Inlägg från: MarianneL |Visa alla inlägg
  • MarianneL

    Linköpingsbrudar del 5

    Hej allihopa.
    Vad träligt det är att man måste starta ny tråd var tredje månad. Kan dom inte bara stänga ner inaktiva trådar för kommentarer?
    Häftig klänning Lövings, och jag är fortfarande helt bettutad i din caketopper. Så söt!

    Sitter nu o klurar mellan asado, delikatessbutiken o kockduon som catering.
    O förresten:
    kan ni hjälpa mig att välja klänning? Ni kan se bilderna på
    andreasmarianne.com

  • MarianneL

    Ååh det hade varit jättekul, men lite svårt för mig som bor i England. Om ni träffas får ni berätta hur det var, o ge mig en update på alla bra tips ni gett varandra.

    När det gäller musik... min m2b's släktingar är lite insatta i sånt, så vi hoppas på att få hyra lite utrustning av dem, men annars tror jag nog det blir cd skivor, o gäster som dj-ar.. lite tråkigt. Men det är så svårt att hitta bra/roliga band, samtidigt som man ju gärna vill att det ska va lite personligt.

    Piggelinlover, har ud hört om några andra band i området?

  • MarianneL

    Vad kostar face? Det verkar ju som att ni alla tycker bäst om dem. ELler finns det så många alternativ i Linköping för bra sminkning om man inte vill ha knallröd läppstift o blå ögonskugga

  • MarianneL
    AnnBo skrev 2009-02-18 10:33:31 följande:
    950 :- kostar FaceDå ingår en preovsminkning med
    Det låter ju inte så jättefarligt prismässigt. Hmm hade tänkt göra det själv först, men om de är jätteduktiga skulle det ju vara roligt att få det gjort "ordentligt". Får man några produkter med? Eller det kanske var någon annanstans de gör det.
  • MarianneL
    sommarbrud2010 skrev 2009-02-25 20:31:19 följande:
    Vi ska ta maten ifrån delikatessbutiken. De har väldigt bra priser.
    Ja jag sitter o försöker välja mellan delikatessbutiken, kockduon o asado. O det går ju inte att provsmaka härifrån, så det är så sjukt svårt att bestämma sig. Kanske ska skicka kommande svägerskan ut o prova på lite. =)
    Men ja alla de tre har väldigt bra priser. Nästan så jag sitter o tänker på vem som har finast porslin o kanske ska låta det avgöra det. hehe knäppt
  • MarianneL
    sommarbrud2010 skrev 2009-02-26 07:26:25 följande:
    Såg att du gifter dig den 1 Augusti, då kan det hända att det redan är kört med i alla fall delikatessbutiken för vi gifter oss också 1 Augusti. Men jag vet inte hur många de tar per dag. Så ring och kolla om de kan till att börja med, du kanske går här och har huvudbry i onödan.
    Jaha, vad lustigt för jag har redan pratat en del med dem o fått offert. Det lät på dem som att de kunde. Men ja jag har fått offert från alla tre o pratat med dem en del, så det är mest vem av dem som gör godast mat som avgör nu, och det är svårt att avgöra härifrån(england). Men har du varit o provsmakat hos delikatess butiken? Var det gott?
  • MarianneL
    SochK skrev 2009-03-03 22:04:28 följande:
    Vart köpte du din tiara?Jag var nere på stan och beställde min klänning i fredags. Köpte den på Partyworld. Vart har alla ni köpt era klänningar? *nyfiken*
    Jag ska köpa min på bestbridalprices.com vill gärna ha en enzoani, o den kostade 16.000 i butiken men på deras hemsida kostar den 10.900 så då sparar man en del :) Fast nu har ju dollarn gått upp massor jämfört med svenksa kronan :) Man skulle passat på när den var nede på 6kr, men då hade man ju inte råd.
  • MarianneL
    augustibrud2009 skrev 2009-03-27 07:26:01 följande:
    emelieochlinus skrev 2009-03-23 14:53:52 följande:
    Ja, det kanske skulle kunna funka. Man kan ju ta de som ska börja trean eller nått... Problemet är att vi inte bor i Linköping så det är inte bara att knalla över och sätta upp en lapp... men man kanske kan be någon i hans familj. Går det att få tag på en lärare annars och prata med henne/han om de kan kolla om det finns två-tre stycken som är intresserade...
    Ring till skolan bara. Kolla reception nummer på Gula sidorna eller eniro, o fråga receptionisten om du kan få prata med den som är ledare för restaurang o hotell linjen.
  • MarianneL
    Undertecknad skrev 2009-03-27 21:02:10 följande:
    Ja! Vi anlitade Fjelltjärns Blommor (Vasavägen) och fick en KANONbukett och mannens corsage för 700:-. Buketten var faktiskt den finaste jag sett (det var min man som "fixade" den tillsammans med floristen/ägaren Anna. Dessutom så är Anna både begåvad jättetrevlig att ha att göra med. Rekommenderas VARMT!
    Har du någon bild på buketten?
  • MarianneL
    Piggelinlover skrev 2009-04-12 18:07:10 följande:
    Så underbar text...vet du ngn fin kärlekssång som man kan spela utan att sjunga till...som man han ha som in-och utgångsmarsch...Vi har bara ett piano i kyrkan...
    Altså bara piano som uttåg? hmm... man kan väl välja nästan vilken sång som helst tror jag. Någon sång som betyder nått för er skulle väl vara roligast. Men det beror ju så klart på hur duktig pianist ni har. Fast de flesta sånger kan spelas med ganska enkelt arrangement, det behöver ju inte vara så komplicerat. =)

    Vill du att det ska vara en ganska känd sång så folk kanske kan texten till, så de förstår betydningen eller är det viktigast vad det betyder för er?
  • MarianneL
    Piggelinlover skrev 2009-04-12 19:49:09 följande:
    Den kyrkan vi ska vigas i är dels liten och sedan är den från 1248 så den e gammal, det finns bara ett piano, tycker det känns ganska så opersonlig att ha förinspelat....Så vi vill ha ngn vacker kärlekssång... både till in- och utmarsch....
    Kanske Unchained melody från filmen Ghost. Tycker den är väldigt mysig.


  • MarianneL

    Eller kanske Somewhere:



    Ananrs finns det ju fina instrumentala musikstycken som tex
    Canon in D


    Air on G String -


    The Swan -


    AMelie -

  • MarianneL

    Är det nån mer som ska sminka sog på FACE eller Make Up Store?

  • MarianneL

    okej verkar som att de två möjligheterna (MUS o FACE) är de vanligaste. Hmm har svårt att välja. Det som är bra medFACE är ju att dekommer itll frisören i sånna fall.
    Det som är bra med Make Up Store är att man får smink för hela priset...
    Åh det är så svårt att välja.

Svar på tråden Linköpingsbrudar del 5