• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Telemarkgrrl

    Åh, nu när vi pratar om blåbärsglöggen blir jag ju jättesugen på att prova den men jag lämnade den på jobbet för att jag skulle gå och träna och orkade inte bära på den. Pfffffff.

  • Lapinette

    Min har också stått på jobbet i någon dag men nu är den hemma ... men som sagt jag inväntar juletider.

    Nu har maken avslutat sitt jäkla samtal och sprungit på toa . Intresseklubben antecknar.

  • Lapinette

    Ore - trodde det var en vinterbild, typ snö och blå himmel.

  • nennesjuttioåtta

    hej! Sällar mig till er andra äggknipare.
    Stirrar precis på två flaskor brlåbärsglögg men håller nog med Lappis, det ska drickas i december (säger hon som redan tömt en petflaska julmust i helgen).

    Lapinette
    Vadå pennan Pär, jag fattar inte. Är penisen som en penna eller användaren? Kommer det inget bläck eller är den inte vässad?

    Ore
    Oooh är inte lofoten det vackraste du någonsin sett, va? VA?

    Hej Vickan, det var fanimej inte igår!

    Muggles,
    din stackare! Skål och Salut!
    Vi höll på att bli kvar på Frankfurts flp (eller var det München, eller kanske...??) för vi satte oss på en buss till terminalen men det visade sig att vi svenskar (ja, jag och Pär alltså) hade en taxi som stod bredvid och väntade på oss... PANIK! Men vi hann av.

  • Ore

    Skidbilder på mig är inte så snygga... Vet inte om man vågar erkänna det, bland ett gäng som verkar vara som födda i backen att döma av en del bilder, men utförsskidåkning är jag dålig på. Även om man åker på "platten" (jag har en tjejvasa på meritlistan) så avskyr jag utförsbackar, jag har en tendens att vurpa och min kiropraktor har ägnat många timmar åt att lösa upp spänningar orsakade av vurpor (i skidbacken och på cykel).

    Fast maken är rätt haj på det där med skidor, så det kanske blir mera sånt så småningom. Men inte förrän jag har ett par ruskigt bra skidor, och en personlig instruktör som faktiskt lär mig att svänga... Efter ett tag går det litet väl fort för mig, och då övergår jag till störtlopp och blir därmed en livsfara för mig och övriga som har oturen att befinna sig i vägen för mig...

  • viktualia

    Nenne - näpp! jag har varit frånvarande sedan förra onsdagen... en udda semesterresa och en klämkäck tjänsteresa kom i vägen...

    *KRAM* på dig!

  • Ore

    Jo, Lofoten är helt fantastiskt!!! Gillar även landskapet kring Stavanger. I princip hela Norge är otroligt vackert...

  • Lapinette

    Ore - var det inte du som skulle till Kina... eller blandar jag ihop det?

  • nennesjuttioåtta

    Ore
    har också åkt tjejvasan men min styrka är just utförslöporna (jasså det var du som låg före och bromsade ) och hopplöst dålig teknik på platten. Men kul var det...

    Det gäller att inte fega ur för då får man bakvikt och då går det ännu fortare och så får man ännu mer bakvikt och så går det ÄNNU fortare och sen kan det gå hur illa som helst. Gäller utförs som slättförs. Bakvikt is big no, no. (Lektion 1 i Nennes skidskola)

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!