• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Kattpoet

    Tvättade tyget, det är tjockt, men jag tror det kan vara rätt och det tog färgen väldigt bra och ja klänningen kommer vara lite tung men jag tror det är värt det.

    Mitt ex såg tyget och sa arme pressening, vilket inte gjorde mig glad.

    Men det är råsiden och hampa och det är mer levande än ett vanligt tyg, dvs det är inte slätt vävt, tråden är olika tjock vilket ger struktur och det känns som klänningen kan behöva det.

    Funderar fortfarande om jag inte skulle gå för ett tunnare tyg, men jag ska låta detta torka helt först.

  • Rapsbrud

    Bella83 & CiaLovesAndreas: Något sånt är jag också inne på, känns som strumpebandshållare med strumpor och hela kitet blir lite överdrivet för min del, plus att det blir rätt dyrt med tanke på hur kort tid man skulle ha det på sig. Skönt att höra att fler tänker som jag.

  • snuttfia

    Jag har kollat på ett set med bh och trosor som är rätt enkla och fina och går att använda till vardags sen, men så fanns det en matchande kimono till som var så söt... Men jag vet inte, han är inte så intresserad av underkläder så det känns lite som bortkastad energi och pengar... Har inte bestämt hur jag tänkt göra än... Mycket att klura på är det ju. Just nu har jag beslutsångest om klänningen. Vad ska jag välja som inte gör att jag ser ut som barbamamma???

  • Tattoo82

    HJÄLP!!!

    Jag börjar ångra mig om min klänning... Vill kanske ha en riktig brudklänning ändå! Har en bild på en klänning från ebay. Kan man skicka den och få den uppsydd nånstans?! Var? Hur lång tid tar det??? Vad kan det kosta?

  • snuttfia

    Kolla kinaklänningstråden, där finns massa länkar, men jag skulle maila och kolla leveranstid och dessutom säga att jag gifte mig ett par veckor innan jag egentligen gjorde det för att vara säker på att få den i tid...

    Har du bild på klänningen? Kanske jag har sett den på nån sida när jag letat?


    Tattoo82 skrev 2010-02-23 21:54:10 följande:
    HJÄLP!!!Jag börjar ångra mig om min klänning... Vill kanske ha en riktig brudklänning ändå! Har en bild på en klänning från ebay. Kan man skicka den och få den uppsydd nånstans?! Var? Hur lång tid tar det??? Vad kan det kosta?
  • Tattoo82

    Bilden är i powerpoint-format, lyckas inte få in den i galleriet. hur ändrar jag det?

  • snuttfia

    Vet inte om det finns nåt enklare sätt att spara bilden, men man kan ju ta upp bilden i pp. Tryck på Print screen-knappen, öppna bildbehandlingsprogram, ex finns paint om du kör windows och välj klistar in och så sparar du bilden som jpg så går den att lägga upp bilden sen. Har du mac så har jag ingen aning...

  • Tattoo82

    Klistrade in den i paint så nu kan ni se den iaf, men kvaliteten blev ju inte den bästa...

  • CiaLovesAndreas

    Jag kommer vara barbent under min klänning så strumpebandshållare och strumpor går bort för min del.

  • snuttfia

    Tattoo, jag vet att en tjej i kinaklänningstråden har köpt den klänningen... Men vem var det??? Minns det för den är så grymt snygg :) Hör med tjejerna där, om det är samma säljare så kan du ju beställa från e-bay om det funkat bra för den andra tjejen?

Svar på tråden MAJ 2010 del 4