• Mörk Ängel

    Såg ni Bondebröllopet igår på tv??

    Vad tyckte ni?

  • Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??
  • källerudd

    Tycker det är synd att folk verkar vara negativa...de har gift sig och verkar vara super lyckliga...

    själv träffade jag min m2b 6 okt -07 jag hade kunnat gifta mig då...jag viste att det var rätt från första stund..och fortfarande har vi inte känt varadra speceillt länge...men vi älskar varandra..tycker det är synd att folk spekulera i skillsmässa...som någon skrev innan gör ni det när era vänner gifter sig oxå???

    och det kan väl lika gärna ske om man gifter sig efter 6 år som efter 6 mån...Jag önskar dem all lycka...tycker de verkade jätte lyckliga...så som de såg ut känner jag mig =)

    Jag tyckte det va fint (även om jag inte valt som de) oavsett vem som betalade el valde..

  • Francis

    Håller helt med Ore, har man valt att vara en offentlig person så är det fritt fram att disskutera tycker jag!
    Jag kan bara stå för vad jag själv skrivit och vad jag sa var att när dom skulle gå och testa maten, vinet och tårtan hade dom ingen aning om vad som serverades.. ett tydligt tecken på att detta inte var deras egna idée, Magnus klagade ju tom på maten eftersom han hellre velat ha pyttipanna eller blodpudding ;o)
    Jag hoppas verkligen inte att deras äktenskap tar slut utan helt och hållet tvärtom, hoppas det håller för evigt!
    Däremot det ni säger om att ni kunde gift er med er m2b första gången ni såg honom, självklart, eftersom ni sitter med facit i hand! Ni ska ju gifta er...
    Man går väl i i vartenda förhållande med tron om att det kommer hålla, iallafall om man är seriös. Med tanke på att de flesta har en del ex i bagaget så är det väl tur att man inte gifte sig med en gång utan verkligen gav tid på att lära känna varann så man vet vilken person man verkligen lovar trohet livet ut när man står där på sin stora dag i kyrkan.
    Så jag kan tyvärr inte hålla med dig Källerud, jag tycker det spelar roll om man vart tillsammans längre än 3 månader innan man planerar bröllop med någon än om man vart ihop i tex tre år, eftersom man då har sett fler sidor, förhoppningsvis utav denna person.
    Däremot så är det tråkigt att man inte kan säga att det håller för evig bara fr att man vart tillsammans länge innan man gifter sig, läste i tidningen häromdagen att vart 4 äktenskap i sverige slutar med skilsmässa inom 10 år.. ingen rolig statistik!! =(
    Men vi får önska dom alla lycka, och jag önskar även er här på BT att lycka i era äktenskap!

  • Hemlig2009

    Jamen, man måste väl få tycka? Även om det är i negativa termer?

  • ario

    hur kan man gifta sig efter bara några månader? och när kom dem på att dem skulle gifta sig? efter 3 månader? shit..det tar ju minst 3 månader att planera ett bröllop..

    tror inte dem betalade..tv4 betalade säkert allt!

  • Francis

    Jo, dom sa ju att dom varit tillsammans nu i 3 mån, och vi såg ju alla att han friade till Emma i uppföljningsprogrammet då dom visade hur det hade gått för paren, så dom har väl satt igång redan då kan jag tänka mig. TV4 har väl gett dom ett erbjudande strax efter och dom valde att hänga på, vilket många hade gjort om någon kom fram och sa, "vi sponsrat hela erat bröllop om vi får filma det" och eftersom dom en gång redan valt att vara offentliga med dejting sedan tidigare så hade dom nog inga problem med att synas i tv för ett bröllop. Men tv väntar inte hur länge som helst.. dom måste göra det menas dom fortfarande är intressanta för allmänheten, varav den korta tiden misstänker jag!

  • Melis

    Vill bara säga att jag håller med det mesta...att de inte planerat det själv men det kvittar hur länge man är tillsammans...vissa skiljer sig fastän de varit ihop en evighet...min föräldrar gifte sig efter en månad ihop...mamma var egentligen förlovade med en annan men när hon och pappa träffades så sa det klick... de har varit lyckligt gifta i 25 år....

  • ario

    enligt brudparet så hade dem betalat det mesta...men det tror jag knappast på!

  • Francis

    Absolut, håller med Millis, vilket jag också skrev..
    Visst kan det ta slut även om man vart tillsammans med någon långt innan man gifter sig, men jag tror ändå att det håller bättre om man känner den andre innan man springer in i ett äktenskap. Sen att det tar slut efter många år är ju ofta pga att dom "tröttnat" på livet ihop och kanske inte har någon kärlek till varann längre, kan finnas tusen anledningar. Men jag tror ändå att dom som springer in i det tar också oftast slut snabbare, men självklart inte för alla!
    Tyvärr har jag vänner som gjort det misstaget och i efterhand säger så är dom chockade att när den förälkelsen som man hade i början och att do ihop ca ett år, visade ju helt klart vad han/hon var för människa och han/hon var inte den personen jag blev kär i, han/hon har förändrats.. och det slipper man ju om man redan vart tilsammans ett tag och vet hur sin respektive funkar.

    Men sammtidigt har jag en moster som träffade sin man när hon var 16, dom gifte sig inom ett år och dom hon är nu 48... =)

  • Mörk Ängel

    Nu är jag tillbaka efter en dag på akuten med sambon. Så nu ska jag berätta vad jag tycker

    Jag tyckte att det fanns stunder som var fina och då tjöt jag - när hon sjöng och när hon visade sig för pappa.
    Men jag gillade inte klänningen, den hängde inte fint ner utan var för styv tycker jag. Sen tycker jag att det var lite tråkigt att det inte var de som planerat bröllopet. Hon sa ju något om att det inte var de som valt maten...

    Jag tycker om att pappan leder fram bruden, för även om det inte varit svenskt på flera hundra år, så har det väl ändå varit det? Och jag tycker ändå inte att det spelar så stor roll ur jämlikthetsvinkel..

    Jag och min blivande ska absolut sova isär natten innan. Det blir ju ännu mer spännande då!!

    Det var roligt att se ett påkostat bröllop och se att det är verkligen inte så jag vill ha det!

  • Mörk Ängel

    Jag tror faktiskt att det kommer att hålla! Tycker det är tufft av dem att gifta sig efter 6 mån. Skulle själv kunnat gift mig efter 1 vecka med min älskling!

Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??