• MSW

    Livets toppar och dalar

    I den här tråden har det "tjötats" en hel del genom åren (planeringen för nästa sommars femårsjubileum har redan påbörjats), allt eftersom har den gått från att vara en "hur vet man att man är gravid"-tråd till att bli en vänskapstråd!

    Här avhandlas allt som rör barn/familj, resor, internet shopping, tråddejter, husdjur, god mat/bak och allt annat man kan tänka sig! Och vi både gläds och gråter med varandra!

    Trots att vi är utspridda över hela Sverige (mer eller mindre) så blir det en hel del olika tråddejter i olika konstellationer!

    Tempot är för det mesta högt och det kan nog vara lite svårt att hinna med/komma in i tråden, men vi välkomnar alla, men vill då gärna ha en någorlunda presentation, typ var man bor, var i barnkarusellen man befinner sig, skostorlek och vilken favorit choklad man har och vad mer man kan tänkas vilja dela med sig av!

    Då kör vi!!

    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3733191.html

  • Svar på tråden Livets toppar och dalar
  • viktualia
    fru AM skrev 2010-07-29 14:01:03 följande:
    Jaha - nu har jag rykt ihop med maken igen. Det är det där med jämlikheten ... där tänker vi lite olika tydligen.  
    Ja shittans.. med tanke på makens och mina stillsamma diskussioner på temat så måste ju er tillvaro trigga en hel del ytterligare.. för egen del grubblar jag ibland över om vi skulle behöva hjälp med verktygen i kommunikationen i förebyggande syfte.. men just nu bidar jag min tid till maken ska vara hemma på heltid..

    Men ni kanske skulle ha nytta av familjerådgiving el liknade för att få ihop perspektiven?!?!

  • viktualia
    snaily skrev 2010-07-29 13:12:00 följande:
     VickanLåter som en härlig kväll! Ditt svar till maken är väl förresten helt rätt! Värre om man inte "låter" mannen göra saker för att han inte "kan" lika bra... tyvärr tror jag att jag själv är lagd åt det senare hållet, måste jobbas på!
    Som sagt var detta tredje gången jag "släpptes ut". Och motivationen till en stund i frihet är ENORM!! Alltså var det inte så svårt att svara maken på det vis jag gjorde... hm... fast jag förstår precis hur det går till när man hanterar det hela på motsatt vis..
  • nennesjuttioåtta

    men hur faaaaan mortlar man kardemummakärnor utan att de sprätter iväg över hela köket? Jag har ju ändå värsta morteln om väger 4 ton!


    Snigel, mäh hon SA ju att det räckte om vi visste var skylten "FÖRLOSSNING" var.

  • nennesjuttioåtta

    snaily – tycker det verkar vara en äldigt vettig plan, btw!

  • nennesjuttioåtta

    och jag kan fortfarande bli bedövat ledsen när ajg tänker på mina katter som inte finns längre.

  • Soldemor

     


    nennesjuttioåtta skrev 2010-07-29 14:57:41 följande:
    och jag kan fortfarande bli bedövat ledsen när ajg tänker på mina katter som inte finns längre.

    Den känslan kan jag dela med dig fullt ut, saknaden bara kommer över mig ibland, fast jag har tre underbara hemma!

  • nennesjuttioåtta

    problem solved med kardemumman!


    AM – vad trist med bråk på semestern.

  • Lapinette

    AM - sparka honom på smalbenet!

    nenne - ahhhh... hoppas det kommer en liten nennebebis i Stockholm så vi (här) kan åka upp och hälsa på dig!!!

    Vickan - låter som du hade en trevlig kväll! Ha, ha ... blivit utsläppt ... låter som du annars sitter på Kumla eller något liknande.

    Ja usch för när djur går bort! Satt ju hela dagen i höstas på jobbet och snörvlade över brorssonens kanin som avlivades. Jösses, mina kollegor undrade vad jag var för UFO ... och det var ju inte ens min kanin ... men världens snällaste och sötaste.

    Ego - jag är numera nyklippt och rakhårig! Ringde maken och bad honom komma och hämta mig då det fullkomligt vräker ned här (han tycker ju sånt bara är skoj just nu så han får åka lite med den nya bilen ). Nå väl, han kände knappt igen mig. När det är så här fuktigt ute ser jag normalt ut som en krulltott!

  • Lapinette

    nenne - finns det inte kardemumma i pulverform att köpa? (säger damen som i princip ALDRIG bakar).

  • Telis

    muggles, jag förstår precis vad du menar med att andras sorg kan påminna en om ens egen. Kraaaaaaam!

    Snaily, jag tycker att du ältar väldigt lite! Jag hade nog ältat massor mer det hade varit jag. Jag hade nog inte försökt få min BM att läsa på först om hon verkat "fladdrig" utan gått till specialistmödravården direkt, men jag hade ju å andra sidan gjort fvp också. Så kör på din plan du!

    Oupsie, vad bra att ni är överens om hur ni ska hantera KUB-resultatet. Vad är det för ärftlig risk ni har, jag har missat det?

    Hej Cicci! Hur gick det med bilen och resan ner till Kroatien? Kom ni fram i tid?

    nenne, hahaha vilken rolig kommentar från din mamma!

    Ja, fy f*n för att först behöva ligga på BB bland alla nyblivna mammor och sen åka hem till ett hus där det står bebissaker överallt. *ryser*

Svar på tråden Livets toppar och dalar