• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Rapsbrud

    Martinaa: Hihi usch ja, man lär nog vara rätt så lättrörd den dagen... Men men, det hr ju till!!

  • Hannaibröllopstankar

    Förresten Snuttfia: Grymt snygg klänning!!! Justin Alexander ja... den kommer att vara superfin!

  • snuttfia

    Vad tusan, vet alla att det är en Justin Alexander utom jag Typiskt mig... Helt nollad, haha! Men jag blir mer och mer förtjust i den ju mer jag kollar så det var nog ett bra val, bara den klär mig lite bättre än den förra... Måste bara säga att jag sällan är självkritisk på detta sätt, jag kanske verkar sån men normalt är jag rätt nöjd med mig själv även om jag mår fysiskt bättre när jag är nåt kilo mindre...

  • Kattpoet

    Är så innerligt förbannand!! Mitt svenska marriage licence är giligt överallt i UK utom in Fife county! FAAAAAAN!

    Jag måste hitta min skilsmässopapperna, eftersom min marriage licence, bara bevisar att jag kan gifta mig, inte att jag är skild.

    Hrm det står att jag är skild men kan gifta mig igen på dem! Och om jag inte var skild så skulle jag för faaaaaan inte kunna få ett marriage licence!

    Det står till ock med på mitt person bevis att jag är skild!

    Problemet är ingen av oss kan hitta skilsmässopappret så på måndag får jag ringa tingsrätten där jag skilde mig.

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARFG!

    Måtte lösen får tusen kameler hemsöka deras armhålor.

  • sköldis10

    Det här med dukar..vart har ni hittat de?? Några tips..vill ha vanliga vita men inte allt för dyra..

  • ar100522

    Vi har köpt lakan på IKEA - 25 kr styck + panelgardiner som vi ska ha som löpare. Inte farligt dyrt alls. Vi provdukade med linnedukar men när de inte ser likadana ut blir det inte bra.

  • Fröken Strössel

    Jag har varit och hämtat min klänning nu och kan int ebestämma mig för om jag är nöjd eller inte. För det första är den någon cm för liten i midjan, jag får igen den men den skär in lite för mycket så jag får nog gå och lägga ut den. Och sen var den längre än vad jag kommer ihåg att den var, snarare ner på halva vaden än knäkort. Min sambo tycker att den är jättefin och att jag är vacker i den men jag vet inte riktigt...

    Funderar på att beställa en annan klänning som jag hittat men då blir det en Kina-klänning och risken är väl att jag står i maj med två klänningar där ingen är perfekt.

    Beslutsångest!

  • Fröken Strössel

    Kattpoet skrev 2010-02-26 22:21:08 följande:


    Jo men ni ska ju iallfall få gifta er, var glad för det
    Men det har väl ändå ingenting med detta att göra?

    Ledsen för er skull om det strular med papprena men om det "bara" handlar om att du ska få dina skilsmässopapper från tingsrätten tror jag nog att det kommer lösa sig.
  • a n n a

    Insåg igårkväll att det ju bara är två och en halv månad kvar till Den Stora Dagen - den är kanske dags att beställa vigselring *skrattar* Även denna ring kommer att beställas från titanringar.com och jag tänkte mig deras variant "to the edge" fast med svarta diamanter istället för vita :)

Svar på tråden MAJ 2010 del 4