ni som har buffé
hur gör ni med alkoholen, boxar eller karaffer undrar även om ni gör bordplacering i vilket fall...
hur gör ni med alkoholen, boxar eller karaffer undrar även om ni gör bordplacering i vilket fall...
Vi kommer att ha bordsplacering, känns som att det blir rörigt om 60 personer ska placera sig fritt.
Vi kommer att ha vin i boxar som man får hämta, annars skulle det ju behöva stå en karaff vitt vin, en karaff rött vin + några flaskor öl på varje bord, blir väldigt mycket.
Vatten i karaffer kommer dock att stå framme på borden.
Vi kommer att ha ett bord där vinboxar, öl, läsk och "flaskvatten" står. Sen kommer vi även att ha vattenkaraffer med kranvatten utplacerade på borden.
Vi kör bordsplacering och dukar fram allt utom tallrikar. Dessa får gästerna hämta själva i anslutning till buffén.
Hej!
Vi kommer ha vinet i karaffer och öl har vi i 5L tunnor.
Tror inte att vi kommer ha bordplacering för vi kommer ha ställa borden lite annorlunda. På de vistet vi kommer ha borden kommer typ alla att vara lika "nära" oss.
Vi kommer att ha en "avdelning" i vårt partytält där vinflaskor, öl och akloholfritt står uppradat eller ligger på is i stora zinkbaljor/tunnor.
Vanligt vatten kommer att finnas i karaffer på borden, och detta får gästerna själva fylla på vid behov. vi ser vår fest som en enkel, trevlig familjemiddag där vi lagt lite extra krut på mat, dukning och färgtema, haha...
då kör vi också med bords placering,lite som ni säger ,kan lätt blu rörigt anars
Vi kommer ha bordsplacering. Vi har köpt vin i flaskor till middagen, för att det känns lite tjusigare än box och för att slippa hälla upp i karaffer. En medelväg alltså. :) För att det inte ska bli så mycket burkar och flaskor överallt så har vi tänkt ställa ett par flaskor vin i mitten på bordet och några ölburkar på ändarna. Påfyllning och övrig dryck får gästerna hämta i baren/på buffébordet.