• Niini

    Maj 2011 del 2

    Här samlas alla lyckliga brudar som planerar gifta sig i maj 2011 :)

    Helcore 14/21 maj
    Greeneyes - 16 maj
    Niini - 21 maj
    TiinaochMattias - 21 maj
    Heaven 81 - 21 maj
    Fårävvör - 21/28 maj
    mrsJR - 28 maj
    Johanna Lund - 28 maj

    Den tidigare tråden hittar ni här brollopstorget.se/Forum-1-22/m3616799.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-14 13:05
    Helcore 14/21 maj
    Greeneyes - 16 maj
    Niini - 21 maj
    TiinaochMattias - 21 maj
    Heaven 81 - 21 maj
    Fårävvör - 21/28 maj
    Mrir - 28 maj
    mrsJR - 28 maj
    Johanna Lund - 28 maj

  • Svar på tråden Maj 2011 del 2
  • AnnC81

    Här är en till som gifter sig maj 2011!
    21 maj närmare sagt, lokal och kyrka bokat för en vecka sedan. Nu är det bara resten kvar! :D

  • Niini

    Har bestämt hur inbjudningskorten ska se ut nu, o texten inuti är också rätt klar. Gick snabbt när vi fick bolla idéer med mamma & mormor. Blir att börja pyssla nu :)

  • Lilla råttan

    Vi ska gifta oss 21:e eller 28:e maj har vi tänkt oss. Ska iväg och kika på kyrkor och lokaler senare i veckan, så efter det har vi förhoppningsvis spikat datum :)

  • AnnC81

    Vi har börjat spåna lite på inbjudningskort också, vet nog ungefär hur vi vill ha det men det är inte så lätt att hitta allt man behöver/vill ha! Är bland annat ute efter avlånga kuvert som man öppnar på kortsidan - som är snygga och i rätt färg. ;) Tips någon??

    Är sugen på att börja kolla på klänning på allvar snart med, ser att vissa redan har köpt! :)


  • MagicBride
    AnnC81 skrev 2010-06-08 07:45:17 följande:
    Vi har börjat spåna lite på inbjudningskort också, vet nog ungefär hur vi vill ha det men det är inte så lätt att hitta allt man behöver/vill ha! Är bland annat ute efter avlånga kuvert som man öppnar på kortsidan - som är snygga och i rätt färg. ;) Tips någon?? Är sugen på att börja kolla på klänning på allvar snart med, ser att vissa redan har köpt! :)
    inbjudningskorten är svåra - hur mycket info ska man egentligen ha med? Känns som om det blir ett inbjudningsbrev ;)

    Jag skaffade min klänning tidigt då jag skulle få den uppsydd efter egen design i Kina och inte visste hur lång tid det skulle ta att ordna - gick fortare än vad jag trodde helt enkelt ;) men när jag hör andra ha panik veckorna innan vigseln för att deras klänningar inte är färdiga så är jag ganska nöjd med att redan ha min :)

  • AnnC81

     


    MagicBride skrev 2010-06-08 12:07:12 följande:
    inbjudningskorten är svåra - hur mycket info ska man egentligen ha med? Känns som om det blir ett inbjudningsbrev ;) Jag skaffade min klänning tidigt då jag skulle få den uppsydd efter egen design i Kina och inte visste hur lång tid det skulle ta att ordna - gick fortare än vad jag trodde helt enkelt ;) men när jag hör andra ha panik veckorna innan vigseln för att deras klänningar inte är färdiga så är jag ganska nöjd med att redan ha min :)

    På våra inbjudningskort ska det bara stå datum och plats samt en hänvisning till vår bröllopshemsida som kommer innehålla mer info! :) Tycker det känns smidigt och lite roligt också.

    Vad skönt att ha klänningen klar! Helt rätt tänkt... lika bra att vara i god tid! Vad kostade det att sy upp den i Kina? Såg bilden på din blogg, ser jättefin ut!!


  • MagicBride
    AnnC81 skrev 2010-06-08 12:54:06 följande:
      På våra inbjudningskort ska det bara stå datum och plats samt en hänvisning till vår bröllopshemsida som kommer innehålla mer info! :) Tycker det känns smidigt och lite roligt också. Vad skönt att ha klänningen klar! Helt rätt tänkt... lika bra att vara i god tid! Vad kostade det att sy upp den i Kina? Såg bilden på din blogg, ser jättefin ut!!
    smart med bröllopshemsida :)

     


    jag betalade 2500 och då ingick frakt :) vill inte ens tänka på vad den skulle kosta om jag köpt den i Sverige - bara tyget skulle kosta mer ;) Dessutom är den lika välsydd och i samma kvalité som klänningarna man hittar i brudshopar här hemma! Ett riktigt kap :) Funderar du på att beställa också eller?

  • AnnC81

     


    MagicBride skrev 2010-06-08 13:24:14 följande:
    smart med bröllopshemsida :)   jag betalade 2500 och då ingick frakt :) vill inte ens tänka på vad den skulle kosta om jag köpt den i Sverige - bara tyget skulle kosta mer ;) Dessutom är den lika välsydd och i samma kvalité som klänningarna man hittar i brudshopar här hemma! Ett riktigt kap :) Funderar du på att beställa också eller?

    Det var inte mycket pengar! Härligt att du blev så nöjd också!!
    Nej, jag har inte haft några såna funderingar än... Först och främst ska jag till Polen och kolla lite.. (min mamma är därifrån), se om det skiljer något på priserna. Sen så vet jag inte riktigt vad jag vill ha än heller, måste prova mig fram lite känner jag! :)

    Hur gör ni alla förresten, har ni berättat för folk att ni ska gifta er än eller vill ni att det ska bli en överraskning när inbjudningskorten kommer?
    Jag kan INTE hålla sånt här för mig själv, så de flesta (på min sida av släkt o vänner iaf) vet om det redan! :D


  • Fårävvör

    Vi har precis fått bekräftelse på våra lokalbokningar, så nu vill jag bara berätta för alla vilket datum det blir!! Blir ju ett billigare alternativ till Save-the-Date-kort också


    Eftersom vi förlovade oss i september förra året har folk ända sen dess undrat vilket datum det blir, och från början sa vi troligtvis maj 2011, sen sa vi slutet av maj 2011, så det skulle bara kännas fånigt att hålla inne med vilket datum det blir! Särskilt som det ska passa med lite jämna födelsedagar och folk som tar studenten däromkring också...


    Men jag förstår vilken känsla det måste vara att få skicka ut inbjudningskorten och ingen vet om det! Sjukt spännande och häftigt!

  • AnnC81

     


    Fårävvör skrev 2010-06-08 17:36:05 följande:
    Vi har precis fått bekräftelse på våra lokalbokningar, så nu vill jag bara berätta för alla vilket datum det blir!! Blir ju ett billigare alternativ till Save-the-Date-kort också Eftersom vi förlovade oss i september förra året har folk ända sen dess undrat vilket datum det blir, och från början sa vi troligtvis maj 2011, sen sa vi slutet av maj 2011, så det skulle bara kännas fånigt att hålla inne med vilket datum det blir! Särskilt som det ska passa med lite jämna födelsedagar och folk som tar studenten däromkring också... Men jag förstår vilken känsla det måste vara att få skicka ut inbjudningskorten och ingen vet om det! Sjukt spännande och häftigt!

    Haha, ja det är klart det skulle bli konstigt när de redan vet om att det blir bröllop i maj, då är det ju ändå inte hemligt. :)
    Men visst hade det varit spännande!
    Vilket datum blir det då? :) 


Svar på tråden Maj 2011 del 2