• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • fru AM

    Lite mer precisa mått, tack ...
    Fru E skrev 2010-02-05 15:57:26 följande:


    AM- kan nog vaska fram det ur minnet ska bara hitta lappen först.......men den innehåller mango, yoghurt, grädde och gelatin
  • Fru E

    3 dl mango
    4 msk strösocker
    1 dl mild naturell yoghurt
    4 st gelatinblad (el. 2 tsk pulver + 2 msk vatten)
    1 dl vispgrädde

    Blötlägg gelatinbladen. Mixa mango och socker mer stavmixer. Tillsätt yoghurten och mixa lite till. Smält gelatinet i vattenbad el i micron. Häll ner det smälta gelatinet i mangomixen och mixa lite till. Vispa grädden till ett fast skum och vänd ner i mangokrämen.

  • fru AM

    Nenne: jag ser dina fötter! Ser små och fina ut, bara så att du vet. Möjligen lite ryckningar i den högra lilltån - men det är nog hormonbetingat.

  • fru AM

    NU måste jag säga hej då för kvällen - köksskiftet väntar ...

    Avslutar med Livias senaste:

    Varje gång vi sätter oss till bords spänner hon ögonen i sin stackars, snälla pappa och säger strängt:
    - Och där sitter du och surar!?

    (Varpå alla börjar skratta ... precis vad hon var ute efter)


    (Hektor roar framförallt sig själv genom att leka tittut. Han är väldigt skicklig - kan försvinna i tomma intet bara genom att lägga en strumpa över ögonen. Sen kan han ligga och fnissa flera minuter med den där strumpan ... Överlycklig när man äntligen tar bort strumpan och hittar honom ...)

    Trevlig fredag - puss & hej!

  • passionsblomman

    Men vad ÄR det med forumet nu då? Jag får inte upp sidorna förrän efter en eeeeevighet! Det är bara den där röda annonsen över hela alltet, även när man bara vill bläddra i tråden. Har ni så också???

    Fyller du år idag EA? *måste ha missat några inlägg* GRATTIS isåfall och leve du! HURRA!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge