Hur får man grillat att kännas lyxigt??
Vi ska gifta oss nästa Juli och funderar på att ändra om i planeringen. Vi hade tänkt bygdegårds fest med en fint inredd lokal och kallskuret buffe med efterrätt osv. Men var på ett bröllop nu i helgen som var väldigt väldigt simpelt. Hade bara kostat 1300 kr. De fick oss att tänka om lite för den festen var riktigt skoj, så vi kände att de behöver inte vara så påkostat.
Så nu har vi tänkt att låna ett partytält av min släkt där alla gäster går in ( ca 60 personer), och ha ett litet tält bredvid där maten ska stå uppdukad. Sedan ska vi ha tre grillar där inhyrd personal får stå och grilla kött, majs, paprika, korvar mm. Sedan ska det serveras bara potatissallad, pastasallad och grönsallad till (självklart lite bröd med). Ingen efterrätt utan bara tårtan efteråt. Sedan på kvällen blir de att öppna fönstren (då festen blir i våran trädgård) och maxa spotify .
Hur får man detta att ändå kännas lite lyxigt? Vill inte att det ska kännas som en "vanlig" fest utan att det ska vara en liten "guldkant" på det hela som gör dagen speciell.
Tacksam för svar och tips !
TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-08-14 15:46
Och hur man får maten att rulla på fint utan att det blir en massa väntan. Hur man ska planera maten. Vi ska ta kort efter kyrkan. Under tiden vi gör det åker gästerna till festplatsen och får lite snittar och bubbel. Kan man dra igång grillen redan då, men de är ju så de håller sig varmt?? Tacksam för alla tips, stora som små :)