• viktualia

    Barnkarusellen snurrar vidare

    " Det är inte själva stödet från våra vänner som hjälper oss mest,
    utan den säkra övertygelsen om att de vill hjälpa! "

    Glädje, inredningsfrågor, sorg, bilval, trötthet, barnmatsrecept, oro, vintips, lättnad, resplaner, förtvivlan, amning, befrielse, dagisstart,lycka fertilitetstricks - är alla delar av pratet under åkturerna!

    Följ på ytterligare en åktur med vår mysiga barnkarusell!

    Tack för att ni finns!

  • Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare
  • sweetstreet

    Men oj, nu SKA jag sluta!

    KRAM tjejer!
    Är så GLAD att ni finns även om jag inte har så mycket tid att titta in här som förr....

  • Lapinette

    Ser att jag missat Sweetan som varit inne precis. Stor KRAM tillbaka till dig. Var inne på din sida och såg lilltjejens stapplande steg. Härligt ! Och vad skönt med nytt jobb och slippa pendla. Måste vara guld värt.

    Ego - fick som ni redan vet mens i torsdag/fredags men den var jäkligt mesig. Bara lite blod och molande värk. Tänkte mest att det var skönt, att akupunkturen kanske var en bidragande effekt. Nehej, så bra skulle man inte få ha det för natten mot lördagen drog det igång. Vaknade och kunde knappt ta mig ut till köket för att ta mina värktabletter. Blödde dessutom som en gris, geleklumpar. För att spe på allt så blev jag lite så där lagom magsjuk också ... så som jag nu har blivit när jag haft utomkvedes. Hade jag haft ett test hemma, hade jag testat för jag kunde inte låta blir att fundera i banorna tidigt mf.

  • viktualia

    Lappis - det där lät riktigt segt! Min mens är fortfarande urskum trots det gått ett bra tag sedan mfet. Massor av blod, klumpar och svinont. Blä! Hit med min fridfulla p-pillertillvaro.... eller inte..... hm.....

  • Ore

    Lappis: Det låter litet som mer än en vanlig mens, faktiskt... Och alldeles oavsett så låter det väldigt jobbigt. KRAM!!!

    Vickan: Skönt att höra att det gick bra med både begravningen, släktkrångel och tal!

    EA: Trevlig resa!

    Sweet: Låter jättehärligt med bara tio minuters gångväg till jobbet, jämfört med den långa pendlingen du hade innan. Är inte så avundsjuk på 31 graders värme. Där någonstans går min trivselgräns, och allt över det blir mest bara jobbigt. Såvida man inte får tillbringa dagen vid stranden, under ett parasoll, med någon som serverar kalla drinkar...

    Nej, nu ska jag försöka rycka mig själv ur soffan och försöka röja litet. Ha det bra, såhär de sista skälvande timmarna av helgen. Nästa helg blir en långhelg, tjoho!!!

  • viktualia

    Sweetan - japp jag mår bra. OCH njuter av både hus och trädgård! Tänk vad mysigt det är att plocka scilla, vitsippor och tussilago på min egen tomt och ställa blommorna i en vas som jag ärvde från mormor igår! *mys*

  • Tinga

    EA - trevlig resa, även om det väl är för sent för dig att läsa det innan du åker.

    Vickan - vad skönt att begravningen gick bra och ditt tal uppskattades. Kram!

    Lappis - blörk; låter som en hemskt otrevlig mens. Kram! Min nya spiral-mens är inget vidare den heller; blöder i drygt 10 dagar! Ska testa cyklo-F nästa gång, för att se om det minskar blödningen under de värsta dagarna. Är det någon här som testat cyklo-F, förresten?

    Sweet - oj, vad du fick fart på inläggsfronten! Kul att se! Jag förstår mer än väl att du uppskattar att pendlingstiden nu har krympt ihop till ett intet; det finns så mycket roligare saker man kan använda den tiden till. En period pendlade jag drygt 3 h per dag och roligare kan man ha.

    I helgen var vi på spa i Torekov och mina föräldrar passade Piff & Puff. Vi lämnade dem redan vid 11-tiden igår och hämtade dem strax efter 15 idag, så det blev en rejäl paus. Jätteskönt, om man nu får säga så. Väldigt ansvarfritt kändes det. Maken och jag hade det dessutom jättemysigt; vädret igår var ju super, så vi låg i solstolar på eftermiddagen och bara slappade, sen badade vi i varm bassäng och bastade i en dryg timme innan det var dags för lyxig trerätters middag. Mums! Idag har vi varit på en liten shoppingrunda också och det är ju bra mycket enklare när man inte har småttingarna med sig. Nu ikväll känns det lite som när man ska tillbaka till jobbet efter en skön semester; imorgon börjar allvaret igen. Fast det är ju bara fyradagarsvecka denna veckan, så det är rätt OK ändå.

  • Telis

    Lappis,

    Sweet, grattis till nya jobbet om jag inte sagt det förut, kul att det känns bra!

    AM, om det inte hänt nåt nu under helgen så önskar jag lycka till inför imorgon! Hoppas att allt går bra!

    Tinga, ååh, vad härligt att ni fått lite egentid! Det är ni så väl värda!

  • Tinga

    Telis - tack! Jo, det kändes verkligen välbehövligt och skönt att få lite vuxentid tillsammans. Hur har det gått med tårtan, förresten? Eller det var kanske inte idag du skulle göra den?

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare