• Ilse

    Menyförslag?

    Hej!

    Har någon några bra menyförslag?

    Vi funderar på pannacotta till efterrätt, har någon ätit det på något bröllop? Funkade det bra?

    Vad borde man satsa på för kött... Det var inte så enkelt att bestämma sig.

  • Svar på tråden Menyförslag?
  • ClaraH

    Jag kommer att ha chokladpanna cotta. jag är själv inte så förtjust i vaniljpanna cotta. Kolla min efterrätt här. Säg till om du vill ha receptet.så kan jag maila. Jag har provbakat några gånger. Fördelen med panna cotta är ju att man kan göra den dagen innan.  http://carinpeter.blogspot.com/search/label/Br%C3%B6llopsmaten

    Vi kommer att ha varmrättsbuffé med dubbelmarinerad oxfilé och inkokt lax till huvudrätt.


  • dreams come true

    Vi kommer att ha:


    Norrländsk sushi
    (Kallrökt lax med pepparroscreme (philadelphiaost, creme fraiche), rullad i svarta och vita sesamfrön, hackade tomater med hallonvinegrätt och inlagd gurka med ingefära).

    Lammytterfilé med gratinerad bakpotatis med bacon och västerbottenost, rödvinssås och rårörda lingon med cognac.

    Citron och limemousse med kardemummakryddadrabarberkompott och havreflarn.

  • Margris

    Vår meny:

    Klassisk Toast Skagen toppad med rom
    Baconlindad Oxfilé med en madierasås, rödlöksmarmelad och råstektpotatis
    Hallonsorbet 

  • MrsT2011

    Vår meny:
    - Carpaccio på biff
    - Grillad kalv
    - Chokladbakelse

    Andra roliga efterrätter:
    - Caipirinhapaj
    - Hallonparfait
    - Kanelglass med champagnesorbet

Svar på tråden Menyförslag?