• Carrol­arv
    Äldre 17 Jan 12:31
    9796 visningar
    4 svar
    4
    9796

    Erfarenheter från Bommersvik?

    Hej,

    Vi kommer förmodligen boka Bommersvik i Nykvarn till vårt bröllop i sommar. Jag undrar om Socialdemokraterna sitter i väggarna där fortfarande, eller om man inte kommer tänka på det vid ett bröllop? Är det någon som har varit där på fest eller konferens? Övrig input är givetvis också välkommen, exempelvis om kyrka eller annat boende i närheten!
    Evigt tacksam svar!


    Bröllop sommar 2011
  • Svar på tråden Erfarenheter från Bommersvik?
  • Angeli­ca921
    Äldre 28 Jun 02:38
    #1

    Jag såg att du inte fått några svar ännu. Socialdemokraterna, SSU och Lo har jag för mig är de som äger Bommersvik. Eftersom jag själv är gammal SSU:are har jag en massa såna minnen därifrån, men olika husen där är ju olika. I den "stora" delen av Bommersvik där det brukar hållas konferens och matsalen och hotellrummet och sånt tycker jag är som vilken konferensanläggning som helst.

    Och naturen är ju hur vacker som helst där ute! Jag sitter själv och kollar runt lite på lokaler inför framtiden även om vi inte riktigt sagt datum eller bestämt någonting. Jag inspirerar mig mest eftersom jag älskar bröllop :)

    Du får gärna uppdatera hur det går, är ni fortfarande inne på Bommers eller har ni hittat  nåt annat? Glad

  • Angeli­ca921
    Äldre 28 Jun 02:42
    #2

    Jag har alltså varit där många, många gånger. Jag har firat nyår där med min pappa och hans kollegor inom partiet, jag har varit på olika sommarläger och jag har varit på SSU-kurser. Men jag tycker att det skulle vara jättefint att ha ett bröllop där! Det är väldigt bra skick allt, och naturen är väl det bästa. Och eftersom det ligger lite avskiljt får man vara ifred på ett annat sätt också en en festvåning inne i stan.

    Fast för mig vore det ju lite extra speciellt eftersom jag har så många barndomsminnen därifrån. 

  • Carrol­arv
    Äldre 31 Jul 13:45
    #3

    Tack för era svar! 

    Vi hade tidernas bröllopsfest på Bommersvik, och jag rekommenderar det till ALLA! Vi var 132 pers som sov över och vi hade många gäster från England, och alla utan undantag har varit helt översvallande av beröm för hela upplägget under bröllopsdagen och natten.

    Vi hade ju också idealiskt väder, men även utan det så var det så himla trevligt med mingel utomhus först, sedan middag och dans på logen, följt av efterfest till morgonen i och vid bastun och med nattbad för dem som ville.
     
    Vi tänkte inte alls på det politiska styret så att säga, vilket var skönt. Jag var ju lite orolig för det, men det kändes som vilket konferenshotell som helst utan politiska förtecken. De hade stenkoll på allt och levererade ypperlig service på alla nivåer, absolut i nivå med Stockholm city. 
    Som sagt, jag rekommenderar Bommersvik med varm hand för alla kommande bröllopsfirare!

    Vänliga hälsningar, 
    Caroline

     

  • Äldre 19 Sep 01:41
    #4

    Hej! Får jag fråga hur mycket det kostade ungefär?

    Vi ska gifta oss 2020, och har Bommersvik som första val (eftersom mina föräldrar gifte sig där) och jag är i stort sett uppväxt därute.

    (Var även på badberget min sambo friade?)

    Men budgetet är begränsad, och jag anser att det är lite tidigt att kontakta dem....eller?

Svar på tråden Erfarenheter från Bommersvik?