• mysan33

    barnkläder hjälp!!!!

    hej vet inte om detta är rätt ställe men jag har problem... enligt mig själv stora problem.
    jag letar kläder till mina 4pojkar som är 2,4,7,10. till vårt bröllop i juni. jag vet att jag är tidigt ute men vill ha det mesta klart. saken är den att jag inte hittar några kläder till dom. jag har köpt vita finskjortor åt dom, och ev har jag hittat väst åt dom. men byxor och skor är omöjligt att hitta, och om jag hittar nåt så är det alldeles för dyrt. jag har en budget att skorna får inte kosta mer än 200st och byxorna 200st.
    letat på nätsidor och i affärer, men inte hittat nåt. trodde det skulle vara lätt att hitta nu vid nyår när de flesta säljer lite finare kläder, men icke.
    därför söker jag hjälp att hitta en nätbutik som kan tänkas sälja billigt. inga utländska sidor.
    stort taack på förhand

  • Svar på tråden barnkläder hjälp!!!!
  • mysan33

    puffar lite. är det ingen som vet?? måste barnen vara "finklädda"?

  • Familjen Sköld

    Jag förstår din frustration men barnkläder är svindyrt om det ska vara lite finare.. Min son är 2 år och jag köpte byxor väst och skjorta på Lindex. Det var jättefint, kommer inte ihåg exakta priser men de var hyffsade.. Finskor har jag bara sett på Brandos.se och de var SVIN dyra. Hur många ggr mer har en tvåring dem på sig?


    Däremot var vi inne i en brudbutik och frågade vad det skulle kosta att hyra och då kostade skjorta, väst och byxor 500 kr. Tyckte det var rätt hyffsat. Problemet är väl snarare om de spiller på den vita skjortan.


    Jag tror generellt det är lättare med flickor, finns många fina, billiga klänningar.


    Men du kan även titta på blocket, tradera, ebay och liknande.


    Lycka till!

  • Familjen Sköld

    Ps, det räcker säkert att ha svarta jeans om inte annat och ett par helsvarta gympa skor. Tror inte folk tänker på det så noga och dessutom kan de använda det senare också.

    Kom även på att min faster sydde byxor till min kusin på sitt bröllop. Hon köpte något svart tyg och sen sydde hon dem och strök så de blev väckat (finns mallar på nätet tror jag). Det var jätte fint och han hade resår i midjan men det syntes inte under skjortan.

  • fru AM

    Deichmann (butik bl a på Kungsgatan i Stockholm) har finskor till killar. "Billiga!.

    Zara har ofta fina chinos till exempel och snygga beige chinos tycker jag räcker bra till pojkar till ett sommarbröllop. Chinos och en vit skjorta. Killarna ska ju känna sig bekväma också! Jag har även köpt chinos billigt på JC och Åhléns. 

  • fru AM

    Deichmann och Zara har ju ingen nätförsäljning tyvärr ... Men titta på La Redoute -  
    byxor - till exempel: http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=52330&productId=284991&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

    och så de vita skjortorna du redan köpt.

    kanske en v-ringad tröja över om det blir kallt, till exempel: http://www.laredoute.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=52329&productId=304725&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=
    H&M har fina enfärgade v-ringade stickade bomullströjor också

    Det blir ju urfint om alla killarna har likadan uppsättning kläder på sig!

    Jag ska leta runt lite efter billiga finskor på nätet. Återkommer om jag hittar.

     

  • SaJo1981

    får jag slänga in en förfrågan i tråden?
    våra grabbar kommer att vara 22månader när vi gifter oss i juli, väst och byxor är redan klart (vår ena sons gudmor har sytt, hon syr just nu på min brudklänning...) men skjortor? vart hittar man det? och skor?

  • mysan33

    hejsan tack för alla svar=) att sy upp byxor kan ju vara ett bra alt=) sen det här med skorna, kanske kan ha svarta gympaslkor. att lägga ner ett par tusen på skor de använder en gång känns onödigt. skjortor hittade jag på halens, funderar även på västen där till pojkarna för 149:-
    stort tack för hjälpen

  • Salat

    Jag har hittat jättefina kläder till mina pojkar 4 och 14 på Name it & Kapahl. MEN jag passade på i december för det är då det finns itr. för finkläder innan jul & nyttår! Byxorna kostade ca 200. Kolla om dom har kvar något!

  • blomman851

    Jag funderar på att piffa till vår son lite extra på vårt bröllop. Min make och min son kommer att ha matchande kravatter. Jag har hittat sådana för en billig penning hos Diademas webbutik.

  • mysan33

    hejsan vet ni vad, jag svängde in på hennes bara för att kolla, och hittade skitfina byxor till alla 4 för 100:- styck. snacka om fynd=) tidigare har jag ionte hittat nånting. är lättad nu. fast även hittat fint byxtyg, det hade varit mitt abndra val. tack för hjälpen alla=)

Svar på tråden barnkläder hjälp!!!!