Inlägg från: famousfairy |Visa alla inlägg
  • famousfairy

    Bröstförstoring (4)

    kära en ystersyster,
    tack.. jag tror jag står på mig och ta 215g 410MM. första gången jag provade på AK tog vi 215 och sen 245. hon sa att mycket plattas till under muskeln. Andra gången tog hon fram 245 och 265(tror jag var nästa storlek) och då tog jag 245, Gabriella sa att det var så lite skillnad, men nu efter jag ha läste dina inlägg tror jag att 215 är nog bäst. Kan alltid ha push-up! Jag ha kanske gått upp en 1/2 till ett kilo sedan första besöket eftersom jag ha slutat träna sedan en månad tillbaka. mitt jobb var VÄLDIGT fysisk men jag är "för gammal" att fortsätta där,dvs jag är tjänstpensionär!.. vid 42år! och då är mina bröst lite lite fylligare. Jag tycker de är ganske söta, bara lite för små. Tack för all råd till dig och ni andra.. så skönt att jag hittade denna sida. Hade tröttnat på att bara kolla olika bröst på nätet! Bamse kram!

  • famousfairy

    hej!
    Rat du skulle till Charles va? vad ska du ha för implant.. 190?
    Bröstkaramell, jag ska till AK, mina blir drop formad(tror jag), Min vännina hade 230 och allt jag se är bröst, det passa henne hon är nog storlek 36 men är nog 170 lång.
    Ho sa att jag skulle vara försiktig med 245 .. men.. jag tror efter ha kollat mycket på olika implant och priser, hon fick runda silikon, eftersom de kostad runt 30/35000 på kirurgcentrum. så det beror mycket på implant typ tror jag. Är hemma om några dager ska ta mina mått då, runt "korgen" och över brösten och hör av mig.Jag ha inte heller fött barn.. tyvärr. hej så länge.

  • famousfairy

    PS Mina kostar 49000 med försäkring. In 07.30 ut under dagen!! den 3 april yikes!!

  • famousfairy

    ja, jag tittade på MASSOR av bilder på nätet skrev ut och tog några med mig, så att de ha nån arning på hur jag vill se ut.
    Det som är bra med det hela är att jag ha slutat röka sedan en månad drinka ingen alkohol eller ta tabletter utom vitiminer.
    ska vara i TOPP form när jag opereras!
    mår prima!! bye for now..

  • famousfairy

    Bästa Rat.. jag låter kanske tråkig, och gammaldags..men jag är klok.. Läs info för tiden innan op. alkohol. är faktiskt en gift.. det är inte lätt speciellt om man ska på fest,
    Snälla, säg att du går på antibiotika eller nåt, eller att du ska ta blod prov för att du ha mått lite risit eller nåt, men försök att undvika allt sånt minst en vecka helst 2 innan op. Narkos är en narkos och att bli skuren är att bli skuren. vi måste tänka på en snabb återhämntnung oxå! stor kram ..

  • famousfairy

    .. med allt sånt menar jag cigaretter alkohol och onödiga tabletter, Vi har betalt mycket för någonting vi har längtat efter länge, låt oss inte sabba det!!

  • famousfairy

    morron Rat!
    ok de sa att jag kunde ta Alvedon/Paracetamal om nödvändigt.. icke magnycyl el ibobrufen mm.Det står på mina papper
    När det gäller din sömn.. ring och prata med de så fort som mjöligt. Jag ha gått igenom en fruktansvärt relation, psykiksk/fysisk våld.. och ta en mindre dos citalopram.. de vet på AK och sa att jag skulle fortsätta, men du MÅSTE tala om för de att du ta sömn medel. Tänk om du ta de vid midnatt och operearas vid 07.30, det kanske inte gå ihop med narkos,, Jag menar väl.. jag lovar, kram

  • famousfairy

    oh shit.. en vecka kvar!! kan ni tänker hur jag kommer att mår nästa söndag kväll när jag ska in 07.30 nästa morron!? tack för att ni finns här så jag kan prata/skriva av mig..

  • famousfairy

    nej nej nej.. Jag ska op på AK på måndag, sista besöket är imorgon. Hittills har vi bestämt 410 MM 215 eller 245,Skratta inte nu,
    jag är 78cm runt under brösten, och hela 83 över, och 12 över ena bröstet. Inte mtcket att jobba med men jag vill inte bli stor, jag vill ha normal små bröst!!

  • famousfairy

    em.. för att börja med så är jag ganske liten, 48K 160 lång. och jag vill inte ha "normala" bröst jag vill ha små bröst som syns! Min vännina op sig på kirurgkliniken för att år sen, hon hade 230 och är stor tycker jag.. men de kostade runt 30 så de är nog runda silkon inte cohesive drop formad som jag ska ha! nej jag ska försöka göra mina ögon samtidigt, under samma narkos..

Svar på tråden Bröstförstoring (4)