• Bride2be2016

    Vill bara av Ovboka bröllopet å

    Åh.. Jag är både ledsen arg och frustrerad.

    Ska gifta mig til sommaren och har alltid drömt om mitt bröllop.

    Gäster är bjudna, kläder är köpta..

    Men det är sä mkt strul!! Gäster lägger sig i om vem vi ska bjuda, gäster vill komma i andra kläder än dresscode vi har satt (kostym), min klänning blev felbeställd, hittar ingen frisör i byn som har tid för mig den dagen.. Nää det är så mkt strul!

    I tillägg har jag kronisk huvudvärk och får migränanfall 5-6 gånger om dagen och dethär tar så mycket energi. Vi bor i ett annat land så mannen min hjälper mig inte med planeringen pg a missförstånd i språken och allt Precis allt går på mig.. Jag orkar inte.

    Nu har ju gästerna bokat in dethär och bokat hotell men jag har ingen lust mer. Det är för mkt hela tiden! Nu vill kag bara resa utomlands med barnen och gifta mig eller nått, eller skita i det helt och hållet en god stund!! Åhh det har förstört så mycket.. Och mitt huvud klarar inte stress alls..

  • Svar på tråden Vill bara av Ovboka bröllopet å
  • Anna 2016

    Ush det låter inget kul att känna så :(
    Lite stressigt blir det nog för de flesta men det ska ju vara övervägande kul.
    Till de som lägger sig i tycker jag bara att ni ska säga. Det är vårt bröllop och så här vi har valt at ha det. Och så får de bara anpassa sig efter det.

    Jag vet inte vad ni har för budget men det låter nästan som om du skulle anlita någon kordinator/bröllopsfixare. Det är inte kul att må dålig så det kanske är värt de extra pengarna eller så kanske det går att skära på något annat?

  • ejst

    Förstår hur du känner! Ska också gifta mig i sommar och den evighetslånga checklistan inför bröllopet tar aldrig slut känns det som. Så himla många beslut som ska tas som jag inte orkar med. Har haft stresspåslag sen i somras av allt som ska fixas och det lär väl inte ta slut förrän dagen efter vigseln. Hör väl till saken att jag inte har någon nära vän som har gift sig som jag bara kan fråga "Hur gjorde du?". Det hade ju förenklat. Känns som att jag skulle behöva ta ledigt en månad för att kunna fokusera på allt som ska klaras av, men det går ju inte.

    Har också fått synpunkter på varför vi inte bjuder in andra gäster, ffa fler släktingar. Visst tänker jag, de kan ju få komma på vigseln, men jag vill inte festa med mina släktingar på kvällen. Men en sån inbjudan får man tydligen inte göra enligt min sambo. Jag umgås inte ofta med mina släktingar (och knappt min familj heller), så om de vill fira oss får de gärna komma på en separat lunch/middag nångång.
    Tänker också skippa brudtärnor eftersom jag inte har några jättebästisar och jag tycker inte mina tjejvänner platsar att stå där som brudtärnor.

    Men en bröllopsfixare har vi inte heller budget för. Allt som har ordet "bröllop" intill sig betyder ju nu-betalar-du-jättemycket-för-något-som-i-vanliga-fall-inte-är-dyrt.

  • Bride2be2016

    Egentligen är dethäe Min grej. Jag älskar att planera (eller rättare sagt att ha planer), ordning och reda, checklistor är mitt liv. Men det har varit så mkt som inte gått som det skulle, tjafs hit och dit, folk som lägger sig i, och jag längtar inte till bröllopet med, utan till när bröllopet är fördigt. Jag får inte mkt hjälp.

    Har anlitat en herrgård som ska stå för middag, servering, och dekoration av bord så de behöver jag inte tänka på. Men när inget annat går som det ska och jag inte får hjälp med nått från någon annan så blir jag trött.. Känner bara att jag ViLL INTE dethär mer, orkar inte.. Vill bara gifta mig på en strand långt bort från alla någon annan gång.

    Även om allt tillslut löser sig så har dethär blivit så uttjatat och tjafsigt så jag ser inte fram emot bröllopet mer. Nä grinkärring är jag nu!

    Jag valde at bjuda 8 pers ingen av oss önskade skulle komma för att skapa lite "familjefred" och slippa mer tjafs.

  • Älskamgmest

    Bröllopsdagen är en av många kommande dagar i livet då det ska klaffa med planering, men kom ihåg, det stora är Kärleken som ska bli det bästa och gemensamma mellan er två.

    Att anlita en som planerar behöver inte bli dyrt. Det handlar om vad ni som par och människor prioriterar i samband med bröllopet.

    Ett av de viktigare råden jag ska ge er är

    Låt samvetet fara och flyga!

    Detta är er kärleksdag i livet.

    Vad vill ni?

    Hur vill ni ha det på bröllopsdagen?

    Vem ska vara med er på denna speciella dag?

    När och var ska bröllopet äga rum?

    Sätt er ner och ta fram tre svarsalternativ på varje fråga. Diskutera runt dessa och enas sen om ett alternativ.

    Ni väljer med hjärta och känsla. Det är absolut det viktigaste. Den här dagen behöver inte nåt förnuft ta platsen för de rätta känslorna.

    Lycka till

    Lena Bottner bröllopsfixare med planering som kompetens

Svar på tråden Vill bara av Ovboka bröllopet å