• 7 Juni 2008-brudar

  Ons 22 aug 2007 21:45 Läst 4254 gånger Totalt 94 svar
  Ons 22 aug 2007 21:45

  Här kommen en egen tråd för oss som ska stå brud 7/6-08! Denna fantastiska dag som närmar sig så sakteliga... :)
  Jag längar!!

 • maline­va
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 21:47 #0

  Ja me ja me!!! Kul med fler! Vi hade tänkt den 21 juni först.. men när vi insåg att det var midsommar så bytte vi.

  Har ni någon anknytning till 7/6? Förlovningsdag el så? Det har inte vi, vi tog en helt ny dag ist!

 • Ons 22 aug 2007 21:52 #0

  Näe, precis som ni har vi ingen anknytning alls. Vi hade egentligen bokat allt den 24 Maj, men vår lokal strulade massor så det blev avbokat.
  När vi nu har tittat på ny lokal och kyrka är hela maj uppbokad, så det fick bli första lediga datum som passade, vilket blev 7 Juni. Men siffrorna låter ju bra!

 • maline­va
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 21:56 #0

  Ja de gör d!!

  Såg på förra tråden att du hade köpt din klänning! Herregud va härligt! Jag vill gärna ha min nu me... tänk att få prova den å drömma sig bort lite. Jag har verkligen drömt om mitt bröllop sen jag var typ 15 el nåt!

  Jag hoppas ju på att få den uppsydd. Skall förhoppningsvis åka till sömerskan och fråga henne mer direkt i nästa vecka. *Håller tummarna*

 • maline­va
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 21:58 #0

  Jag har dessvärre problem vad gäller tärna.. vet inte vem jag skall välja? Om jag ska ha fler än en?
  Min sambo vet inte vem han skall ha heller. Vore skönt att få sånt klart! Men tar han hans storebror, tar jag nog min storasyster.. hmm..

 • Ons 22 aug 2007 22:03 #0

  :) Ja, jag har också haft mitt i tankarna låååång tid. Det känns fantastiskt att ha klänningen hemma, men den ska hem till mamma och hänga där så jag inte kan ta på den hela tiden!

  Jag har inga syskon, så den var lätt. Jag har mina 2 bästa vänner som tärnor, och min m2b har sina 2 bästa vänner.

 • maline­va
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 22:06 #0

  Va skönt att ha det ordnat alltså!! KÄnenr att det är nog snart dags att ta tag i det!

  Vart skall ni gifta er? Själv bor vi i Göteborg, så det blir här i stan

 • Ons 22 aug 2007 22:10 #0

  Vi bor i Stockholm och kommer att gifta oss i Täby där jag är uppväxt. Det ligger 2 mil norr om stan "på landet" så att säga :) Festen ska vi ha på ett värdshus där. Troligen i alla fall, det är dit vi ska i morgon och få offertförslag.

 • maline­va
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 22:16 #0

  Vi skall gifta oss i Sankta birgittas kapell. En kyrka som jag mycket ´länge ha velat gifta mig i. Min sambo är ifrån Söderköping, så när vi förlovade oss tänkte vi först på kyrkan där uppe. Men vi har nu varot förlovade i 4 år & när vi funderade så tog vi Göteborg eftersom det är här vi lever och bor.

  Lokalen är en bit bort, på hisingen, men jätte fin och vi fick ett bra pris som vi inte kunde takca nej till!

 • Gönill­a
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 22:22 #0

  Hej hej!

  Datumet är för oss ca ett år efter frieriet fast med en liten justering. Svärmor föreslog att det var bra att lägga bröllopet där eftersom fredagen är helgdag. Det underlättar för de som ska resa lite längre.

  Jag är från Sundsvall, vi bor i Åkersberga, men min sambo är från Tranås så efter att ha kollat upp lite olika alternativ så blev det Tranås.

  Min blivande man friade i år den 12 juni i Parque de la Ciutadella i Barcelona tidigt på morgonen. Jag blev verkligen överraskad.
  Kan inte föreställa mig en mer romantisk inramning. Han friade vid en gammal vacker fontän och självklart fick jag champagnefrukost efteråt.

  Vi kommer att ha ett budgetbröllop i allra högsta grad. Det är inte vår stil att vräka på för mycket och vi har verkligen inte råd . Det blir buffé och mycket hemmafixande.
  Klänningen ska jag låna från min blivande mans kusin. Jag har inte sett den ännu, men fått den beskriven för mig och jag vet att vi har samma storlek. Kruxet är att hon bor i Seattle så de har lagt den i en kartong och skickat den nu i dagarna. Jag hoppas verkligen att den passar. Det ska vara en mycket enkel anspråkslös historia i råsiden.

  Hår och makeup ska fixas av en av mina bästa vänner. Jag har två "bästisar". Den ena får bli tärna och den andra får bli ansvarig för att jag blir så vacker som det bara går. Hon är jätteduktig både på smink och hår, men hon är inget proffs. Jag tror ändå att vi fixar det tillsammans. För mig är det en del av grejen att vi ses innan och gör oss i ordning ihop och firar med lite bubbel. Det är viktigare än att han en proffessionell som gör jobbet. De känner ju dessutom mig och kan min stil.

 • Gönill­a
  Visa endast
  Ons 22 aug 2007 22:24 #0

  Malineva: Jag har bott i Göteborg en gång i tiden. I tre år närmare bestämt. På Hisingen, vid Odinsplatsen, på Berzeliigatan och i Gamlestaden. :)

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll