Inlägg från: malinlars |Visa alla inlägg
  • malinlars

    7 Juni 2008-brudar

    Va roligt att du hittat DIn klänning! Jag längtar såå efter att få sätta igång.. eller att hon skall sätta igång.. :)

    Har fått göra nytt medlemskap så jag bytte namn också, som du kanske märker.. verkar det nya "torget" bra??

    Hela vår bröllopssida försvann i och med detta. Jag fanns inte kvar i deras register.. :(.. men men.. Nu har jag nytt medlemskap.. :)

  • malinlars

    Jag har försökt nu & göra som du skrev.. men jag får ha detta namn nu.. Jag hade en sida gjort men det var ju inget viktigt. Hade fyllt i gästlistan, men som tur va så skrev jag ner det i min bröllopsbok också.. :)

    MÅnga som skall gifta sig nästa år.. har tre stycken i min seminaregrupp som skall gifta sog nästa år. Kul.

    Åhh.. imorgon skall jag & mamma åka och köpa tyg. Hoppas att de har tyg som jag vill ha!

  • malinlars

    KÖpte tyg idag! Fanns ett jättefin tyg. inte kritvitt utan mer creme vitt. Fast ändå inte åt det gula hållet. Fanns det också, men det såg ut att vara inrökt el nåt. :)

    Är Jätteglad! Skall ringa sömmerskan på fredag!

  • malinlars

    Nej. Vet inte exakt vad det kostade. Men tyget kostade 98kr/m köpte 7m. Föder tyget kostade 29kr/m köpte också där 7m. Sen köpte vi 5 m tyll för 19kr/m. Så det blev inte så dyrt tror jag.
    Har turen att mamma har erbjudit sig att betala klänningen. :) Sömmerskan tar bara 400kr att sy upp den också. Blir nog en väldigt billig klänning.
    HIttade också ett tyg som kändes bra direkt.

  • malinlars

    Ja det kan man undra! :) Nu då??

    Ja, det blir verkligen en present man har med sig hela livet!! Underbart. Jag tror att tiden kommer att rinna iväg! Snart sitter vi här och är nervösa för att det är bara 1 månad kvar & vi har massor att fixa :)

  • malinlars

    ja.. det är ju dags för inbjudningskorten. Jag skall titta på lita papper jag också någon dag i nästa vecka.. får testa llite kombinationer med vårt färg tema. Har många olika idér. Får se hur mycket jobb jag vill lägga ner. Kul att din sambo har idéer. Min har inga, men tycker att mina är bra. :)

  • malinlars

    Kul Vi har också tänkt att ha murgröna på bordet. Det är jättefint. Skall göra en test om hur länge murgrönan är grön utan vatten. Ifall man måste dekorera samma dag el om det går med dagen innan. Finns ju i plast, men det är ju alltid finast med riktigt!

  • malinlars

    Såg dig inne på tråden Göteborgsbrudar...

    Har blivit förkyld mitt i allt.. har inte riktigt tid till att vara sjuk. Går sista terminen på lärarhögskolan & har en massa å göra.. *suck*

    Ja skulle ju ha gått på stan denna vecka å fixatmed papper till inbjudningskorten.. men det orkar jag inte... jag har nämnligen praktik i 5 veckor from nästa vecka & är då inte i stan.. men jag får nog ta mig till stan iaf.. KÄnner att inbjudningskorten måste fixas ganska snart.. iaf så man vet hur de skall se ut & man bli 100%,.. eller iaf 89% nöjd..
    Vi tänkte skicka ut dem i början av Januari.. hur tänker ni??

  • malinlars

    Va fint det ser ut!! Härligt. Nej vi har inte tänkt ut ngt hotell ännu. Men jag skulle vilja bo på HOtell Eggers i göteborg, men där arbetar Lars.. så han är inte så pigg på den idén. Det kan jag förstå. Men det är ett helt udnerbart hotell, med jättefina rum med olika inredningar i. Personligt & mysigt. Även om det ligger mitt i stan vid centralen så är det underbart!

    VI tänkte också först skicka ut inbjudningarna i februari. Men då vi har många långväga gäster så tänkte vi att de skulle behöva mer tid på sig att ta ledigt osv... Faktiskt mer än hälften är långväga ifrån.. har inte riktigt reflekterat så mycket över det förrän nu. Kanske skall kolla upp lite bra hotell & vandrar hem o dyl.. Tänk va man kan komma på så här på BT

  • malinlars

    annamagnus: Välkommen! VA roligt att det är fler som gifter sig då. Vart skall ni gifta er?
    Vi har bokat kyrka & lokal. Skall boka ett möte med festlokaen i januari och diskutera maten. Inbjudningskorten skall vi göra själva... har vi tänkt iaf.. får se hur mycket tid man har över till d.. Men det är vår tanke iaf. Festprogrammet skall våra värdar,toastmaster & toastmadame el vad ni vill kalla dem, göra.

    Monken: Ja blir jättehungrig!! Har precia ätit chips.. lite dålig samvete.. men gott var det hihi

Svar på tråden 7 Juni 2008-brudar