Inlägg från: famousfairy |Visa alla inlägg
  • famousfairy

    Bröstförstoring (4)

    .. sorry "stor" menar jag, min svenska är väldigt dåligt ibland :-/

  • famousfairy

    hej rat,
    vad ska du ha för implant? 190 kommer jag ihåg men vilken typ?
    Sova på rygg? Jag har sovit på rygg i drygt ett år eftersom jag var en disiplinerade användare av Brava Systemet. Ligg ganske platt med nåt under nacken stöd armbågar med kuddar om nödväåndigt o läg händerna på magen. Du somna när du sola eller? Eller ligg halv sittande men se till att huvudet inte trycks fram för då får du världens nackspärr!
    ingen arning hur länge "vi" måste sova så där

  • famousfairy

    morron.. min kollega hade op förra året på kirurg centrum. kom tillbaka efter sommarlov med stora bröst.Jag var en av de få hon berättade för, vissa andra på jobbet säga allt de se är "bröst".. själv tycker jag att de är lite stor men hon trivs.och det är viktigt. jag ha berättad för henne om mig. Hon är orolig för mig att jag fundera på 245 när hon fick 230 men nu vet jag att hon hade runda det är nog skillnaden. Sen min 70år gammal vännina som var hos Hédin, och en till vännina som vet att jag ha använt Brava. Och.. min flamma i usa! Mina föräldrar och familjen vet inget.
    Jag är 42 ogift inga barn och gör det för mig..

  • famousfairy

    jag har oxå haft inlägg ett tag menjag har slutat på mitt jobb som var fysisk och vi såg varandras kroppar i åtsittande kläder hela dagen. mina gamla kollegor kommer inte att veta nåt!
    Jag har gjort det.. det är betalt. 49,000
    och min kära vännina, hon som är runt 70 ska följa med när jag "finally" bestämma storlek den 29..5 dager innan op!! Ha det bra!

  • famousfairy

    hej tjejer, har inte svikit er.. är bortrest bsvårt att komma åt datorn. fy jag är nervös, är jag inte klok? såg bilder på normala bröst i en normal tidning här i uk. mina är små med ganska fina men gjort är gjort, betalt är betalt..christ.. 2 weeks to go!! help! bye for now.. kram

  • famousfairy

    Bröstkaramellen.. Yay!! någon som jag!! ska på sista besök nästa onsdag op den 3april.
    410 MM 215g eller 425. är 160 lång 48k. Min vännina som är längre än jag hade 230 och är enorm. gjorde oxå ristestet visade det på AK. jag sa att det känns ENORM!! så stor kommer du inte att vara var svaret. Ha nu en 75A proppfullt med pushup bitar, ville vara stor a eller liten b. fyller knappten 70A push-up nu. Är utomlands på telefon internet, svårt att komma åt datorn. är så nervös och o-säker please stay in touch!!
    f.låt att min svenska är så dålig just nu!
    KRAM!är livrädd att bli för stor!!

Svar på tråden Bröstförstoring (4)