• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • Frejis

    God morgon!
    Tinga - det låter som en alldeles underbar helg och den korta vecka nu blir nästan som bonus. Hoppas att Piff & Puff är snälla mot mamma!

    Lappis - trist med den onda mensen och det kan vara så som du säger att det är ett tidigt missfall. Hur blir det med återföring härnäst?

    Nenne - grattis till det nya tillskottet i familjen. Hm, tveksam om det går att trötta ut henne, men det är ju alltid värt ett försök. Man blir ju iaf trött själv

    Jag har börjat hålla tummarna för A M. Det är ju idag H. ska se dagens ljus!

    Cicci, hur har det gått? Du har väl vilat under helgen eller...?

    Röstar på Telis som vår nya TS.

  • nennesjuttioåtta

    koko
    nä, vi tänkte ha henne i sele men hela hon skakade när jag höll henne i famnen och stod på bron. Vi har lovat uppfödaren att inte ha henne som utekatt förrän hon är ett år, pga infektionsrisk och mer nyfikenhet än för hennes eget bästa. Men med koppel gick det bra. Fast vi tycker det känns så fånigt men vi får väl hålla oss på baksidan så ingen ser

    Och Sweet, hon är 5 månader, vi köpte ju en bättre begagnad katt som hade blivit såld tidigare men tillbakalämnad pga ett skönhetsfel. Några vita strån mellan trampdynan. *himlar med ögonen* Annars är det minst 12 v som gäller här med.

  • muggles

    Piggelin1 skrev 2009-04-23 21:03:16 följande:


    En kollega pratade igår om bostadsrätter uppe på platån vid Bockkranen, att de är i tre våningar & har en liten egen uteplats. Kanske kan var ngt? Fast avgifterna lär väl vara schweindyra eftersom det är helt nytt.
    Men då måste man ju bo på Hisingen! Det räcker väl att jobba där
  • Frejis

    Är hemma från jobbet idag eftersom vi spenderade kvällen och halva natten igår på Gynakuten på Danderyd. Jag har haft ont i korsryggen sedan i fredags och det blev bara värre under helgen. Hade också jätteont i magen och mensvärk ner i benen vid några tillfällen och hade svårt att sitta/röra mig så att till slut kändes det att det kan vara dags att åka in och kolla vad det är. Läkaren visste inte riktigt vad det var, men det rör sig förmodligen om foglossning och sammandragningar + en ev infektion enligt blodvärden. De skulle höra av sig ifall odlingen visar någonting.
    Så nu ska det vara vila även här. Fy vad jobbigt och så känner jag mig som värsta simulantsnigel (nytt uttryck Men men jag får ta det lugnt, det blir en övning i tålamod

  • _koko_

    nenne - Ahaaa! Ja, vi försökte med sele på vår lillkatt när vi bodde i lägenhet också, och gick ut med henne på gården. Hon skakade som ett asplöv och HATADE det!!! Observera att det är samma katt som nu fångar/dödar fullvuxna råttor och skator...

    MSW - Japp, det är en alldeles speciell blandras. Gråbeigespräcklig, ev kommer han bli lite långhårig, gissningsvis har han nämligen en norsk skogkatt som pappa.

    Hej frejis!! Hur går det med magen, har du blivit nå' tjock (jag vet att du säger det själv, men på riktigt)?
    Jag är olika tjock olika dagar, lustigt. Måste ju bero på hur han ligger.

  • _koko_

    Hjälp, frejis!! Usch, vad jobbigt!!! Hoppas det inte är en infektion också, för det är väl inte så bra med sammandragningar så tidigt eller? KRAM!

  • Frejis

    Koko - du är väl ungefär sex veckor före mig? Grannarna börjar iaf märka att någonting är på gång så att mage har jag nog

    Olika tjock olika dagar hm... jag brukar vara det även i vanliga fall, men det beror som du säger säkert på bebisens läge.

    Doktorn sade att något blodvärde visade en ev infektion och frågade om jag var förkyld. Nope, har inte varit mindre förkyld än vad jag är nu Livmodertappen var lång och stängd, bebisen såg ut att må bra så att det kanske lugnar ner sig om jag håller mig hemma. När det gäller sammandragningarna sade han att livmodern "övar" inför förlossningen, men det är lite tidiga övningar tycker jag med. Sedan sade han också att det är kroppens sätt att säga till mig att ta det lugnt och jag får väl erkänna att jag inte är världsbäst på det.

  • Tinga

    Nenne - vad mysigt med kisse! Fast inte att hon bits i tårna förstås, men det kanske är bra för er att träna på jobbiga nätter, så att ni är förberedda även för hur tvåbenta varelser kan hålla på.

    MSW - frågan är om min mens kan bli mer utdragen än vad den redan är , så jag tänker ge det ett försök med cyklo-F. Borde vara dags för tant vilken dag som helst, om hon håller sig till sitt nya 29-dagarsintervall.

    Frejis - usch då, det där lät inget vidare. Hoppas att du är bättre än Cicci på att ta det lugnt, bara. Kram!

    Jag röstar också på Telis som trådstartare! Fast det är ju ingen panik än - den här tråden är ju öppen ytterligare några dagar.

  • Lapinette

    Frejis - ytterligare en i gänget som måste varva ner ser jag. Något jag lärt mig på gamla dar - att lyssna på kroppen. Bara att lyda order!

    Kokisen och övriga - jag mår bättre nu men det var rejäla grejer som kom ut i helgen. Jag och maken pratade lite löst i helgen och det blir nog ett försök innan sommaren. Ett typ "light" försök. Åka dit och ploppa in men kanske inte göra alla dessa uppoffringar som jag hade tänkt att göra utan försöka leva som vanligt och fortsätta dricka mina örter.

    nenne - låter härligt men jobbigt med katt! Skönt att fokusera på något annat än sprutor kan jag tänka mig.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare