• jessie key

    Gifter sig 15 maj

    Då är det snart dags, vi gifter oss den 15 maj, fler?


    Tror att allt är klart, ska prata med catering och detaljer, planera hur bord skall stå och var alla skall sitta. Sen måste jag även göra vigselprogrammen klara. men det hinner jag nog...


    Sen måste jag bestämma mig lite snabbt...köpa blommor..eller ta liljekonvaljer som växer hos min svärmor. Vad tycker ni?


    Känner ni er klara och tillfreds? :)

  • Svar på tråden Gifter sig 15 maj
  • SnuGry

    vi är nöjda och klara :), betalar det sista idag och ska bara göra den stora bordsplaceringsskylten som ska stå utanför lokalen. Nu följer vi bara smhi noga varje dag och oroar oss för regn....Önskar Er en underbar dag 15 maj :)

  • a n n a

    *räcker upp handen*


     


    Min lista är i stort sett tom - ska bara skriva ut mmiddagsprogrammen i veckan och rita hjärtan på vigselprogrammen, sen är det ledigt ända fram till lördag kl 8 då bröllopsförberedelserna börjar på allvar...


    Min blivande make har desto mer på sin lista; han ska ansvara för minglet och snittarna (vilka våra mödrar gör). Men det kommer han att klara galant! :)


    Själv ska jag jobba två och en halv dag denna vecka, resten av tiden är jag ledig och ska bara klappa den växande magen och njuta av vad som ska komma på lördag.


    Vädret har vi valt att inte oroa oss för - regn är Vårt Väder :)

  • Zavannah

    Här är en till {#lang_emotions_smile}


     


    Det mesta är klart, men vigselprogram och festhäften är kvar. 


     


    Idag blev min sambo kidnappad och är på svensexa och själv tänkte jag köra en hemma-spa-dag och bara njuta {#lang_emotions_smile}


  • jessie key

    Snugry - tack, önskar er en bra dag också en 15:e och bra väder, bara solen skiner gör säkert mycket.


     


    anna- växande mage?! grattis :). Förvisso bra att inte oroa sig, men man ju inte riktigt låta bli


     


    Zavannah - min sambo skall också bli kidnappad idag, men han andar inget.... vet inte hur det blir med mig själ dock, har en aning om att det kanske blir möhippa samtidigt. hmmm :)

  • Karolina A

    Här är en till som gifter sig den 15 maj.

    Äntligen är det bara en vecka kvar! Hoppas bara att vädret blir bättre! Imorse var det tre grader och regn här.

    Är ni andra klara med allt? Vi ska göra klart festprogrammen, bordsplacering och Spotify-lista samt att det är en del som ska inhandlas. Vi jobbar båda må-ons veckan som kommer.

    Nu ska jag och blivande maken provsmaka bröllopstårtan!

  • FiaLottaoälsklingen

     


    jessie key skrev 2010-05-08 09:00:42 följande:
    Då är det snart dags, vi gifter oss den 15 maj, fler? Tror att allt är klart, ska prata med catering och detaljer, planera hur bord skall stå och var alla skall sitta. Sen måste jag även göra vigselprogrammen klara. men det hinner jag nog... Sen måste jag bestämma mig lite snabbt...köpa blommor..eller ta liljekonvaljer som växer hos min svärmor. Vad tycker ni? Känner ni er klara och tillfreds? :)

    hoppas ni får bra väder, bara det inte regna i alla fall =)

    beroende på var i landet du bor kan det vara kärvt med liljekonvaljer nästa vecka, jag bor u östergötland och här har vi inte sett skymten av några konvaljer ännu! bara så att du har en backup plan så du inte behöver stressa på själva dagen!

    lycka till

  • Zavannah

    Måndag morgon och VÅR vecka är här! Hoppas att ni har det bra allihop {#lang_emotions_smile} Här går jag som i ett lyckorus blandat med nervositet och lite stress hihi.


  • jessie key

    torsdag. snart är det dags. Har fixat naglarna idag. Ska göra ansiktsbehandling och ögonbryn o fossingar imorgon. Hämta blommor till lokalen, ställa iordning borden och fixa klar bordsplanering och instruktioner för cateringpersonal som skall duka och fixa med allt på själva dagen. Samt kaffe och lite tillbehör....känner mig stressad.  :)

  • Karolina A

    En dag kvar!

    Jessie Key, jag är i ungefär samma situation som du. Idag blir det till att duka och göra i ordning i lokalen, håla och knyta band i festhäftena, åka och titta på brudbuketten som ska vara klar, hämta hyrda grejer, fixa naglarna, åka till en kompis jag ska få låna sjal av, packa grejer till bröllopsdagen och bröllopsnatten... Samt hämta upp gäster vid tågstationen och skjutsa dem och så har vi lyckats få in en husvisning nu på förmiddagen!

    Puh, det är nog bara att fortsätta...

  • jessie key

    tack :)


    men har hört att det kan bli sol och upp till 20 grader varm imorgon..hoppas :)


    Karolina A: lycka till imorgon

  • fibobs

    Jag har hört att det ska bli varmt  och skönt imorron, så LYCKA till nu alla bruda och gummar!!!

  • Karolina A

    Och nu är vi gifta!

    Ni andra 15 maj-brudar, hur gick det?

  • jessie key

    allt gick bra, precis som det var tänkt. Vacker väder också, kunde inte ha blivit bättre. Smutsade ner klänningen, men men, inte lätt att hantera släp :)


     


    själv då?

  • sote

    hej, tittar in jag också.

    vi hade det perekt skulle jag vilja säga :) allt var så trevligt och alla hade det trevligt, haha men strax efter kl 24 slängde jag ut gästerna ;) hade förvarnat vissa men många blev förvånade när jag ville bli av med dom.
    vi har tre små barn under 5år och en tonåring och detta blev första natten helt själva så vi ville njuta av det. prata med vissa gäster dagen efter och dom förstod oss, vill inte ha några sura miner men även om någon skulle vara lite sur så var det värt det.

    hoppas alla hade det lika bra och roligt som oss :)

  • Karolina A

    Vi hade det också bra! När jag hoppade upp på morgonen och drog upp persiennerna för att kolla vädret öste regnet ner och det var åtta grader och dimma, men lagom till att vi skulle fotograferas ute sprack det upp och blev till och med lite sol. På kvällen kunde gästerna mingla runt både ute och inne.

    Det var en mäktig känsla i kyrkan och festen var trevlig - jag hade så roligt och kvällen gick så fort. Men det känns lite tomt nu att det är över - all planering och all väntan och längtan. Men å andra sidan får man väl se det som att det är nu det börjar - vårt liv som gifta.

Svar på tråden Gifter sig 15 maj