0 Följare 0 Följer Presentation

meandmylove

Planerar bröllop

Aktivitetsflöde Sida 1 av 3

Äldre 4 May 13:34 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: Milli, kanske kan du ge klämningen lite tid och låta den hänga några veckor i badrummet? Annars finns ju alternativet att lämna in den för strykning på kemtvätt, det kanske stad en liten slant men inte mycket tror jag.
Äldre 2 May 19:46 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: Caisa; Så fräck kamera! Jag har letat skit länge efter polaroidkamera, skulle så gärna vilja låta gästerna ta kort och skriva hälsning på baksidan men kameran verkar kosta ca 1000 kr, plus ca 14 kr/kort!!!.
Äldre 1 May 22:05 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: ISO, jag förstår till 100%. Jag var inne hos skrädderiverkstaden på kungsgatan(?) Precis vid NK iallafall för att prata om ändringar för 2 tärnklänningar och min brudklänning.
Äldre 1 May 21:58 meandmylove svarade i tråden: När hör prästen av sig?:
Jag har fått besked om 2-3 veckor innan vigseln. Jag hoppassar vi kan ses tidigare då vi inte bor i samma stad som vi gifter oss. Ska ringa igen på måndag. Gifter oss 14/6

Äldre 1 May 18:09 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: ISO, vad är det som går fel med skräddaren? Nu blir jag nervös då jag har klänningen hängande hos sömmerskan och ska komma och måtta och få sydd samma vecka som bröllopet (höggravid).
Äldre 30 Apr 20:23 meandmylove svarade i tråden: Spellista - ska vi hjälpas åt!: Vi ska bara ha en spotifylista till mingel och middag, till vår dans och efteråt har vi hyrt in en dj och sångare (kurdiskt).

Därför har vi valt att hålla mingelmusiken lite mer svensk/engelsk och lagom lugn, klassiska och en del nya.
Äldre 30 Apr 20:17 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: Så fint Maria! Jag har bokat smink på Makeupstore och har ingen provsminkning. Jag hoppas det blir bra direkt, men det jag inte vet är vad man ska ha på läpparna? Jag använder ju inte något i vanliga fall, superobekväm.
Äldre 29 Apr 13:26 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet: Nokaro, vi har fortfarande inte hört något från präst trots att vi sökt efter honom flera gånger.. Känns sådär.

Vi ska iallafall ha "en vänlig grönskas" för att jag tycker den passar väldigt.
Äldre 28 Apr 12:23 meandmylove svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet:
Ajajaj! Hoppas det löser sig med ringen. Var ni inte i butik och mätte den? Är inte butiken ni köpte av villiga att förminska?

Äldre 27 Apr 00:28 meandmylove svarade i tråden: FAQ nya Bröllopstorget – buggar och synpunkter: Fy attans va tråkigt det är med bilderna som inte går att ladda upp.

Vad är det för vits att ha en köp o sälj om folk inte kan lägga upp bild på klänning/slöja/skor som dom säljer.