• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • snaily

    Lappis
    Det blir till att åka tillbaka till Berlin för att köpa den där jackan då! Räksallad och vin lät nice!
    Glöm inte ställa tillbaka klockorna! Tror jag ska krascha i sängen nu, den extra timmen till trots...

  • Lapinette

    Maken föreslog Paris istället. Tycker det lät trevligare än Berlin och hoppades då på att även jag skulle få följa med, han åker ju annars dit emellanåt i jobbet.

    Go'natt tråden! Ska nog också förpassa mig till sängen även om jag inte är ett dugg trött.

  • viktualia

    godmorgon tråden! Halv tolv som starttid var ju också en tidpunkt.. fnissar!

    själv ägnar jag mig åt att renovera ett par mammabrallor...att det ska vara så svårt att hitta bekväma brallor.. hm..

    maken river bort en onödig ytterdörr, så alla tendenser till regn får gärna vänta LÄNGE!!!!

  • viktualia

    Telis - nu har jag mailat bilder till dig. Två på köket och ett på arbetsrummet.. piffigt eller inte... joo köket är just nu väldigt välstädat. Arbetsrummet är mer påverkat av att alla prylar måste bo i de rum vi bor i just nu. Hela vardagsrummet är byggarbetsplats...

  • Ore

    Hoppas att det inte regnar hos er Vickan, det gör det här. Inget ösregn, men litet lätt ihållande regn...

    Lappis: Trist med shoppingtur när man inte hittar något, även om det egentligen är bra att man inte kommer hem med något "bara för att..."

    Bastu, öl och höstmörker gör en tröttare, snaily! Tror inte det har med ålder att göra...

    Hoppas att hotellfrukosten var riktigt god, Telis! Det är ni väl värda!!!

  • viktualia

    Ore - det började just droppa lite... och genast blev stackars snickarn mer stressad... han är dock rätt nära målgång i delprojektet nu..

  • _koko_

    Jag säger bara: mjölkfritt is THE SHIT för lillebror! Vi har en helt annan kille nu, förändringen är dramatisk!
    Vi har sovit skitdåligt hela familjen inatt, men det beror på att vi försöker lära honom sova brevid mig med eget täcke (sovpåse) isf på mig, inte att han har ont i magen som förut.
    Äggfisarna är borta, vi behöver inte vandra med honom på kvällarna, han är GLAD när han är vaken...
    Halleluja!
    Sen vill han fortfarande inte ligga själv, men det känns inte som något problem nu.

    BS - Har ni en sån sele som jag länkade till? Tror du jag skulle kunna få låna den en vecka eller så i december? Det vore toppen att få prova en innan jag köper, så man inte slänger pengarna i sjön liksom.

    Apropå shopping (skit att du inte hittade något lappis, när nu maken var så generös!), så har jag ett stort uppdämt behov, men innan jag är i form blir det inget. Funderar på att börjar spara pengar till en rejäl shoppingtur, känns som en bra morot för att bli av med fladdret om inte annat.

    Sen har jag återigen missat en hel massa och glömt allt jag skulle kommentera...
    Och det beror nog på det muggles var inne på, det ÄR stor skillnad mellan att ha ett och två barn, helt klart. Oavsett vad cicci säger.

  • kängu

    Jippie Kokosen! Åååh jag är så glad att ni hittat ngt som funkar!!!
    Åh va skönt för lillebror att han slipper ha ont i magen mer
    Ligga själv kommer att ordna sig, om inte förr så när han blir lite större.

  • Lapinette

    Kokisen - vad skönt att han mår bättre. Har flera kompisar som slutade med mjölkprodukter när deras bebisar mådde dåligt i magen.

    Ytterligare en ny shoppingtur och det enda vi kom hem med var klister och mat! Denna gång har vi varit ute och letat vardagsrumsbord IGEN! Snart tror jag vi köper ett bara för att slippa fortsätta leta. Det är alltid något som inte stämmer ...

    Sen trodde vi att vi skulle kolla efter kakel men det verkar som kakelaffärer har stängt på söndagar (vi passerade två stora affärer och båda var stängda) så det får vi göra en annan helg.

    Nåja, dagen i-landsproblem. Skit vilket grått, regnigt och uschligt väder. Vi funderade på att springa men det blir istället te och muffins i soffan. Jag har sett tant men den har inte dragit igång så där på riktigt än. Helt otroligt vad punktlig hon varit de senaste månaderna, exakt 28 dagar.

  • Hattis

    Ore - kasta papper is verkligen the shit! Jag känner mig upplyft när jag rensat och kastat, antagligen för att jag gör det alldeles för sällan. Undrar hur många kassar och lådor i förrådet som består av sopor i form av papper jag aldrig kommer att läsa...

    Koko - vad häftigt att komma på något som fungerar!

    Lappis - låter som en spännande middag hos dig och maken - klister och mat

    Muggles - var och kollade för någon någon månad sedan efter att ha blött ngra veckor och då var "allt" kvar så det blev skrap omgående. Den lilla "operationen" gick bra sa de och det skulle inte behövas ngt återbesök. Nu är det så ytterst ytterst lite blod men det kändes ändå bra att det blev MINUS i morse. Men har det inte slutat helt om ngn vecka så ringer jag nog DS ändå. Har också fått höra att detta är sååå vanligt, men jag har nog inte hört talas om det öht förrän i år när en bekants bekant fick det.

    Mer ego - näst rensning är städning ngt som får mig att känna mig tillfreds efteråt. Nu har det blivit ordning och reda i ett stökigt "skräprum" efter att hyllor införskaffats på det stora möbelvaruhuset. Mungiporna glider upp bara jag går förbi! Nu time för middag utan vin men med kaffe! Märker att jag blir alltmer koffeinberoende allteftersom mörkret sänker sig. Att jag har sovit en timma längre inatt märker jag inte alls.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor