0 Följare 0 Följer

Ferngren88

Ej valt

Jag ser mig som något av en perfektionist och noggrann person som vill det bästa. Jag upptäckte fotograferingen under året 2012 då jag mötte mitt livs kärlek som inspirerade mig till att börja fotografera, då hon även gjorde det själv. Medans hennes intresse låg i naturfotografering drogs jag starkt till porträttfotografering och att med det försöka förmedla en viss känsla i bilden. Det är något med att försöka få något emotionellt i en bild, att försöka hitta den rätta vinkeln att försöka gräva fram det lilla extra i bilden.
Motton som jag alltid försöker sträva efter är att ingen är expert på något, utan vi lär oss alltid något nytt av någon. Jag tar lite inspiration från lite olika ställen och gör det till mitt eget koncept. 
Så kort sagt i mitt arbete som fotograf tycker jag om att ha en bra relation till min/mina klienter som får det hela att bli så mycket bättre på bild. En eller flera konsultationer innan fotograferingen är alltid bra för att få ett förtroende och en avslappnad känsla, istället för att bara bli inkastad framför kameran på en gång.

Ålder

33 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Amibitös     Glad     Omtänksam     Pedantisk     Perfekt     Snäll     Social     Trygg    

Intressen

Fotografi     Konst     Motor     Musik     Skönhet/Mode    

Musik

Blues     Funk/Fusion     Hårdrock     Metal     Reggae     Rock     Ska     Soul    

Husdjur

Allergisk