• muggles

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Vickan: var inne igår och skrev ett snabbt inlägg men BT kraschade så såg nu att det inte kom med. Stor kram! Så ledsamt att du fick MF igen, en gång kan väl räcka! Skönt att du mår bättre nu iaf.

    Nenne: skumt med din tant och dina bröst. ???

    Vi var på finresto igår (en stjärna) Oj bäst att posta innan Moa får tag i knapparna...

  • muggles

    Förresten kan jag sälla mig till klubben som blivit uppletad av ett gammalt X (från 1992!). Lite kul ändå ngnstans att ha kontakt så där på tangentavstånd... (dvs inte för nära)

  • muggles

    Jag säger mammaledig och pappaledig - föräldraledig är så krångligt ord. Men jag är också ärkefeminist (nu blev ni överraskade va?! för det har ni aldrig anat tror jag )

  • muggles

    Oj, glömde en väsentlig detalj. Uppletad på FB alltså. Usch, vad jag är förvirrad idag. Bäst jag går och tränar istället...

  • muggles

    Frejis: har du alltså haft BIM idag? Du är ju testoman... hmmm.

    Nenne: ja-a, jag vet ju vad det där låter som (brösten mm) men samtidigt fick du ju minus. Antar att du inte har lust att testa igen... Fishy är det iaf!

    Lappis: härligt att du är med i matchen igen!

    frullan: trist att relationen med din kompis är så konkurrensinriktad och att hon (förmodligen) kommer att komma med sådana kommentarer.

    Vickan: behöver lite tips från dig, du som är föreningsmänniska. Har du några tips på lekar, aktiviteter (gärna länkar om du har) att göra i grupp? Till konferensresan ska alla ha med sig minst en lek och vi har redan avverkat ganska många lekar på andra konf-resor så min inspiration börjar tryta. Helst skulle jag vilja ha ngt kreativt eftersom det är ingenjörer det handlar om - blir så tråkigt om vi bara ska lösa problem (igen). Funderar på om det finns ngn "mördarlek" typ det här: www.sommarteater.nu/show_sida.asp&ID2=2650&ukatID=&sprak=svenska (fast ngn som man kan göra själva)

  • muggles

    Frejis: jag tyckte mig komma ihåg att du hade BIM på tis faktiskt men sedan skrev du om att den skulle kommit idag(?), så då tänkte jag att jag nog kom ihåg fel. Japp, googlar för fullt! Men ville fråga vår mästergooglare också.

    Vickan: tack, ska kolla in länkarna! Har hittat en lek som heter Maffia som verkar vara ngt som skulle funka.

    MrsB: en kollega till mig har en dotter som satte händerna mot deras kaminfönster och brände upp händerna rätt ordentligt. Men det blev inga men som tur var fast hon hade båda händerna i jättebandage i 2v. De läker fint de där krypen...

  • muggles

    Telis: lät härligt! Jag längtar...

    Liten: lät som ett vettigt home party annars.

    Det är en JÄTTEBRA måndag idag! Första dagislämningen utan gråt - Moa var helt lugn när vi kom dit, tog av kläderna och sedan vinkade hon och log när vi sa hej då. Goa gumman!

  • muggles

    Usch fy fan Lappis! Jag tycker verkligen synd om dig!!! Vilket jäkla skit du har åkt på.

  • muggles

    Lappis: jag håller med Frejis. Jag tycker inte det låter som en bra idé att avvakta när man har så ont. Ngt är ju väldigt fel här. Åk in människa!

  • muggles

    Bra tips gifta Lili!

    Vänner: Prinsen är mer lik dig på den nya bilden!

    Tinga: vad olika de är Piff och Puff Piff ser mest ut som dig (iaf på bilden, hur det är i verkligheten vet jag ju inte).

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare