Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    7 Juni 2008-brudar

    Klart att du gör!! Jag lyckade gå ner 10 kg på 6 månader. Åt enligt viktväktarna och tränade på friskis.. en riktig svensson var ja.. Men det fungerade på mig.
    Men man måste unna sig! Har gått näring & hälsa nu på universitetet och varje dietist jag har mött säger samma sak. "Man måste kunna unna sig 1 gång i veckan, men det gäller att hålla sig till det"..

  • malinlars

    var och skulle kolla på papper idag till inbjudningskorten... men två av dem affärerna som är specialicerade på Hobby typ, ingen avd em hade brunt & grönt papper. De hade i lite ljusare nyans än vad jag vill egentligen ha.. men jag får väl titta vidare.. känns lite deppigt då jag trodde jag valt vanliga färger i temat.. typiskt

  • malinlars

    Ja det är väldigt tur d!! Jag har nu bokat tid till sömmerskan.. skall åka till henne 29/9. Hur spännande som helst.. har lagt in en bild på mitt galleri... men vet inte om det går att titta. Vet inte hur man får den allmän på min sida.. hmm.. Vet du?? Alltså hur man kan få bilder att synas när man kommer in till min sida?

  • malinlars

    ja, den rutan såg ja.. hm.. jag känner lite likadant. Tänkte sätta dit min bild på klänningen, var ngra som ville se den. Kan ju alltid ta bort den efter ett tag!!

  • malinlars

    TAck.. nu hittade jag.. Tänk att det kan va så svårt.. nu finns en bild på mig och min m2b & min klänning.. iaf så som jag vill ha den. Men det skall vara rakt ovanför bröstet..

  • malinlars

    Ja, axelband är snyggt! Det finns så himla många klänningar som är vackra egentligen! Jag bestämmde mig för att ta den klänning som jag först fick fjärilar i magen av!!
    Jag var på stämpel & scrapbooking mässa idag. Jätte kul! Hittade precis det jag ville ha. Nu gäller det att jag gör ngt bra avd et också!1

  • malinlars

    Vilken vacker klänning!! Vi har ju samma smak.. stilrent & inga onödiga paljetter el så.. Ser ut att vara jätte dyr.. var den det? va kul det är när man hittar Den! Jag blir lite nervös ibland när jag tänker på att den inte är färdig & jag vet inte Hur det kommer att bli när den är klar. Jag får tankar som; Hon kanske bara säger att hon kan sy den eller hon syr helt fel så att draperingen kommer åt fel håll.. hmm.. får nog ta o tänka på annat!!

    Vi köpte papper till inbjudningskorten. Brunt, Grönt & vitt. Några stämplar, ett med hjärta osm det står "vi gifter oss" runt så att det bildar ett hjärta ( förstår du?? hmm lite krånglig förklaring kanske ) en stämpel med ett gulligt brudpar å några julstämplar.. inför julkorten.. Var riktigt kul.. roligast var ju att Lasse följde med å hade åsikter.. det tycker jag är väligt roligt & mysigt!
    Köpte en skärmaskin också. SÅ att det blir raka kanter. Gjorde en prototyp av inbjudningskorten iförrgår.. hoppas bara att det kan bli lika bra "på riktigt" sen.. hahah..

  • malinlars

    HAr hittat en så fin låt!! FÅr fjärilar i magen å tårar i ögonen så fort jag hör den!! Sonja Aldén- Du är allt. Herregud. Vill att våra kompisar skall sjunga denna på vigseln.. men frågan är om man klara det!! Är så löjligt känslig!!

  • malinlars

    hallå där.. hur går det med planerandet???
    Vi har nu bokat fotograg också.. Beställt en ring.. så det börjar att bokas av en del.
    Ska börja med inbjudningskorten snart.. hade jag tänkt..

  • malinlars

    VI skall fotas under vigseln o efter är det tänkt. sambon skall inte få se mig förrän vid altaret..

    Min ring är väldigt lik den andra ringen i silver med stenarna på en rad. Den tycker jag är fin.. Men jag gilalde också den översta silverringen.. Kul att få återanvända å få ha det med sig hela livet!!

  • malinlars

    ja det verkar lättare att fotas före.. men vill hålla på ngn tradition iaf

    Vitt guld.. finns det med.. herregud. har ingen aning om nåt sånt.. min ring har briljanter, vilket jag inte heller vet vad det är. Hahaha..
    Jag det är den klänningen som jag skall ha.. lite ändringar.. sömmerskan håller på (hoppas jag )..

    Nu skall jag duscha.. skall träffa tjejer från göteborgstråden här på BT.. Första gången.. Skall bli kul!
    Ha en trevlig kväll!!

  • malinlars

    vi har bokat kyrka, lokal, präst, fotograf. Jag har även lämnat tyget till en sömemrska.. vet inte hur långt hon har kommit.. är lite spännande faktiskt! Beställt vigsel ringen också.
    Skall börja med inbjudningskorten nu snart.. har nästan allt hemma, så det är väl egentligen bara till att sätta igång..
    Vi skall skicka ut dem efter nyår.

  • malinlars

    ja verkligen!! Man längtar ju så himla mycket! Det känns ibland overkligt att man planerar för en dag där vi skall stå i centrum å inte ngn annan.. pirrar i hela kroppen när jag tänker på det!

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar