuttfia?
  • Martinaa

    Hihi, jag gjorde just ett impulsköp till bröllopet idag! Skulle bara till mataffären och köpa lite smör och kattmat, och fick syn på rosformade ljus och "var tvungen" att köpa 8 stycken. Fick ju passa på nu när jag handlade själv utan sambon, haha Bild kan ni se här:
    i108.photobucket.com/albums/n38/Tina927/Others/9d2a332a-3ddd-447f-8507-19623e4fb31.jpg
    De passar ju perfekt i vårt färgtema! Fanns även svarta med silverkant, samt röda med guldkant. Frågade kassörskan om alla ICA-butiker har dessa, men hon sa att det är upp till varje butik vad man vill ta in från en katalog vad jag förstod det som. Men om det är nåt för er andra, spring till närmaste ICA och kika! :)
    De är ganska stora, har en brinntid på 7 timmar står det. Kostade 21,90:-/st i vår butik.

    Nu ska jag baka julgodis!

  • Hannaibröllopstankar

    Sofie och Jamie: 500kr för en tärnklänning? Jag har bara hittat dyra även där... Måste kolla igen då.

    Tack för tipset!

  • Tattoo82

    strössel - Vi funderade också på svarta dukar först. Ikea har ju ett billigt tyg för 19 kr metern, det kanske funkar att sy av?

  • May2010

    FIna ljus martina! jag köpte massa olika silversnören och blåa satinband idag till de 110 ljusblå o mintgröna ballonger jag köpt och så 46 stora dubbelvikta kort till vigselprogram och silverpapper till texten, och alla tackkort! haha.... japp. hittade fina fågelpar och hjärtan att ha i blåbärsriset vi ska ha på borden med tulpaner...
    hittade även en silvrig klassisk bröllopsslips från hugo boss som jag tror m2b får i julklapp!

  • Fröken Strössel
    Tattoo82 skrev 2009-12-15 18:25:50 följande:
    strössel - Vi funderade också på svarta dukar först. Ikea har ju ett billigt tyg för 19 kr metern, det kanske funkar att sy av?
    Tack för tipset, ska jag absolut kolla upp!
  • Fröken Strössel

    Fina ljus Martina! Och jäklar vad du hittat saker May2010 Alltid lika kul att bröllopshoppa

Svar på tråden MAJ 2010 del 4