Aktivitetsflöde Sida 1 av 6

Äldre 22 Oct 09:40 Caisa svarade i tråden: Stockholm - Vad är viktigt på bild?:
Lite bättre detaljbilder på brudbukett, ringar, klänning hade jag gärna haft. :)

Äldre 22 Oct 09:33 Caisa svarade i tråden: Visa mig er FAVORITBILD från er dag!: Finns ingen video-tråd och det är ju inte så vanligt med videos så jag vill inte skapa en egen tråd. Hoppas att det är ok att jag postar den här! 

Rekommenderar verkligen er som inte gift er ännu att anlita en filmare.
Äldre 20 Oct 16:42 Caisa svarade i tråden: JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet:
Nu har vi äntligen fått vr bröllopsfilm! Här finns den att se om någon är intresserad! Vi har en lite längre mer personlig version för oss själva. :)

http://vimeo.com/109134139

Äldre 14 Oct 09:52 Caisa svarade i tråden: Visa era "Tack"-kort...Bildtråd: Har äntligen gjort klart och fått iväg våra tackkort! 7 juni gifte vi oss så det är i det senaste laget... Men fick vänta ganska länge på bilderna från fotografen och har haft mycket med annat.
Äldre 24 Sep 15:57 Caisa svarade i tråden: Placeringskort - idébomba här och visa bilder!:
Såhär blev våra placeringskort. Äldre 24 Sep 15:53 Caisa svarade i tråden: Rekommenderar INTE En Nypa socker:
Såg nu att du redan sett den tråden. :)

Äldre 24 Sep 15:52 Caisa svarade i tråden: Rekommenderar INTE En Nypa socker: Oj, ja du är inte den första som varnar för En nypa socker. Här är en annan tråd, där Sandra själv gick in och skrev ett försvarsinlägg.

http://www.brollopstorget.se/forum/thread/4318881-varning-en-nypa-socker

Verkar.
Äldre 27 Aug 14:27 Caisa svarade i tråden: GE MIG BILDER! På ert pyssel inför den stora dagen :) : Det här är kanske inte pyssel inför den stora dagen utan snarare efter... Om det ens kan kallas pyssel. Men såhär har jag gjort med det som är kvar av min brudbukett, och makens corsage. Ska försöka hitta ett.
Äldre 26 Aug 08:54 Caisa svarade i tråden: orkar inte vänta: Åh, jag är likadan, behöver något att längta till, planera och se fram emot. Så det är ganska tråkigt nu när det är över... Får väl börja planera en vanlig fest eller något.
Äldre 25 Aug 09:35 Caisa svarade i tråden: orkar inte vänta: Åh, för ett år sedan var jag på samma ställe. Förvisso inte klar med planeringen, men jag ville inte vänta och kunde inte tänka på annat. Men året fram till vårt bröllop var nog det snabbaste.