• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • Ore

    Cicci: Då hoppas vi att det inte är ett plus, för vi ville bara ha välkomna överraskningsplus i tråden, bestämde AM för ett par dagar sedan...!


    Nenne: Inget BB för dig alltså... För din statistiks skull kan jag bidra med följande: Min mammas fyra barn har kommit på BF+13, BF+10, BF och BF+17. Min syster har fått sina på BF+15, BF+7, BF+10 och BF+11 (igångsatt). Jag fick på BF+4 och min andra syster på BF+13.


    Behöver jag säga att jag räknade kallt med att gå över tiden? Med den statistiken i familjen


    Oms: Svårt med O:s negativa inställning till ett syskon till... Det är ju du och din man som har "bestämmanderätt" i frågan, och inte hon. (I den mån man kan bestämma, barn kommer ju inte alltid på beställning, tyvärr...) Men hon kan ju som sagt göra saker och ting besvärligt om ni inte får med henne på beslutet. Och hon verkar ju ha varit väldigt negativ till fler syskon hela tiden, så det kanske inte funkar att "bara" ge henne mer tid att vänja sig på... Men det är ju definitivt värt ett försök, att trappa upp tonen litet i frågan och försöka få fram att "jag hör vad du säger, och vad du känner, men jag vet också vad vi känner och vi vill verkligen ha ett barn till". Det är ju också så att hon kommer bo hemma några år till, med de negativa aspekterna av ett syskon till. Men även de positiva, såklart! Men ni skulle få leva med sorgen över att ni tvingades avstå från ett barn till resten av era liv. Tyvärr för henne så väger ju hennes argument ganska lätt då...


     

  • nennesjuttioåtta

    lappis – Jo, men gud, klart det var BMW! Eller PTV?


    Ore – jag tänkte också att det var ett säkert sätt att kolla sin mamma och systrar med första barnet men jag blir inte klok alls. Mamma + 21, Storsyrran -7, Lillsyrran +14. Så jag borde hamna på BF, tycker jag. Eller?!?!?

  • nennesjuttioåtta

    porchez– ahaa... spännande med dejt!


    Hattis – min strumplåda har också svämmat över, tror det beror på att det inte använts några strumpor mer än stödstrumporna här så allt är ju tvättat och rent samtidigt. Hoppas på bättre flöde i höst, hahaha! 

  • nennesjuttioåtta

    nä, idag känner jag för att strössla med lite positiv energi, för det tror jag vi alla behöver:


  • snaily

    BF-datum: mamma fick både mig och syrran ca 3 veckor före BF, men syrran har gått över några dagar med alla tre barn.


    Oms
    Supersvårt dilemma med dottern vs fler barn! Många kloka åsikter som redan framförts dock. Kanske fråga någon utomstående (typ kurator) om hur bäst gå till väga?


    Cicci
    Hoppsan hejsan! Hoppas för din skull att det inte är något denna gången... Du håller väl oss informerade?!


    Nenne
    Jag fattade faktiskt att du menade MVC *mallig*
    Tror inte jag fick några svarta byxor från dig förresten.


    Jag har lyssnat på Ynglets hjärtljud före frukost, mitt kostetoskop är så jäkla bra! Ca 140 i hjärtfrekvens. Och så hörs en massa andra ljud, det låter mysigt på något vis, som om hoan ligger och smaskar lite smått på något.

  • Lapinette

    Får inget gjort ... sitter och kollar in Riga (åker dit på torsdag och firar maken). Snurrigt med hotell som nästan heter detsamma så ett tag trodde jag vi hade ett SPA men så var det inte utan det är vi som har Skybaren. Nåja, om man vill bli knådad så får vi ta några steg ute på gatan.

Svar på tråden Livets toppar och dalar