• Thailand2011

    Vad kostar er bröllopsresa??

    Hur mycket pengar lägger ni på bröllopsresan egentligen?
    Vi bokade först en resa, 2 veckor Khao Lak, 1 vecka Ao Nang och 1 vecka Kata. 2 vuxna och ett spädbarn 28000kr med Fritidsresor.

    Det var inte alls tänkt som en bröllopsresa, men nu blir det så eftersom vi plötsligt bestämt oss för att vi gifter oss i Khao Lak =)

  • Svar på tråden Vad kostar er bröllopsresa??
  • Emblas Mamma

    Vi tänkte resa till Tri Trang Beach i Thailand,
    bo på det finaste hotellet med bamseklubben till vår dotter:) då 3,5 år! Fatta skönt att ni reser med en liten - det är enormt mycket dyrare när barnet fyllt två! hu!
    Kostnad = lite över 46.000 med Ica-rabatt för två veckor!
    Och då är alla tillval och försäkringar gjorda annars skulle det bara kosta lite över 40.000.
    Hatar försäkringar och sånt, tillkommer alltid en massa ;)

    Detta är också med fritidsresor :)


  • förlovadflicka

    Vi har inte bokat än men vi ska bara betala flygbiljetterna till kreta och maten där nere (två veckor) blivande svärfar och svåger äger ett hus de hyr ut där nere som vi får låna med pool och nära stranden :D Så inte så mycket :)

  • Zia 20090618

    Herregud vår bröllopsresa kommer gå på typ 70 000 räknar vi med.. Förmodligen den dyraste resan vi gör för bara oss två. Till usa ska vi i 3 veckor. När man väl är där vill vi se och uppleva så mycket vi kan. Vi Ska resa runt och besöka många städer och även till Kanada ett par dagar.. så det drar iväg..


  • SnartFruSir

    Vi ska på två resor. Först åker vi till New York i 5 dagar, två dagar efter vigseln. där ska vi bara shoppa lite och ta det runt. Själva den resan kommer kosta ca 18 000 för oss båda, men sedan tillkommer allt som mat och shopping.

    Själva honeymoonen bär av till Mexiko där vi tänkte stanna i 2 veckor. 5*-hotell med all inclusive och uppgraderat boende och flyg kommer kosta mellan 55-60 000 kr. What can I say, man lever bara en gång :) Det som tillkommer i Mexiko är kostnader för utflykter, för det är mest det vi vill göra där.

  • 1700tal

    Det kommer kosta så mkt som våra gäster bidrar med i bröllopsgåva så det återstår att se med andra ord! Förmodligen bilar vi neråt europa mot provance och florens, det är vi sugna på. Alternativt till storbritannien. Men eftersom vi inte kommer åka på semester under sommaren (bröllop i aug) vill vi nog ha sol och värme. I kombination med upplevelser förstås. Det blir ett äventyr, ingenting bokat och vi åker till vinden tar oss! Och dit budgeten tar oss...

    Fast vi hinner säkert ändra planerna 100 ggr tills dess...

  • Emblas Mamma

    Visst händer det bara en gång och därför ska vi med kosta på oss lite:)
    Och som 1700-tal säger så ska vi med önska oss pengar till resan:) Dock har vi redan pengarna så det spelar egentligen kvitta, men mannen och jag tänkte också bygga ett nytt och stort hus om ett par år framöver och DET kommer ju kosta en hel del även om mannen kan bygga ihop det mesta själv ;) Därför kör vi på en lite mer medelresa som ändå kommer vara den dyraste och bästa resa vi varit på:)
    Man har ju lite annat i livet man vill också:)


  • ahj

    Våran resa hamnar nog på ca 35000:- för 3 personer.
    Vi ska till Thailand i tre veckor. Har bokat flyg, hotell och transfer separat.

    Men sen tillkommer ju allt annat som vi ska ha där också! Tex bröllopet
    Sen ska vi åka på lite utflykter, äta mat och lite shopping. Så det blir nog en del.

  • Midvinterflicka

    Vi åker till Österrike 11 dagar. Bor på lyxigt hotell med femrätters middagar. 24 000 för oss båda.

  • Emblas Mamma
    Midvinterflicka skrev 2011-01-05 15:33:04 följande:
    Vi åker till Österrike 11 dagar. Bor på lyxigt hotell med femrätters middagar. 24 000 för oss båda.
    wow! får jag bara fråga vad en 5-rätters middag innebär? Det har jag aldrig hört om, men det låter väldigt fint! :)
    Har man lång tid på sig att äta då och är det i mindre portioner så man får plats med allt? Och är det t.ex två huvudrätter eller vad ingår? :)
  • sofi 88

    Jag har varit inne på tåg-båtluff i italien eller grekland men m2b är mindre sugen på det. Han tycker det är resan och inte bröllopet som ska kosta men vi får väl se vem som vinner diskussionen, brukar bli jag Glad Haha, men ca 20-25 000 kan vi nog tänka oss att lägga. Vi var på resa till NY, två veckor, i somras när vi förlovade oss och den gick på ca 50 000 kr för oss båda (inkl mat och shopping...) så det känns som att vi gjort vår "dyra" resa redan. Sparar heller till ett hus sen...

  • turbovampyria

    Vi åker till Grekland och bor på ett 4stjärnigt hotell med all inclusive. Det kostade 24200kr för oss två och våra två barn.

  • Nordsson

    Vår resa går till Dubai och vi betalar en 30 000. Vi kommer bo 4 nätter vid stranden och 3 inne i stan för att kunna få med lite shopping.


    Vi önskar oss även resepengar så hoppas kunna ta en längre resa på en 2-3 veckor till USA i sommar.

  • Etheleglin

    Vi bor först två nätter (bröllopsnatten och en extra lat-dag) på hotell i Sverige. 5000:-
    Sedan flyger vi till Frankrike för fem nätter på lyxhotell. Flygbiljetter 4000:- och hotell 14000:- Därtill kommer även middagar och nöjen säkert hamna på minst en 7000-9000:- till.

    Totalt 30000-32000:- helt enkelt.

    Vi kan inte vara borta längre, gifter oss i april. Men det kändes viktigt med en bröllopsresa direkt i anslutning till bröllopet.

  • Lebendig

    Vi siktar på Maldiverna 2 veckor med all inclusive. Hur dyrt det blir beror på vilket boende vi vill ha. Men runt 70 000

Svar på tråden Vad kostar er bröllopsresa??