• Mörk Ängel

    Såg ni Bondebröllopet igår på tv??

    Vad tyckte ni?

  • Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??
  • allehanda

    J D skrev 2009-01-27 13:47:33 följande:


     

    Hm, jag tror inte att de planerat själva eftersom det inte var ett normalt bröllop som man kan planera på 3-4 mån. För att komma på idéer som Khom Loy-lyktorna så tror jag att man måste hänga en hel del på BT eller ha en bröllopsplanerare eftersom det inte är en vanlig detalj.
    Jag tror inte heller att de planerat själv och jag undrar om inte tv4 står för det mesta.
    Tvärtom så tycker jag att Khom Loy lyktorna har funnits i alla affärer som sålt nyårsraketer de sista 3-4 åren och här där jag bor börjar folk tycka att det är lite tjatigt med dem.Födelsedagar,bröllop ,nyår "vi bara måste skicka iväg lite lyktor".
  • Francis

    Inget snack om att detta är planerat och helt eller delvis sponsrat utav TV4!! En sak är klar och det är att hon inte planerat själv..
    Et bevis på detta var tex att festen hölls på samma srälle som TV4 hade sina Bonde castings samt samlingspunkter för programmet, med andra ord, dom är redan sponsrade utav detta slott. Även när dom skulle testa mat och tårta, så var dom helt och hållet chockade över vad som serverades, Magnus visste inte ens vad pilgrimsmusslor var knappt.
    Sen att man inte fick följa med dom i någon som helst planering i dokumentären men filmade pappan när han tittade på henne i tio minuter tyder på att det inte var någon planering från deras sida.

    Och 6 månader är från det att dom träffats.. när dom hade tillbakavisningar för november(om jag minns rätt) hade hon precis flyttat in till honom och dom gifte ju sig inte igår heller..
    Jag tycker i vart fall att det är alldeles för tidigt.

  • Hemlig2009

    Ja, helt klart är det tidigt. Hoppas bara att de är så lyckliga som de ser ut att vara. Det kan mycket väl hålla hela livet. Men det måste ju kännas lite märkligt att inte vara med i processen av att forma sitt eget bröllop.

    10 januari gifte de sig, inte så himla länge sedan ändå.

  • Boobi

    Jag tyckte det var roligt att se & gjorde att jag blir ännu mer sugen själv..fast vi inte ska ha ett sånt stort utan bara ett pyttelitet

  • CeciliaA

    Fy vilken tråkig chargång i den här tråden!

    Att gnälla på olikas upplevelser av traditioner och ännu värre ha åsikter om hur länge, i det här fallet, Magnus och Emma varit tillsammans innan de gift sig och som någon skrev att de undrar hur länge de dröjer tills man får läsa om skilsmässa *smiley* Usch vilken vidrig kommentar! Hur i hela världen kan man ta sig rätt att säga så om två personer som älskar varandra av hela sina hjärtan och kom inte med att man inte vet det för att man inte känner varann efter 6 månader jag vet många inklusive mig själv som hade kunnat gifta mig dagen jag såg min fästman och ja vi har varit ihop i många år nu.

    Vad vet någon härinne om hur lång tid Emma och Magnus lagt att planera SITT bröllop, någon som känner dom? Nej då tycker jag inte att man ska anta att de inte haft ett dyft med det att göra eller någon rätt att uttala sig negativt eller att antyda att det vore fusk att anlita en bröllopskordinator eller få tips av någon utifrån. Tjäna lite mer pengar då människor så kanske det slipper sticka så mycket i era ögon när någon gör något påkostat.

    Gifta sig i tv eller inte, jag tror att de flesta inte kommer behöva ta ställning till om man vill det eller inte men återigen det gör inte Emma och Magnus bröllop mindre seriöst, genomtänkt eller fint. Tycker det låter som så mycket avundsjuka så det är helt makalöst. Men det är precis som att bara för att det är två offentliga personer som gifter sig så är det fritt att klanka ner på dem. Gör ni det när era vänner gifter sig och de inte håller sin brudbukett perfekt eller går på fel sätt i kyrkan också?

    Kan bara uppmana er att börja tänka efter på vad ni skriver och säger.
    Cecilia

  • Hemlig2009

    Och om man VET hur det gått till då?

    /Fd Köpingsbo

  • TesshjärtaFred

    Jag kan bara hålla med föregående talare. Otroligt tråkig attityd.
    Men för att göra slut på alla spekulationer kan jag berätta att TV4 sponsrade bröllopet mot att de fick göra ett program av det, precis som första bondebröllopet.
    De planerade själva, med lite stöttning, men alla val gjorde de själva.
    De har planerat sedan tidig höst, typ 3 månader.

  • CeciliaA

    Vad skönt då fick vi klarhet i det, vilket i och för sig inte har med saken jag skrev i mitt inlägg att göra om attityder och att ta sig rätt att uttala sig om saker som man inte har en aning om.

  • Ore

    CeciliaA:

    Jag håller med dig om att det är tråkigt när folk spekulerar i skilsmässa och antyder att det går för snabbt, även om det går snabbt jämfört med "normalt". Men fort behöver inte vara fel för det.

    Men det är väl ingen som antyder att det skulle vara fusk eller fel att ha en bröllopskoordinator? Snarare har det, helt hypotetiskt, diskuterats om det inte är en del av nöjet att planera sitt eget bröllop. Och om de verkligen, pga den korta tiden, har hunnit njuta av det. För det vore ju ganska tråkigt om de tycker att de missat en del av bröllopet, för att det gick så snabbt...

    Och sedan är det ju även så att väljer man att ha ett bröllop som blir TV-program så har man banne mig satt sig i en situation att folk har "rätt" att spekulera, och tycka... Ingen har sagt att något de gjort är absolut fel. För en blivande brud här, som funderar på hur hon ska hålla buketten, hur hon ska gå, hur de ska göra natten innan, så är det väl inte konstigt om man granskar hur ett "offentligt" par gör i ett program på TV. För ingen sitter väl och detaljgranskar sina kompisars bröllop, då är man väl bara glad för personen i fråga. Men granska bilder, klipp och annat görs ju hela tiden här på BT. Hur ser dukningar ut, plus och minus. Klänningar. Ringar. Inbjudningskort. Och en hel massa andra saker...

    Vad är skillnaden här? Har man valt att ha sitt bröllop offentligt så får man ta att folk diskuterar det, på gott och ont.

  • CeciliaA

    Ore: Ja vi delar inte åsikt alls helt enkelt - sen tolkar vi inläggen tidigare i tråden helt olika - mer än så kan jag inte svara är jag rädd, jag hör bara negativitet i de flesta tidigare inläggen men det var ett intressant sätt att läsa in svaren på, lite godtyckligt i mina öron men som sagt vi delar inte samma uppfattning och det är okej.

Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??