Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    Tjohooo!!

    Hjälp vad ni skriver.. Man är inte inne på ett par dagar och missar massor Jag har inte hunnit vara här alls denna veckan, än mindre planera bröllop. Det finns massor man borde börja med nu, typ titta lite på resor osv. Kanske får sätta va en dag i helgen till planering.

    Åh, vad tråkigt att ni tog just dessa datum. Jag kan inte någon av dem Men, men det kommer väl fler träffar hoppas jag?!

  • Stjärnis

    Hejsan tjejer!!

    Äntligen helg efter en LÅÅÅÅNG vecka

    Valkyriana: Nej, jag gråter inte med däremot får jag ståpäls på armarna

    Vad fina era klänningar är..

    Jag har ju provat min klänning men inte beställt den än. Kanske är dags för det snart? Hur lång leveranstid brukar det vara? Jag har också tänkt tappa tre kg till eller ngt men det kanske inte gör någon skillnad på strl iofs?

  • Stjärnis

    Nu har vi nog bestämt vart vi ska på bröllopsresa, blir troligtvis ngn av ABC öarna i 10 dagar. Vart skall ni andra åka?

  • Stjärnis

    Majsis2008: Nej, det är iofs inte så mycket tre-frya kg men väldigt svårt att gå ner.. Det släpper liksom inte taget

    MEN det är inte katastrof om jag inte går ner dem. Jag gifter mig ju med världens bästa man Alla andra brudar, ni har kanske den näst bästa? ;-D

  • Stjärnis

    Majsis: Visst är det så! Man skall trivas själv. Det är det enda som betyder ngt! Härligt med ett body pump pass. Själv ska jag käka tacos och mysa i tv- soffan, så blir det spinning imorgon.

    Valkyriana: Oh, Borneo låter helt undebart!! Mysigt med dyk + djungel och barnproduktion Åker ni direkt efter bröllopet?

    Amor: Då ska jag kika

  • Stjärnis

    MrsD: Jag köpte också sådana på Ikea förra veckan, blir perfekta rispåsar eller presentpåsar Sen köpte vi en massa transparenta miniljusslingor också som vi skall dekrorera ett antal pelare med i vår festsal... Jag läste tidigare i tråden att du var klar med ditt festprogram. Du har inte lust att maila mig med? Visst fick du min mailadress eller fick jag bara din?

    Barbaruden: Ja, visst blir det. Det är lite trist för dte äår nästan bara på helgerna jag hinner gå in på BT. Vad har du för dig idag då? Själv ska jag snart ha lite filmmys med ngr vänner..

  • Stjärnis

    Usch, såg att jag stavade som en kratta i mitt förra inlägg, skyller på att jag smuttar på ett glas vin

  • Stjärnis

    Barbabruden: Är han i skolan på lördagar? Hur går det med er planering då?

  • Stjärnis

    Barbabruden: Åh, vad gott. Har också käkat thai med några tjejkompisar. De har precis dragit sig hemåt.. Ja, att planera bröllop är lite lätt stressande men det är ju tur att vi är ute i god tid så att man kan ta lite i taget!

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008