• Mörk Ängel

    Såg ni Bondebröllopet igår på tv??

    Vad tyckte ni?

  • Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??
  • MilosMamma

    Ja jäklar vad jag tjöt.

    Inte min smak men när hon visade upp sej för sin pappa o sen när hon sjöng för M. Ja vad jag tjöt, Jag har blivit så blödig.

  • Sesamy

    Det var väl fint. Absolut inte min smak eller stil. Men de verkade ju nöjda.
    Irriterade mig lite på att de tjafsade om flera gamla svenska traditioner - som att han skulle välja ut brudbuketten. Men sedan kör på att hennes pappa ska överlämna henne.... En tradition som inte varit svensk på några hundra år. Alla får såklart göra som dom vill....
    Men för mig ligger det en fin värdering i att man går in i kyrkan och äktenskapet som lika, jämbördiga parter, av fri vilja. Så det störde mig en del....
    Sen är det väl alltid fint att se människor som är glada och lyckliga, även om man inte känner dem. Lycka är alltid fint, oavsett vem som bär den. =)

  • Francis

    Jag såg den! Visst var det vackert och allt men att gifta sig 6 mån efter man träffats?! Det tyder ju helt klart på att hon inte vart involverad i bröllopsplanerna för 5 öre!
    Visst skulle det vara jätteskönt om någon annan skulle betalt ens bröllop (som jag tar för givet att TV4 gjort) men det jobba förarbetet som ett bröllop innebär, är också så roligt! Och det betyder nog mer när man vet att varje detalj utav en bröllop är noga utvalt och är precis Du!

    Men jag fastna för hennes klänning!!
    Ingen som vet vilket märke det var?? Måste få veta..
    =)

  • Michelangelo

    Francis- Jag tror det är en av Lillys klänningar, men inte helt säker. Den är väldigt lik en som jag funderat på oxå.. Men kolla med dem lilly.dk

  • brud080808

    Jag såg oxå, tyckte det var lite fånigt när hon visade upp sig för sin pappa i vad som kändes i en evighet, och brudöverlämning är inte min grej. Men hon var supertuff som sjöng i kyrkan och de verkar ju lyckliga! Väldigt snabbt med bröllop efter 6månader men det är ju deras ensak. Varför ska brudparet sova åtskilda natten till bröllopet? Hur gör ni? Vill man inte vara tillsammans då? Mysa i sängen, äta en god frukost och hjälpas åt med det sista?

  • JS76JS

    är det någon som vet om programmet kommer att gå i repris?

  • J D

    Inte i min smak men så länge de var nöjda så (och det verkade de väl vara). Störde mig på tjafset om traditionerna också- de verkade inte ha koll (brudöverlämningen!). Fattar dessutom inte snacket om att ej sova tillsammans före bröllopet- den borde väl rimligen komma från att inte överhuvudtaget sova ihop före bröllopet?

  • Fenixx

    oj ja jag blev allt berörd av alla känslor och hur fina dem var och tittade på varandra...vad man längtar själv nu.

Svar på tråden Såg ni Bondebröllopet igår på tv??