Inlägg från: bröstkaramellen |Visa alla inlägg
  • bröstkaramellen

    Bröstförstoring (4)

    Pickolina:

    Jag vill nog helst inte att det blir större än vad jag tänkt. Ristestet känns som sagt stort, men framförallt tycker jag att det skaver så förbaskat med plastpåsarna
    Men det känns som så att om de blir lite mindre än vad de är med ristestet så är det nog så som jag vill ha det.

  • bröstkaramellen

    famousfairy:

    Om du känner att 215 blir bra (för att inte blir för stor) så undrar jag hur jag kommer att se ut med mina kommande 335 *hjälp*. Minns du måttet över bröstkorgen? Mitt mått var 14cm och därav fyllningen för att fylla ut det bröst som redan finns (lilla b). Jag fick inte tid förrän i slutet av maj. Känner mig som någon beskrev det som att man är precis knäpp som vill göra detta trots alla risker. Men ändå så finns där en längtan efter BRÖST

  • bröstkaramellen

    famousfairy:

    Vad pirrigt! Bara 1 1/2 vecka kvar alltså! Jag ska ha droppformade MF (lite mer utstående alltså). Jag sa aldrig på AK vad jag önskade i storleksväg (bara att jag ville ha en proportionerlig byst till min kropp)utan de plockade bara fram det som de tyckte skulle bli bäst till min kropp. Alltså 335. Sedan visade de en bild på en som lagt in ungefär samma och det såg jättebra ut. Jag fick även se en bild på en tjej som lagt in betydligt mindre (ca 240 tror jag) och de var verkligen stora! Så det är alltså mycket beroende på kroppsbyggnad. Det är 2 månader kvar till min op. Längtar jättemycket ibland och ibland blir jag jättenervös!

  • bröstkaramellen

    Gjorde inte en smiley där efter "utstående". Blev visst bara så.

  • bröstkaramellen

    Själv ska jag till Magnus Hober. Kändes jättebra

    Ska ha MF 335.

    Lycka till!!!

  • bröstkaramellen

    AP75:
    Det fanns inte så många bra tider. Den första lediga tiden till Magnus var runt den 20 april men då kan inte jag så det fick bli en månad senare. Långt dit!

    Pickolina:
    Skönt att du gillade honom
    Mitt första intryck var väldigt positivt.

    Kram från en i blivande MF-gänget

  • bröstkaramellen

    Diablo:

    Jobbar du inom skola? Undrar själv eftersom jag har in massa huvudbry inför en kommande op:
    * Hur ska jag dölja det hela efteråt? Har läst alla bra tips om scarfar, löst sittande blusar m.m.

    * Är det smartare att vänta till sommarlovet (fast egentligen vill jag ha det gjort innan så att de har hunnit lägga sig lite innan det är dags för bikini).

    * Är det mer fördomar inom skola/barnomsorg? (Återstår att se).

    * Vem ska bära allt jag vanligtvis släpar omkring på?

    Tacksam för tips och tankar av er med erfarenhet.

  • bröstkaramellen

    EnYsterSyster:

    Det var överraskande. Och glädjande eftersom jag känner att det är mycket mer tabu-belagt med skönhetsop inom den "branchen". Skönt att inte vara ensam!
    Jag ska operera mig i slutet av maj så för mig blir det en månads återhämtning och sedan hoppas jag kunna ha bikini (modell täckande - ingen trekantsbikini här inte) eller åtminstone linne och bikinitrosa i juli. Jag hade alternativet att vänta ända till sommarlovet men då kände jag att det blev alldeles för länge. Hoppas på att kunna må hyggligt i juli och augusti och komma tillbaks pigg och glad till skolstarten. Men tyvärr måste jag dölja vad som hänt under min tillfälliga ledighet.... Ska tillbaks efter en liten vecka och försöka va som vanligt. Har hört att det ska kunna gå. Hoppas det gäller mig... Alltså är det svåraste beslutet om jag ska göra det i slutet av maj eller i slutet av juni...

  • bröstkaramellen

    Tack snälla för era inlägg. Jag känner igen mig i beskrivningarna av just skola/vård/omsorg. Jag kommer förmodligen drabbas av en del fördomar men har bestämt mig för att tänka som EnYsterSyster: Min kropp! Mitt liv! Mitt beslut! En del lägger en massa pengar på att renovera huset eller på prylar och mår bättre då. Själv sitter mitt välbefinnande i min egen kropp, inte lika mycket i vad jag har för bil ex. Så jag hoppas att jag slipper några komplikationer och att jag kan få komma hem och må som AP75. Det är min högsta önskan just nu! Kram på er alla och heja på Rat!

  • bröstkaramellen

    Rat:
    Jag känner för dig. Jag tror dessvärre att killar som ofta är otrevliga mot sina flickvänner är det för att "sänka" dem - en garanti för att de stannar kvar. Jag har ju självklart ingen aning om hur ni har det, men jag tror att just den typen av pojkvänner kan bli ännu värre om man snyggar til sig. Hotet blir större på något underligt vis. Andra killar verkar ju istället tänka - härligt. De (ny boobsen) är mina! HON ÄR MIN!!!

    AP75:
    Kul att det går så bra. Jag är väldigt nyfiken på hur det såg ut när du kollade . Hur mycket la du in i cl/ml (hur säger man)? Själva inplantatet heter väl MF420? Tror det i alla fall.

    Famousfairy:
    Kul att höra alla dina funderingar. Känner igen mig

    Till er alla: GLAD PÅSK!!!

    Ps. Skickar iväg ett par frågor också. Dels undrar jag över om jag nu är 80cm under och 86cm över bysten - vad kan jag förvänta mig sen efter ha lagt i 335? Och om man är nöjd med sin "grundform" - förstärks den bara eller blir de ofta totalt annorlunda efter? Ds.

  • bröstkaramellen

    "Mamma till 3" och Rat:

    Vilken är den där andra sajten? Skulle gärna få adressen dit.

    Kram.

  • bröstkaramellen

    AP75:

    Gratulerar till att de blev så fina Såvitt jag förstår så har inte smärtan varit så jättejättejobbig för dig? Är det fortfarande så nu när det gått ett par dagar? Hur var det att sövas och vakna upp? (Det sista är jag nämligen mest nervös för). Många frågor där. Kram!

  • bröstkaramellen

    God morgon! Känner mig MYCKET lugnare när ni berättat om era sövningar och uppvaknanden. Tack!!!!

    5 veckor kvar.... nedräkningen har börjat.
    Det är väl nu man börjar syna sina egna boobs i sömmarna och alla tvivel kommer. Tror det är helt naturligt.

    Kram!

  • bröstkaramellen

    "Mamma till 3" och "Rat":

    Undrar fortfarande vilken den där "andra sajten är". Skulle gärna vilja kika där men behöver adressen.

  • bröstkaramellen

    Vioola:
    Tack

    Rat:
    Kan ju inte hjälpa dig men jag hoppas så att det ska "vända" snart så att det bara känns bättre och bättre. Mjukare, mindre ont.... Kram!

  • bröstkaramellen

    Vaknade i morse och kollade för tusende gången in de trogna följeslagarna och blev nästan glad. Varför? Jo irriterande nog har de varit svullna och större i säkert en månad och då har jag ju nästan backat på mitt beslut. Men - nu var de "som vanligt" och kälkbackstendensen fanns åter där. Bra, tänkte jag, då kör vi!

  • bröstkaramellen

    Rat:

    Kul att du tittat in Jag ser att du inte fått svar på det där med "glappet" än. Jag hoppas någon kan dela med sig av erfarenheter. Just detta får man inte så himla mycket info om på konsultationer och så. Ses snart igen.

  • bröstkaramellen

    Pickolina:

    Jag minns inte riktigt hur du hade dina implantat. Låg de över eller under muskeln? (Tänkte att det kanske går att "sticka under fingrarna" om det ligger över...). Lät ju inget vidare

    Rat:

    Ring och kolla med kliniken direkt efter påsk (såvida de inte har en akut-telefon och den har du ju faktiskt betalt ganska mycket för att få använda eller hur?). Förmodligen kan de ge dig ett bra svar på vad som orsakar den där "glapp-känslan" hos dig. Bara vetskapen om varför det känns som det gör och när det kommer att upphöra kan ju göra underverk. Berätta gärna vad de svarade dig.

    EnYsterSyster:

    Skönt att höra lite lugnande ord. Lugnar mig med - fastän jag inte gjort det än

    Slutligen börjar jag fundera på om det blir "Natasha-varning" på mig i maj (är dock inte blond) eftersom jag rekommenderats 280 framför muskeln eller 335 bakom (och det är just det senare jag bestämt mig för). HJÄÄÄÄÄLP

  • bröstkaramellen

    Jengirl:

    Är det annorlunda med de anatomiska alltså? Det visste jag inte. Kan du inte berätta lite mer?
    Kram.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)