• Svar på tråden På söndag drar det igång! Nu jävlar!
  • Originalrosen

    Mera vedhuggning! Det verkade ju vara en bra idé. Toppenbra jobbat, grattis!

    Själv hanterar jag andra monster än viktmonstret just nu, ser dock till att hålla vikten så att jag inte går upp mer. Det funkar, gudskelov. Följer din tråd och hejar på!

  • Äntligen är det min tur

    Bra jobbat. Nu tycker jag det börjar synas på dig. BRAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

    Jag mätte kropsfettet idag. Jag har fått bort 4,3% kroppsfett!!
    Har du gjort nån sån? Annars kan det vara kul också för dig.

  • Hammerman

    Köpte en ny våg inför hela den här Beach 2009-grejen. Det fanns vågar med någon slags fettmätningsfunktion, hur tusan dom nu mäter det. Dom var så dyra att jag inte brydde mig. Den jag har nu är digital och mäter med ett hektos exakthet (den gamla är mekanisk och ungefär lika exakt som ett vattenur).

    Jag vet inte hur man mäter kroppsfett annars. Men jag resonerar som så, att så länge midjemåttet krymper så måste ju späcket lämna kroppen, och så länge det gör det är jag nöjd.

    Grattis hursomhelst!

  • feministbrud

    Se bara upp med en sak! Alla vågar utom möjligen de som finns på sjukhus har en tendens att visa fel efter ett tag (min erfarenhet är att det är värre bland digitala vågar, men jag har å andra sidan ett minimalt urval så det kan mycket väl vara fel). Ställ dig på vågen flera gånger och visar den samma så är den fortfarande ok. Mina föräldrar har en våg som visar olika när man ställer sig på den med bara några sekunders mellanrum och det kan skilja upp till fem kilo.

    Så länge midjemåttet krymper så är du på rätt väg! Mitt midjemått krymper men jag går upp i vikt. Jag blev först jätteledsen innan min sambo påpekade att styrketräning inte bara medför att man går ner i vikt

    Lycka till med Beach09!


    Hammerman1 skrev 2008-07-16 11:30:45 följande:
    Köpte en ny våg inför hela den här Beach 2009-grejen. Det fanns vågar med någon slags fettmätningsfunktion, hur tusan dom nu mäter det. Dom var så dyra att jag inte brydde mig. Den jag har nu är digital och mäter med ett hektos exakthet (den gamla är mekanisk och ungefär lika exakt som ett vattenur). Jag vet inte hur man mäter kroppsfett annars. Men jag resonerar som så, att så länge midjemåttet krymper så måste ju späcket lämna kroppen, och så länge det gör det är jag nöjd.Grattis hursomhelst!
  • Hammerman

    Jo, jag brukar alltid dubbelväga mig, särskilt igår när den bara visade på -2 hg och jag kände mig tvungen att dubbelkolla. Men men, vågen är ju bara några veckor gammal och används bara en gång i veckan så än ska väl inga fel hunnit hända med den.

    Kul att höra att midjemåttet minskar på fler av oss! Muskelkilon skadar det inte att man får fler av.

  • Originalrosen

    Minus sex kilo är toppen! Ett stort grattis till dig!

    Själv var jag hos läkaren idag, inte kul alls. Var där för en skada som inte vill läka men det tog bara några minuter. Sedan var läkaren på mig: -Nå, vad ska du göra åt din vikt? Högt blodtryck har du också.

    Lilla jag (som aldrig haft dåliga värden tidigare), svarar lite försynt att jag inte hade märkt att jag har högt blodtryck.

    -Nej, det märker du inte förrens du får en hjärnblödning eller hjärtattack. Nå, vad gör vi åt vikten?! ....kom det tämligen uppfordrande.

    Jag säger bara en sak: BRA läkare! Önskar att fler läkare tog oss överviktiga på allvar och informerar på ett bra sätt om farorna med övervikt. Vi VET ju egentligen, "men det händer inte mig".

    Nu har det hänt mig. Jag kommer att dö om jag inte går ned i vikt.

    You go, Hammerman! Skaka av dig de där kilona nu och låt dem aldrig komma tillbaka!! Lev ett rikt och långt liv. Minus två hekto på ett år är faktiskt tio (10) kilo!!!

  • Hammerman

    Två hekto är lägsta noteringen hittils, och jag hoppas att det dröjer innan jag är nere på en såpass lågt resultat igen. En dröm jag har är ju att ta mig under tresiffrigt innan det här året är slut (styvt 12 kg är ju knappast omöjligt att klara på nästan ett halvår), men vi får se hur det går med det. Får öka träningsdosen lite till helt enkelt och hålla tummarna.

    Det som oroar mig lite är att jag ska åka ner och hälsa på släkt i Göteborgs utkanter veckan som kommer, och då finns det alltid risk för en viss överkonsumtion av diverse dåliga ting i kombination med alltför lite aktivitet... får klura ut något.

    Hur går det med viktminskningen, Originalrosen? Ett tips är att du försöker lägga in morgonpromenader, minst en halvtimmes rask promenad innan frukost. Lyckas du få in det i din vardagsrutin kommer resten att komma av sig självt. Mp3-spelare är ingen dum attiralj att ha heller.

  • Originalrosen

    Hammerman,
    Detta med släkten i Göteborg. Knepigt, men kan du vara rakt på sak till dem och berätta att det är just knepigt och att du BEHÖVER deras hjälp och stöd? Hjälp att inte truga med maten - och drycken? Lura ut dem på Heden med fotboll, krocket, boule eller brännboll! Köp allt i aktivitetsväg du hittar på närmaste mack och överraska dem! Grillparty kanske? Grilla grönisar och kött med lite smaskig Halloumi och varför inte en tzatsiki till (hemmagjord - enkelt, nyttigt och gott)?

    Jag har gott ned fyra kilo men står still då mitt fokus ligger på annat just nu - ser till att jag inte går upp igen bara. (Svårt nog). Har ett skadat knä men så fort det är bra så fortsätter jag med morgonpromenaderna. Det svåra för mig är egentligen att knata i trapporna hemma, tji hiss - det ger knäet stryk så att det aldrig läker. Nåväl, fick kortisonspruta i knäet idag av doktorn så det blir säkert bättre snart.

    Lycka till i Gbg! Förresten, frossa i skaldjur, fisk och räkor!

  • Hammerman

    Jag kommer med största sannolikhet att frossa i öl och rött kött i alla dess former, måste ju behålla någon form av heder.

    Får kompensera med att röra på mig allt det som går där nere.

    Tråkigt att höra om knäskadan. Gör bara det läkaren ordinerar så läker det nog ihop igen. :)

  • Heloise

    inspirerande att läsa! Håller själv på, gifter mig nästa år så vi kör bröllop 2009 istf beach 2009 . Jag vägrar vagga down the aisl som en strandad val! Jag cyklar till och från jobbet ca 1 h varje dag tar kvällspromenader på 40 min varje dag och äter viktväktar mat, väger och räknar dock inte. Men händer det inte nått så får jag börja räkna. Sk börja på gym samt simma i Sep.
    Alla rekomenderar GI men jag har 1: testat och inget hände förutom att jag mådde illa av att äta ägg på morgonen och 2: Jag har lite svårt att lita på en "diet" där "upphovsmannen" får en hjärtinfarkt vid 32 års ålder ;-p

  • This Is Me Now
    Heloise skrev 2008-08-04 12:34:04 följande:
    Jag har lite svårt att lita på en "diet" där "upphovsmannen" får en hjärtinfarkt vid 32 års ålder ;-p
    Jag:
    *fniss*
    Testat Cambridgekuren?
  • This Is Me Now
    Hammerman1 skrev 2008-07-17 12:21:59 följande:
    kött i alla dess former, måste ju behålla någon form av heder.
    Jag:
    Eh... "där nere"?
    Dirty talk?

  • This Is Me Now

    ha ha ha, sparade fel del av inlägget, så här skulle det vara!


    Hammerman1 skrev 2008-07-17 12:21:59 följande:
    Får kompensera med att röra på mig allt det som går där nere.
    Jag:
    Eh... "där nere"?
    Dirty talk?
  • Äntligen är det min tur

    Hur går det Hammerman?? Hur va Götet?

    jag hade vägning o mätning i går!

    8,5 kg o 15 cm i midjan.

    Nu måste jag leta skrddare som kan sy in min brölopsklning til fredag!!!! ilandsproblem

Svar på tråden På söndag drar det igång! Nu jävlar!