• Hana10
    Äldre 28 Sep 00:14
    2078 visningar
    6 svar
    6
    2078

    behöver råd!!!

    hej..
    Jag är gift och har 1 dotter,men problemet är att jag inte är lycklig och jag har ingen som helst anning om vad jag ska göra för att min man och jag har varit gifta 2,5 år nu och under 1 hel år gjorde vi inget än att bråka och skrika.jag har gett vårt äktnskap flera chanser men är trött på att höra hans ursäkter.vårt privata liv funkar inte heller och jag måste be honom att kyssa mig eller krama mig.han tröstar inte mig änns när jag är ledsen,när jag säger att han inte ska göra något så gör han det ändå nästa dag liksom,är inte hemma ofta och håller mig och vår dotter sällskap,han säger inte änns jag älskar dig och jag har tröttnat på det..snälla ge mig råd om vad jag bör göra.jag skulle verkligen uppskata att någon skrev något.tack

  • Svar på tråden behöver råd!!!
  • Äldre 28 Sep 02:03
    #1

    Hej. Jag va gift med barnens pappa i 3.5 år innan det verkligen började kännas fel. Jag kan tyvärr inte säga åt dig vad du ska göra men det bästa är nog att försöka prata med honom. Jag vet att det inte är lätt men gör ABSOLUT inte som jag. Jag va otrogen, visst nu råkar det ju vara så att jag bor ihop med den mannen & vi planerar bröllop men sättet jag gjorde det på va verkligen inte schysst. Så med facit i handen så borde jag ha pratat med min man om hur allt kändes istället för att gå bakom ryggen på honom. Resultatet blev ju ändå detsamma. Vi bor på varsit håll, har barnen varannan vecka & vi är båda lyckliga. Men det hade nog gått fortare om jag varit ärlig.

    Lycka till!!!

  • Aleta
    Äldre 28 Sep 03:49
    #2

    Prova med familjeterapi. Det är otroligt bra!
    Kolla med svenska kyrkan där du bor, de kan erbjuda familjeterapeuter till ett bra pris.
    (Det är inget religiöst och man behöver inte vara troende.)
    www.svenskakyrkan.se/default.aspx&refdi=36960

    Vänta inte tills det har blivit för mycket murar emellan er. Jag och mitt ex väntade alldeles för länge, då hade vi passerat gränsen för vad man kunde klara av. Terapin hjälpte oss att reda ut och inse en massa saker som gjorde det lättare att skiljas åt. Hade vi gått ett par år tidigare så hade det kanske sett annorlunda ut. Var inte rädd för att söka hjälp. En utomstående som inte är knuten till någon av er sedan tidigare kan vara ett jättebra bollplank.

  • lecaro­line
    Äldre 28 Sep 12:22
    #3

    Frågan är väl om du älskar honom och orkar sattsa på ert förhållande som familjeterapi.

    Jag hade inte försökt hålla ihop bara för att man är gift och har barn. Livet är för kort för det!!

  • Hana10
    Äldre 28 Sep 13:15
    #4

    Om jag ka vara ärlig å älskar jag inte honom alls,för att jag har sökt till par terapi,men när vi var hos dem sa han att han skulle ändra sig men har inte ändrat sig ännu.det känns som att mitt liv blir kortare för varje dag.jag har pratat med honom tusen tals gånger och sennast vi bråkade bad han om ursäkt men jag sa till honom att det var sista chansen och att han borde tta den.men han ändrar inte sig alls.jag har helt enkelt tröttnat på honom men jag vett inte vart jag ska börja.

  • sms å fotbol­l
    Äldre 28 Sep 13:18
    #5

    Är ingen expert men kanske ni borde flytta isär ett tag. Dels för att du ska hinna samla dina tankar men också för att han ska förstå att du menar allvar.
    Det kanske blir mer verklighet för honom då än terapi och samtal?!?

  • lecaro­line
    Äldre 28 Sep 13:36
    #6

    Ja, det är helt enkelt så att du ber honom flytta ut ett tag. Kanske han kan bo hos föräldrarna eller hos en kompis.
    Sedan när ni fått lite perspektiv på saken så får ni prata igen.
    Han kanske helt enkelt behöver skämmas lite. Att bli utkickad av frugan är inte skoj..

Svar på tråden behöver råd!!!