• Äldre 21 Apr 16:20
    7237 visningar
    7 svar
    7
    7237

    Nyfiken på Mn8, någon som testat?

    Som frågan här uppe lyder.

    Är det någon som testat denna "lilla" magnet mot PMS-besvär? Som menssmärta, ömma bröst, svullnad osv. 

     http://www.bodystore.com/3/sv/artiklar/mn8?gclid=CKDg4LmQxq8CFedZmAod4DG6ag


    Har en tjej på jobb som testat den & nu efter 2 månader tycker hon att hon blöder betydligt mindre & får inte lika ont som hon brukar. Jag är dock skeptisk till att det verkligen fungerar men vill såå gärna att det stämmer! 

    Hade varit kul att höra andra erfarenheter kring denna magiska lilla knapp Flört 

  • Svar på tråden Nyfiken på Mn8, någon som testat?
  • Äldre 22 Apr 09:55
    #1

    Läste på någon sida att det finns såna magneter på Clas Ohlsson, bara magneterna utan det fina glittriga höljet för 60kr /st. Kanske värt att testa när de inte kostar 500 kr... 

    Ingen alls som testat?  

  • Millan­77
    Äldre 26 Apr 19:06
    #2

    Kan ju vara nåt för mig;)


    Kan ju alltid be gubben bidra, han vill ju säkert bli av med mina PMS besvär;)

  • Äldre 26 Apr 22:11
    #3

    Haha eller hur Glad Jag håller just nu på & använder en magnet från Clas Ohlsson istället. Får se nästa månad om det fungerat!!! Hoppas hoppas hoppas Skrattande

  • Bettie­Page79
    Äldre 18 Feb 09:15
    #4

    Nikkita skrev 2012-04-26 22:11:03 följande:Haha eller hur  Jag håller just nu på & använder en magnet från Clas Ohlsson istället. Får se nästa månad om det fungerat!!! Hoppas hoppas hoppas Hej Nikkita, hur gick det?

  • Äldre 18 Feb 11:38
    #5

    Min mensturation blev oregelbunden, hade fortfarande extremt ont & längre (fick blödningar i ca: 13 dagar istället för 8). Jag slutade med den efter ca: 2 mån, kanske bara blir så i början men jag vågade inte chansa.


    Nu går jag på akupunktur istället & det fungerar toppen för mig! Har blödningar i 7 dagar, varav endast 2 är rikliga. Har bara ont 1 dag istället för 4 :)

  • Äldre 23 Feb 15:56
    #6

    Det finns väl egentligen bara en riktigt effektiv "metod" mot rikliga blödningar och smärta och det är hysterektomi. Det är naturligtvis inget alternativ om man vill ha barn/fler barn, men är man klar med barnafödandet ä det toppen! Genomgick en hysterektomi för snart 7 år sedan och har inte blött en droppe sedan dess, underbart! Glad Och man kommer inte i klimakteriet direkt, som vissa tror, inte om man får behålla äggledare och äggstockar och det får man om läkarna inte ser något fel på dem. Man brukar också få behålla livmodertappen.


    Även helgon har ett förflutet & även syndare har en framtid.
  • Äldre 23 Feb 16:04
    #7

    Tycker det är riktigt lurendrejeri att ta 500 spänn för en magnet! Oavsett om magnetterapi fungerar eller inte är det sjukt att de tar så mycket betalt! Det finns absolut ingen skillnad på en magnet i ett glitterskal och en magnet från Claes Ohlson. Tyvärr tror jag personligen inte att någon av dem fungerar rent biologiskt, men placeboeffekten är ju en bevisad jätteeffektiv smärtlindrare...

Svar på tråden Nyfiken på Mn8, någon som testat?