• Viiala

    örebroare var är ni

    ja ha känner mig ensam örebroare här som ska gifta mig.
    kanske sant som alla säger här är alla tråkiga å griniga så ingen vill gifta sig hihi

    nån från örebro måsste det ju finnas inte bara jag :)

  • Svar på tråden örebroare var är ni
  • Viiala
    Pippuri skrev 2008-10-12 16:46:51 följande:
    Här är en till örebroare, planerar bröllop våren/sommaren 2009!Är på jakt efter lokal men är inte helt säker på vad vi ska lägga oss på för budget.Tar gärna emot tips om fina lokaler där man själv kan ta in catering och dryck!!
    jag hade jette svårt att hitta lokal så det blev bara en liten liten lokal men vi ska ju göra mat och sånt själva
  • panthera

    Pippuri: Har inga tips om lokaler, vi ska festen i mina föräldrars trädgård så vi kommer hyra tält och ställa upp.

    Var och när har ni tänkt gifta er??

  • Pippuri

    Vi har besökt Karlslund och det är ett alternativ, om än ganska dyrt. Dock väldigt fint och det känns oerhört professionellt.

    Har även fått nys om ett ställe som man kan hyra privat vid hjälmaren, ska kollas upp denna veckan. Vore jättebra med nåt där man kan ta med egen catering och dryck. Siktar på bröllop i slutet av maj. Kyrkorna är redan rätt uppbokade, men Mosjö är ett alternativ.

    Ni andra?

  • Pippuri

    Jag kikade förresten in till brudspecialisten häromdagen. Tyckte tjejen avr jättetrevlig och hon visade upp flera klänningar utan att jag direkt behövde be henne om det.

    Hon sa att man inte måste boka tid om man ska prova etc, men att det kunde vara lite bra om man kommer på lördagar då det oftast är rätt fullt.

    Viiala - varför ingen kyrka? vill ni inte eller var det fullbokat?

  • Viiala

    vi har vellat gicft oss ett tag men inte kommit på ett bra datum occh hellt plötsligt kom han på 10 januari då blev det lite stressigt å inte hinner spara så mycket pengar så vi tänkte borligt och hämligt ska jag gifta mig i kyrkan så är det vit kkläning massa gäster å sånt men då tog vi allt tvärtimott

  • Flisa80

    Jag har varit på både brudspecialisten och white night flera gånger. Har fått suverän hjälp på brudspecialisten båda gångerna, speciellt av den äldre kvinnan men även av den yngre (henne dotter?). På white night var hon som hjälpte oss mest stressad över att det skulle komma en brud och klä om, fast hon dök aldrig upp under den tiden vi var där, trots att vi var där en timme. Dessutom tyckte hon att en klänning satt perfekt på mig, trots att den satt korvigt på höften eftersom den var för trång och jag inte fick ner den ordentligt. Kändes sådär, mest som om hon ville bli av med klänningen. Min m2b fick inte heller något vidare bemötande där... Sen finns ju Zari atelje i Degerfors om ni vill ta en tur... :)

  • Viiala

    jag ska nog in å kolla på fest klänning nån fag inte brudklänning dom har ju både och eller ball klänning i deras ord

  • BERGSTEN

    Ja har läst lite runt i olika Örebro trådar,
    och många tycker väldigt olika.
    Men nu bestämde ja mig för att säga vad ja tycker.

    När det gäller handskar och vita kläder
    är en väldigt bra ide då ja som person vill
    ha en antingen färgad eller Vit, helst ren klänning,
    när ja ska prova klänningen.
    Därför så tycker ja att handskar i bröllopsbutik
    och finnare kläddes butik är ett måste.
    Jag har köpte min balklänning tidigare på white night och de har varit väldigt trevliga och duktiga?..
    Nu när ja har börjat kika efter brudklänningar så kommer ja i första hand välja white night igen.

    /Bergsten

  • lillaj

    Jag tror att det allra bästa är att själv skapa sig en egen uppfattning om servicen. Jag och min man letade halva sverige runt efter klänning och tycker att Brudspecialisten är jättebra men man ska undvika att gå dit en lördag, går man dit en vardag får man all uppmärksamhet och hur mycket service som helst! Jag provade också flera klänningar på White Night och tycker det är jättefint ställe med enorm service, man får verkligen känna sig lite "extra" och det där med dem vita handskarna är ju rätt vanligt på många klänningsbutiker. Att jag till slut köpte min klänning i Degerfors var nog en slump, hittade klänningen med stort K och då slog jag till Där var vi först en gång, tyckte det var urkass service men när vi gav stället ett nytt förrsök var det superbra service!


    Tvåbliren skrev 2008-10-10 14:47:27 följande:
    Roligt att du tycker så...vi ska gifta oss 090620...och när jag har frågat runt att alla sagt att Brudspecialisten är jätte otrevliga och inte alls service inriktade....den äldre kvinnan är ok. och de har rekomenderat white night...och jag vill VERLIGEN poängtera att det är vad folk har sagt till mig.jag var faktiskt inne på white night för några veckor sedan och jag tycker att de var helt underbara och duktiga.Hon frågade vad jag hade tänkt mig och vi pratade en stund...sen plockade hon fram 3 klänningar och den första var som en dröm...så tack vare dem hittade jag min drömklänning på första besöket. så jag vill ge dem plus.men man får väl testa båda innan man kan avgöra vilken som är bäst.lycka till i klänningdjungeln
Svar på tråden örebroare var är ni