0 Följare 0 Följer

weddingplannerkarlstad

Går ni i giftemålstankar eller planerar du att fria till personen i ditt liv? Är det dags för en möhippa eller pappas 50-års fest eller är det dags för företagets julfest? Då vill vi säga hej till er och välkomna er in i vår stora värld av arrangemang. Vårt breda kontaktnät och våra underbara leverantörer som alltid ser till att vi blir försedda med material av toppkvalitet gör att vi även kan hålla priserna låga för er. Vore det inte skönt att få slappna av och ändå veta att ni kommer lämna glädje och minnen hos era gäster.

Solen lyser extra stark i Karlstad, speciellt när det är kärlek och glädje i luften. Vi tar oss an alla sorters uppdrag och inget uppdrag är det andra likt. Vi strävar efter perfektion, kvalitet och service hela vägen. Att boka oss i god tid är att rekommendera då vi snabbt blir fullbokade, speciellt under sommarmånaderna.

När det kommer till bröllop så är det så otroligt mycket som man ska tänka på. Företag ska ringas, leveranser ska hämtas och sen när den stora dagen är där så har man oftast alldeles för mycket att tänka på och glömmer bort att njuta. Hur ska bordsdekorationen vara, vilken mat ska ni ha, hur ska inbjudningskorten se ut, hur formar vi vår inbjudningslista och hur gör man egentligen med önskelistan? Det finns frågor och vi har svaren, vi har kunskapen och erfarenheten.

Under vårt första möte som är kostnadsfritt så träffas vi och går igenom era tankar, funderingar, skisser och budget. Därefter bestämmer ni själva vad just ni vill ha hjälp med. Ingen kund är den andre lik och alla har egna önskningar och funderingar. Vissa vill ha hjälp med lite mindre sysslor och andra vill ha hela bröllopet ordnat för sig. Därför erbjuder vi riktigt bra bröllopspaket och mer om detta kan ni läsa under priser.

Vi arbetar mot både fastpris och arvode och gör alltid vårt yttersta för att pressa priserna på det ni önskar. Vårt arbete är tufft, hårt och kräver stor fokusering. Vi finns med er från första dagen till er stora dag.

Vi anordnar även födelsedagsfester, företagsevent och övriga event. Offertförfrågan görs enklast via kontaktformuläret. Vi svarar på mail inom 3 arbetsdagar. Vi hoppas att just ni väljer oss. Vi innehar F-skattesedel och skänker aktivt pengar till barncancerfonden.

Barn

13 år    

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Cool förälder    

Personlighet

Amibitös     Duracellkanin     Kontrollfreak     Nattuggla     Pedantisk     Snäll     Social     Tänkare    

Intressen

Ekonomi     Fotografi     Heminredning     Psykologi     Resor     Scrapbooking     Sömnad     Träning    

Musik

Hip-Hop     Pop     Rap     Reggae     RnB     Rock     Soul     Techno    

Husdjur

Katt