• Martinaa

    MAJ 2010 del 4

    Tiden går och nu är det dags för vår fjärde tråd! Nummer tre hittar du här: www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3534900-1.html

    Här samlas alla maj-brudar och pratar, diskuterar, ältar och bollar idéer med varandra. Hjärtligt välkomna hit gamla som nya maj-brudar!

    Här är en datumlista med oss alla:
    www.martinaa.se/datum.asp
    För att bli upplagd på listan, säg bara till mig, Martinaa här i tråden så lägger jag upp dig så fort jag kan. Komplettera gärna med information om dig själv om du har lust!

    Så kom igen nu majbrudar så ska vi slå förra trådens rekord på nästan 1400 inlägg Och tänk, när denna tråden är slut så är det tre månader kvar till maj!

  • Svar på tråden MAJ 2010 del 4
  • Tattoo82

    Men den finns inte på ebay nu. (Inte vad jag kan hitta iaf, men jag fattar mig inte på sidan) Var nån härifrån som köpte den på ebay för några månader sen och då sparade jag bilden för att den var så himla snygg!! Vad ska jag fråga i den andra tråden?

  • snuttfia

    Ah, jag trodde att du hittat den på e-bay nu... Men i andra tråden vet de bättre vilka företag som är snabba på att göra klänning och vilka som är bra. De flesta beställer nog från Milly eller Landy, Men jag tror att iaf Milly tar rätt lång tid på sig... Där finns länkar så du kan kolla leveranstider själv också och maila och höra vad det kan kosta och hur lång tid det kan ta att sy upp den. Hoppas du får tag i den, den är så snygg :)

  • Tattoo82

    Tack för all hjälp! Hittade den på ebay nu också, hehe... Ska jag våga köpa därifrån? Lär inte bli billigare att sy upp den va?

  • Martinaa

    Tattoo & Snuttfia:
    Jag beställde från Milly och det tog tre veckor!

    Har hittat ett jobb jag vill söka och tänkte fixa en ny mailadress som låter lite mer seriös än den jag använder nu, och vill heller inte ta den adressen som har med min domän att göra (martinaa.se). Vill inte ha en eventuell blivande arbetsgivare som är inne o snokar på min privata hemsida och läser min blogg... :S
    Iaf, när jag hamnade där och skulle hitta en bra adress så slutar det med att jag skaffade en ny mailadress i mitt nya namn som jag kommer ha efter den 5 juni istället! Haha! Det var inte riktigt meningen, men nu har jag den. Får dock vänta lite med att använda den, hihi.

    Nu återstår ju dock problemet med att komma på en bra mailadress som jag kan använda fram till bröllopet... :P

  • Avalon75

    Jag beställde från Milly och det tog 4,5 veckor tills dess att jag hade den i handen hemma. Man kan betsälla med expressleverans också. Vet ej hur lång tid det tar du.
    Testa att maila dem. De är väldigt snabba med att svara och på fullt begriplig engelska.

    Jag har köpt en gördel från Fleexes på Lindex. Den sitter kanonbra - rekommenderas! Till det blir det axelbandslös BH, ska testa med de jag har hemma innan jag köper något nytt, och sköna trosor till. Ska köpa något lite mer romantiskt till när vi ger oss iväg och reser istället.

    I övrigt har följande hänt:

    Min slöja har kommit och den är helt perfekt! Beställde från Bridal Outlet, tog 2 dagar. Det blev deras 80 cm slöja i två lager i benvitt. Passar urbra till min ivory light klänning - tips till er som funderar.

    Hindersprövningen är klar och papperna har kommit. Blir till att ta med det till prästen på vårt vigselsamtal på lördag.

    Idag på morgonen löste sig transporten mellan kyrka och festlokal. Superskönt, har varit lite skakigt, men allt föll på plats.

    Idag ska vi till floristen efter jobbet. Har skrivit ut bilder på 8 olika buketter, svårt att välja bara en...

    Största dilemmat just nu är var jag ska gå för att få klänningen struken/pressad/ångad. Hur ska ni göra? Kemtvätt eller en sömmerska? Är det någon som har något bra tips i Göteborg med omnejd?

  • Ananias

    avalon- jag lämnade in min för lite finjusteringar hos sömerska och hon pressade den då. det var för övrigt i en brudbutik där de har en sömmerska!

  • Avalon75

    @Ananias:
    Hade du köpt klänningen i samma affär, eller kom du med en "extern" klänning?
    Var det i Göteborg?

  • snuttfia

    Åh, jag drömde värsta bröllopsmardörmmen i natt! Kanske för att jag somnade klurandes på brudklänningen... Det var vår bröllopsdag och allt var knäppt, frissan var inte bokad och inte heller make up och jag var tvungen att fixa allt själv, ingen kunde vara med mig på hela dagen. Hela tiden trodde jag att jag skulle hinna med allt men när jag kollade på klockan så var jag hela tiden sen till nästa grej och jag var så stressad och kände mig helt ensam i konstiga miljöer där jag aldrig varit innan... Helknäppt! Har vrit stressad över bröllopet på sistone och känner mig stundvis lite ensam i planerandet. Vi har inte hunnit med att sitta ned och kolla på vad som egentligen är kvar att fixa och jag hatar att inte ha en strukturerad plan. Är så rädd att jag ska komma på något och det är för sent att fixa.

  • Hannaibröllopstankar

    Hej tjejer!

    I`m back!
    Kände att detta gick mig lite på huvudet sista tiden då jag satt här typ dygnet runt. Så nu har jag haft en välbehövlig paus från alla bröllopsbestyr... Man ska ju tycka att det är roligt och inte ett måste. Nu är jag på hugget igen, men inser att jag omöjligt kan läsa ikapp 3 veckors inlägg.

    Hoppas att jag inte har missat för mycket....

    Själv har vi mycket klart. Det som är kvar är festprogram och ring och givetvis lite smådetaljer som att bestämma brudbukett och köpa underkläder, skor osv. Apropå underkläder så hade jag tänkt ha en korsett och fina trosor till det... Men ska man ha strumpbandshållaren och strumpbyxor i slutet av maj eller blir det för varmt? Kan tänka mig att man känner sig lite finare med hela kittet. Hur gör ni?

  • Hannaibröllopstankar

    Ser att jag redan missat allt underklädessnack uppe i tråden... jaja!

Svar på tråden MAJ 2010 del 4