Inlägg från: Stjärnis |Visa alla inlägg
  • Stjärnis

    Göteborgsbrudar 2008

    fixa/inspirera/vin-kväll hemma hos Astriden
    Lördagen 17/11: Astriden,
    Torsdagen 22/11:Astriden,Grundsund, ev. Barba, malinlars, amor, ev Stjärngudinnan
    Lördagen 24/11: Astriden, Majsis, Barba, ev. malinlars, amor

    Tyvärr kan jag inte de två andra dagarna. Jag får väl ta med mina små "prototyper" på pysselkvällen, för att få era synpunkter men visst stämmer det som ni sa. Huvudsaken är att vi gillar det..

    Vilken bra idé med en gemensam möhippa! Jag har skrivit upp den 8/3

    MrsD: Vad vackra bilder och vad stämningsfullt med musiken till. Jag fick tårar i ögonen. Hur ska det gå på ens egna bröllopsdag? Jag är ju så gråtmild!!

  • Stjärnis

    Nu har jag lagt in prototypen på vårt inbjudningskort i bildgalleriet. Ni får gärna kommentera! Jag kommer att plocka bort dem igen sen.. Jag har även lagt in prototypen på festprogrammet men utan text, skall stå våra namn och datum.

  • Stjärnis

    Hej tjejer! När ni pratar om korsett pratar ni då om Torsolette? Visst är det samma sak? Ett tips är i alla fall att gå till change i Arkaden. Jättebra personal men kanske inte så stort utbud. Jag har varit nöjd med allt jag har handlat där!

  • Stjärnis

    Amor: jobbigt med magen, låter nästan som magkatarr tycker jag! Vilket jag får i skov till och från. Tänker på dig!

  • Stjärnis

    Mrs D: Du har ett meddelande i fb Vad var det för toapapper du hade köpt för ett tag sedan? Med hjärtan på?

  • Stjärnis

    MrsD: Det tror jag blir jättesnyggt! Lagom diskret, liksom. Enkelt och stilrent är ju min melodi

  • Stjärnis

    MrsD: TACK!!! Vad kul! Hur har det gått med din klänning förresten? Hur länge dröjer det tills den är klar?

    Jag behöver ett råd tjejer! Den klänning jag har tittat på har snörning i ryggen och går alltså att reglera storleksmässigt. Ska jag vänta med att beställa klänningen eftersom jag hoppas gå ner tre - fyra kg till, vet inte om jag lyckas eller tror ni att det gör någon skillnad på strl? Kanske över byst och så där? Vill så gärna betsälla klänningen och få hem den så man kan gå och klämma lite

  • Stjärnis

    Oj, vad mycket ni har skrivit! Hinner inte med. Man har ju inte tid att jobba på dagarna Så underbart att det är fredag! Ska ha fredgasmys med tacos här.. Vem var det mer som skulle ha det? Barba?

    Vad händer i helgen då? Själv ska jag och min M2B på spa söndag-måndag, ska bli så skönt! Härligt med en extra dags ledighet också..

Svar på tråden Göteborgsbrudar 2008