• muggles

    Barnkarusellen snurrar vidare

    MrsB: men man kan väl köra GI-light om man vill, dvs byta ut vit pasta/bröd mot fullkorn osv? Fast jag tror inte det ger så mkt rent viktmässigt, mer att man kanske itne blir så sötsugen pga att man får jämnare blodsocker.

    Izzie: hur går det med Xtravaganza (el hur det nu stavas)? Hur var det nu, ville du gå ner mer än de 15 kg du lyckats med? Det är väl annars bra gjort att lyckas hålla den vikten fast då återgår till riktig mat?

  • muggles

    Haha, märks det att jag försöker koncentrera mig på att läsa in seminarie-slides? Har svårt att fokusera på det, det är lite tungt material att ta in...

  • muggles

    MrsB: är det inte dags att ni skaffar lite mer hjälp? Som jag förstått det så tjänar din man ganska hyfsat. Ni vet båda två att han inte kommer att vara hemma mer men kan ni inte betala för lite städhjälp el ngt annat som behövs? Så kan ni skippa att ha denna diskussion varje år.

  • muggles

    Telis: oooohhhh vi vågar nog inte låna er lgh - tänk om Moa råkar ha sönder ngt. Inte för att hon är vild men tänk om. Men vi funderar allvarligt på en Sthlm-resa i år.

  • muggles

    Lappis: jag håller med om att det är ok att betala lite bara man får ngt extra. Vi bodde så superfint i Thailand, prövade 2 olika lyxhotell (5-stjärniga) och betalade tex 1200 kr för ett dubbelrum. Det är ju vad ett vanligt tråk-scandic-rum kostar här hemma. Det var så otroligt fint, en upplevelse bara att gå omkring i hotellet och se all smakfull inredning, antikvitetern mm. Och servicen... den gick inte av för hackor heller. Bara en sån grej som att när vi kom tillbaka till rummet för kvällen så hade personal varit där och vikt upp täcket lite snyggt och placerat en färsk orkidee på kudden Me like!

  • muggles

    Ska inviga mina nya skidbyxor i helgen! Visserligen bara i Sunne men ändå (c u there Vickan?! )

  • muggles

    Åh det låter superhärligt Lappis! *drömmer mig bort*

    Vi skippar kanske utlandsresan i år, ev till förmån för Sthlm som sagt. Jag ska absolut kolla i tid med dig Telis men jag förstår om det inte finns plats i gästlgh. Vi kan väl träffas ändå?! Vi klurar på en långweekend med påhälsning till vänner ute på Ingarö, kanske en natt i typ Waxholm el ngt annat (rekommendationer?) och ev en natt i stan (casa Telis el ngt annat).

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare