Inlägg från: famousfairy |Visa alla inlägg
  • famousfairy

    Bröstförstoring (4)

    hello ladies! tack swing! bra info, jag har själv tittad (tittat?) på allt detta.. nu är det så här. Jag ska in på måndag, hade bestämt 245MM men nu har jag provad 280 det bli en liten C på mig tydligen. Hjälp alla som ha normala bröst därute.. om jag fyllar 70A push up kupa nu.. 75A med massa inlägg känns bättre, hur 17 ska jag veta vilken bh jag ska prova för att få en känsla. Just nu har jag 250g kokt ris på mig och det känns lite väl bystig. grejen är att omkretsen i kupan i de storre bh arna känns för stort.
    Ska jag packa ihop riset? ska jag ta volum i dl eller vikt i gram? 5 dager kvar!!! puss!

  • famousfairy

    och en Ps till.. HM behå, lindex o jag har aldrig funkad fast ha inte provat Kappahl på länge.. :-/?

  • famousfairy

    ok då ta jag bara 2 1/2 dc kokt ris imorn då.
    Jag vet hur en 75A känns uppstoppad och jag lyfta mina små upp, men en C? det känna enorm!

  • famousfairy

    hej igen. jag förstår att man ska gå omkring med ris mm, o det ha jag gjort och hade landat på en storlek. Men som sagt, nu ska jag fundera på att ta lite större,eftersom min kirurg vill inte att jag ångra att jag inte tog större! Finns det någon därute som känner igen sig..och som jag, ha ingen bh aatt prova 250g ris i!! alltså jag prata om att inte fyller en 75A från HM utan massor inlägg. tack 4dager kvar!!

  • famousfairy

    Algit o Swing, tack för ert råd. hmm det bli 245g men jag vill absolut inte bli mindere eller 280 som är lite stor. gabriella vet att jag står någonstans mitt i mellan. Hon tycker att 280 är vackert, I alla fall i dag ska det tvättas.. handuka o lakan, handla in mat (viste ni att man kan frysa mjölk!) kolla bekväma kläder o sedan gå kolla bh igen.
    Sista fredagen men små bröst o lite hängiga ögon.. yippee!!!!

  • famousfairy

    två för en! få den billigaste till halva priset!! -nej det ha jag inte riktigt, ögonen kostar runt 19/20 tror jag men jag få det för 17.000 eftersom det görs under samma narkos.
    bara narkosen kostar 2-3000, och det är därför jag vald att göra allt på en gång, dessutom ha jag sagt till några inkl. min mamma! att jag ska göra ögonen, bara 3 vet om mina bröst..

  • famousfairy

    swing! kolla på AK's websida, Jag vill göra under men hon tyckte inte att det behövdes, för lite fett att göra nåt, kanske gör nån laser vid senare tillfälle , men jag ska ta bort det slappa huden så att min ögonlock syns lite lite mer igen! Jag bli orolig om det här att ta för stora bröst när jag läsa om folk som ha svårt med kläder! 245? 280? 245? 280? hmmmm :-/

  • famousfairy

    ps, jag skojade omdet där med halva priset, låta som man ska köpa skor på Din Skor eller nåt!

  • famousfairy

    hmm swing, när du säga så där så är det klart
    ett par mat skeder är inte så mycket. Nu har jag 250Gram i påsar, o se ut som Victoria Silverstedt!! Så nu ska jag ändra o ta mått i decilitre i stället, fast löst inte pressad ner i måttskopet.
    De göt ögonen med laser på Gamla stans laser o kirurg mottagning, de är super trevliga där,kolla deras hemsida, Kram!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)