• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Bluebride

    samma här, tar också hans namn och hans familj är den enda som heter så


    Ananias skrev 2009-12-03 22:51:49 följande:
    jag tar också min killes namn..de är det ända släkten i sverige som heter det=) så det känns coolt!
  • Bluebride

    Tid 13.00 för vigsel, vet att det är tidigt, men blir så när vi inte ska ha någon riktig fest som ska pågå hela natten.

    Färger är lila, blå och vitt

    Hans efternamn

    Inbjudningskorten skickades samtidigt som julkorten i onsdags, de har än inte kommit fram, vilket jag hade hoppas.

    Tack för krya på dig, tyvärr är jag och dottern än förkylda, snuva och hosta som inte vill ge med sig. Inatt fick vår dotter en liten kusin, kusin Emil. Igår hade vi 1 års kalas, Aurora blir 1 år på lördag, men då är vi på väg till småland och min M2B´s släkt för att fira jul.

  • Martinaa

    Hallå brudar! :)

    Tänk att det är tredje advent idag! Mindre än två veckor kvar till julafton. Har ni köpt alla klappar än?? :) Jag är nästan klar, bara nån enstaka kvar.
    Mycket bröllop har det inte varit den senaste veckan och kommer väl inte bli den närmaste tiden nu heller, då jag jobbar nästan jämt känns det som (jobbar i butik) så det tar orken ur en just nu. Får komma igen med nya tag nästa år istället!

    Hannaibröllopstankar:
    Många som beställer från Kina beställer från Milly Bridal eller Landy Bridal som många är nöjda med. Du kan läsa massor i kinaklänningstråden här www.brollopstorget.se/Forum-1-81/m3606605.html Själv ska jag beställa från Milly!

  • mmm2010

    Hej tjejer!
    Ska gå och kolla på klänning till min tärna (tillsammans med tärnan såklart!)nästa helg.Vi tycker det hade varit snyggt om hon hade svart klänning och nu är det ju perfekt tid att inhandla en sådan, med tanke på alla snygga svarta nyårsklänningar som finns!
    Det är väl helt ok att tärnan har svart klänning? inga gamla seder jag går emot helt? (jo det är kanske lite begravning) men svart matchar ju brudgummens och bestmanens kostym riktigt bra!
    god natt god natt

  • Fröken Strössel

    Klart att det funkar med svart. Kommer blir jättesnyggt!

    Min man kommer vara helt svart, svarta byxor, svart skjorta, svart väst och svarta skor.

  • shamrock

    Svart kan vara hur snyggt som helst om det passar in i temat.

    Fröken Strössel: Jag tycker ni gjort ett bra val till din man. Passar perfekt med det andra.

    Fröken Strössel skrev 2009-12-14 07:54:57 följande:


    Klart att det funkar med svart. Kommer blir jättesnyggt!Min man kommer vara helt svart, svarta byxor, svart skjorta, svart väst och svarta skor.
  • jaao
    mmm2010 skrev 2009-12-13 22:14:03 följande:
    Hej tjejer!Ska gå och kolla på klänning till min tärna (tillsammans med tärnan såklart!)nästa helg.Vi tycker det hade varit snyggt om hon hade svart klänning och nu är det ju perfekt tid att inhandla en sådan, med tanke på alla snygga svarta nyårsklänningar som finns!Det är väl helt ok att tärnan har svart klänning? inga gamla seder jag går emot helt? (jo det är kanske lite begravning) men svart matchar ju brudgummens och bestmanens kostym riktigt bra!god natt god natt
    Min brudklänning är svart Så frågar du mig är det helt okej,
    att ha en tärna med svart ger ju riktigt läcker kontrast till den vita bruden...och så är det ju modernt nu också.
  • Hannaibröllopstankar

    Svart är jättecoolt. Mina tärnor ska vara gröna och absolut inte limegröna. trodde att man skulle kunna hitta lite gröna finklänningar nu till julen men det verkar vara sämre. Allt är bara turkosgrönt. Slutar väl med att jag får köpa dyra i en bröllopsaffär.

Svar på tråden MAJ 2010 del 4