• muggles

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Tinga: jag vill se på "ert" hus!

    Ore: slösa med eluttag!!! Vi har ett på varje vägg i stort sett - mkt bra. Sätt ännu fler där ni vill ha tv/stereo mm, där behövs många. Sätt ev några där ni kanske vill ha adventsstjärnor (nära fönster, över fönster?). Ett på varje vägg är bra för då slipper man dra sladdar kors och tvärs.

    Ett annat tips - kör mkt spots, tex i kök och badrum. Själv hatar jag lysrör och plafonder - blir så fult och kallt ljus. Vi har bytt våra std-plafonder mot spots och det blev så mkt bättre! Vi har även spots under köksbänken med dimmer - det är jag såå nöjd med!

  • muggles

    Tinga: åååhhh, vilket drömhus!!! Fast man hade kunnat möblera det snyggare och verkligen utnyttja husets potential. Men allt sådant kan ju ni ändra på

    Lappis: jäkla skitplus till att vara segt! Din stackare.

  • muggles

    Ore och Liten: sympatikramar för tant!

    Ore: gången innan jag plussade hade jag värsta plusvibbarna och blev oerhört besviken när tanten kom. Gången efter plussade jag. Så håll ut!

  • muggles

    Känner ett visst nonchalerande av mig från en ny arb.kamrat. Han går hellre till mina manliga kollegor och frågar saker som jag är ansvarig för, än kommer till mig (och jag hör när han gör det för de andra sitter ju i rummen bredvid). Har jobbat här i 6 år och inte känt mig nonchalerad för att jag är tjej men nu gör jag det och det är pga en svensk ung (knappt 30 år) kille! Inte pga en medelålders tysk som man skulle kunnat tro... Jag tror han är osäker på sig själv men jag blir förbannad ändå.

  • muggles

    Lappis: hoppas de hör av sig med ngt besked om vad som går att göra nu då! KRAM!

    Liten o Tinga: jag tror tyvärr inte att det är så enkelt. Även min andra kvinnliga kollega har märkt att han ignorerar mig Och han är inte ett dugg blyg mot andra kollegor. Hennes teori är att han känner sig hotad men jag tror inte på det. Varför är han inte hotad av de andra killarna i så fall. Förr el senare så blir han nog tvungen att komma till mig eftersom jag är produktchef.

  • muggles

    Tinga: uj måste ni släppa det huset?! Surt! Jag som tyckte det var billigt med 3,65 mille!!! Vet inte vad det ligger på nu iofs.

  • muggles

    MSW: jobbigt med så många viljor! Va fan, om ngn annan bokar så får de väl hänga med dit som resan är ordnad. Herregud vad folk är kinkiga ibland!

  • muggles

    Liten: tack för råd, du är gullig som engagerar dig! Det är ni allihop förresten. Ville mest bara ösa ur mig, har inte riktigt funderat ut en bra strategi än. Svårt att välja strategi när man inte förstår vad det beror på. Vi har inte haft ngn konflikt, känner inte varandra speciellt bra. Han vet dock mkt väl vem som är produktchef för de grejerna så det skulle bli jättekonstigt om jag presenterade mig igen. Men jag tror att hans projektledare (som liksom jag har jobbat här sedan kontoret startade) kommer att hänvisa honom till mig så småningom (proj.led har nämligen ganska stor respekt för mig vet jag) så det ska bli jätteintressant att se hur han gör då. Jag förstår bara inte vad problemet är?? Ett exempel: killen står och pratar med en annan kollega i köket. Jag kommer in för att ta en kopp kaffe och lägger en allmän kommentar. Då går han bara, utan reaktion. Man brukar ändå skoja tillbaka lite. Jag blev ganska paff...

  • muggles

    Lappis: han är förlovad och ska gifta sig i sommar. Så nej inte förtjust. Snarare känns det som att han har ngn antipati mot mig. Vi ska oxå på Madonna!!!

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare