• bruden 82

    klänningen sitter inte bra på EN av fem tärnor...

    Har hittar superfina klänningar 5 likadana till mina 3 tärnor och min killes 2 tyärnor.  Jag var precis påväg att boka upp  dessa.. MEN Problemet är att ena tärnorna inte kan ha den, hon säger att den inte sitter bra osv..

    Nu när jag hade typ bestämt mig... jättetråkigt.. 

    Det kanske funkar om mina tre tärnor har denna klänning och hans tärnor en anna slags klänning? Det verkar vara enda räddningen.... :(

  • Svar på tråden klänningen sitter inte bra på EN av fem tärnor...
  • aikidoaasa

    Men varför ska de alla ha likadana klänningar? Det viktigaste anser jag vara färgen... inte modellen. Men jag kanske har blivit lite för färgad efter att ha sett filmen 27 dresses...


    Mina tärnor fick välja vilken model som de ville, bara färgerna var någon av de två som vi hade i vårt tema. Nu blev det ändå så att de valde samma model och färg ändå. Men det känns ändå bra att de har något att säga till om, det är ändå de som skall bära dem en hel dag.


    Men annars tycker jag att det låter bra att ändå skilja på ditt följe och brudgummens med olika sätt så att inte gäster tror att du har fem tärnor och han ingen...


    Lycka till! Det blir en underbar dag oavsett hur ni väljer att göra det.

  • HåKa

     


    aikidoaasa skrev 2010-07-23 16:43:24 följande:
    Men varför ska de alla ha likadana klänningar? Det viktigaste anser jag vara färgen... inte modellen. Men jag kanske har blivit lite för färgad efter att ha sett filmen 27 dresses... Mina tärnor fick välja vilken model som de ville, bara färgerna var någon av de två som vi hade i vårt tema. Nu blev det ändå så att de valde samma model och färg ändå. Men det känns ändå bra att de har något att säga till om, det är ändå de som skall bära dem en hel dag. Men annars tycker jag att det låter bra att ändå skilja på ditt följe och brudgummens med olika sätt så att inte gäster tror att du har fem tärnor och han ingen... Lycka till! Det blir en underbar dag oavsett hur ni väljer att göra det.

    Jag håller med fullständigt. Tycker själv att det är finare att tärnorna inte har likadana klänningar. Det är ju fullt omöjligt att hitta en modell som passar alla (om de inte är stöpta i samma form vill säga ).

    Självklart ska du ha sista ordet, du måste ju tycka att klänningarna är fina då det ju är ert bröllop och inte deras. Sedan måste man ju förstå tärnan som vill ha en klänning som sitter bra. Hon kommer ju att förevigas på bild denna dag hon också samt stå inför många personer. Lycka till med ditt beslut!!!

  • mattiasFästmö

    Hur illa sitter den då? jag hade nog blivit bridezilla och sagt att nu var det så. Man kan göra mycket med en klänning som inte sitter helt bra, sy in den lite, ha en annan bh under, ha ett band i midjan, ha ett par halsband osv osv i all oändlighet. Så om den inte sitter helt åt skogen så tycker jag att du kan säga att hon får stå ut med det och göra det bästa av det. Förutsatt att det är ni som betalar klänningarna förstås för det kanske är likadant med en annan modell, att den inte sitter bra på någon annan då istället. Och jag tycker faktiskt också att det är snyggast om alla har samma klänning


  • Javah

    Måste de ha likadana...ser inte det ganska...tråkigt ut? speciellt när de är så många.

  • Grodfrun

    Har du nu bestamt dig for de klanningarna sa mattiasfastmo ovan att det mesta gar ju att fixa med somnad :)

    Mina tarnor fick valja modell, jag bestamde fargen. Det slutade med att alla valde samma modell utom en som valde en annan modell. Nu ar hon hederstarna sa det kommer inte se konstigt ut att hennes klanning ar annorlunda, tvartom, da sticker hon ut lite!

  • Grodfrun

    Jag glomde fraga: Vem betalar klanningarna? Om det ar du som betalar sa far tarnorna acceptera vad det an blir tycker jag ;)

  • Bride in leather

    Mina tärnor har inte samma modell,enbart samma färg.


    Sitter den verkligen illa,har du kollat den på henne så får hon ju ha en annan klänning tycker jag.

  • bruden 82

    Tack för era tips!

    Jag  har inte sett henne i den, jag frågade henne om hon kunde testa med en annan bh under osv, men den är liksom gjord så man inte ska ha bh under, den har liksom brottarrygg och är ganska v-ringad men det beror ju på hur brösten ser ut antar jag?  Man kan ju ha en "freebra" tex eller axelbandslös.

    Nu har brudgummens båda tärnor ungefär samma kroppsform, så jag kommer nog köra en annan färg o modell till dem.

    Så kör vi på den jag hittade till mina tre tärnor :)


    Vi kommer nog betala klänningarna, om de inte vill behålla dem.
    Det handlar om om 10 000kr för 5 klänningar,  så det är ganska mycket pengar.
    Svårt att tro att vi skulle hitta fina till ett billigare pris för de två andra tärnorna.

    Men om de hittar klänningar som de vill ha och kommer använda annars oxå, så får de betala för dem.

Svar på tråden klänningen sitter inte bra på EN av fem tärnor...