Menyförslag?
Hej!
Har någon några bra menyförslag?
Vi funderar på pannacotta till efterrätt, har någon ätit det på något bröllop? Funkade det bra?
Vad borde man satsa på för kött... Det var inte så enkelt att bestämma sig.
Hej!
Har någon några bra menyförslag?
Vi funderar på pannacotta till efterrätt, har någon ätit det på något bröllop? Funkade det bra?
Vad borde man satsa på för kött... Det var inte så enkelt att bestämma sig.
Jag kommer att ha chokladpanna cotta. jag är själv inte så förtjust i vaniljpanna cotta. Kolla min efterrätt här. Säg till om du vill ha receptet.så kan jag maila. Jag har provbakat några gånger. Fördelen med panna cotta är ju att man kan göra den dagen innan. http://carinpeter.blogspot.com/search/label/Br%C3%B6llopsmaten
Vi kommer att ha varmrättsbuffé med dubbelmarinerad oxfilé och inkokt lax till huvudrätt.
Vi kommer att ha:
Norrländsk sushi
(Kallrökt lax med pepparroscreme (philadelphiaost, creme fraiche), rullad i svarta och vita sesamfrön, hackade tomater med hallonvinegrätt och inlagd gurka med ingefära).
Lammytterfilé med gratinerad bakpotatis med bacon och västerbottenost, rödvinssås och rårörda lingon med cognac.
Citron och limemousse med kardemummakryddadrabarberkompott och havreflarn.
Vår meny:
Klassisk Toast Skagen toppad med rom
Baconlindad Oxfilé med en madierasås, rödlöksmarmelad och råstektpotatis
Hallonsorbet
Vår meny:
- Carpaccio på biff
- Grillad kalv
- Chokladbakelse
Andra roliga efterrätter:
- Caipirinhapaj
- Hallonparfait
- Kanelglass med champagnesorbet